Operasi Desert

Nama alternatif: Pencuci mulut Opera, operasi pencuci mulut, operasi Desert, Operasi Desert Storm

Permainan dalam talian Operasi Desert - permainan pelayar percuma genre ekonomi dan strategik. Ini adalah satu projek Looki, idea yang mana peminat berminat pertempuran tentera. Menjadi umum yang cemerlang dan memimpin tentera sebelah konflik, membangun dan kecewa asas ketenteraan, memiliki teknologi moden - Operasi Desert dalam talian dalam masa sebenar bersedia untuk memberikan semua.

Untuk masuk ke dalam kitaran acara menarik, Operasi Desert diperlukan pendaftaran dalam talian dan mempunyai keperluan sistem berikut:

1) Sistem Operasi Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

2) Pemproses 800 MHz Intel Pentium ΙΙΙ

3) Memori 256 MB

4) Kad Video 64MB

5) sambungan Internet

Daftar Operasi Desert - ia adalah satu ungkapan keinginan anda untuk menjadi penghuni dunia menarik permainan dalam talian. Tetapan tambahan tidak diperlukan. Sertai dalam permainan Operasi Desert berlaku seperti berikut:

- Masukkan nama

- Alamat e-mel sedia ada

- Menetapkan kata laluan

- Tandakan di bahawa penerimaan Terma

Main permainan dalam talian Operasi Desert akan bermula dengan asas yang kecil. Oleh kerana anda adalah pemilik yang sah itu, perlu risau tentang membina objek perlu, iaitu:

• Kakitangan Am

• Universiti

• Pusat Membeli-belah

• Bank

• Kilang

• Berek untuk pekerja

• Rumah

• Port dan Lapangan Terbang

• saya

Tanpa kawalan Staf pertempuran menjadi mustahil. Melalui Turus Umum Anda akan mengawal armada udara dan laut.

Universiti dicipta dan dihasilkan teknik yang berbeza. Terdapat juga siasatan yang berbeza. Anda akan mempelajari teknik-teknik dan belajar untuk menghasilkan generator diesel, pelbagai jenis peluru berpandu, loji kuasa nuklear, bom, senjata, perisai dan banyak lagi.

Mall adalah perlu untuk mengekalkan hubungan perdagangan dan ekonomi. Pada masa yang boleh ditetapkan untuk lelongan 10 kedudukan, dan membeli sehingga 60. Barangan adalah sumber seperti emas, peluru, dan pengeluaran minyak domestik yang lain.

Bank itu anda menyimpan simpanan anda dan nilai-nilai yang berbeza. Plus mendapatkan peratusan daripada pelaburan.

Saya adalah tempat pembangunan dan pengeluaran telaga minyak dalam permainan sumber yang sangat berharga.

Kilang memberikan peluang untuk menghasilkan barangan mereka sendiri asal dan membawa pendapatan yang besar kepada pemiliknya.

Dari kilang-kilang di pegangan tersebut hendaklah spesies mereka

Minyak

Tentera

Arms

Dan, sudah tentu, rumah dan berek dikehendaki menganjurkan penduduk awam dan tentera.

Seperti yang anda lihat, Gurun Operasi talian permainan setiap bangunan menentukan fungsinya. Hanya jika ada objek data yang mencukupi dan pembangunan mereka, anda mungkin merasakan bahawa anda sudah bersedia untuk tindakan ketenteraan.

Main Operasi Desert perlu untuk mempertahankan diri terhadap serangan dengan menyerang musuh dan untuk memenangi semula wilayah saingan. Membina tentera yang kuat unit yang berbeza. Struktur pasukan anda mungkin termasuk kereta kebal, kapal terbang, infantri, tentera laut. Satu unit khusus, direka untuk ladang pertahanan. Secara keseluruhan permainan dalam talian Desert Operasi terakru 38 jenis unit. Kesemua mereka adalah unik. Masing-masing mempunyai kekuatan, tetapi juga agak lemah. Untuk memastikan kualiti kerja mereka, dan hanya wujud, perlu mewujudkan syarat-syarat tertentu. Sebagai contoh, untuk menyediakan bahan api yang diperlukan bagi setiap pelbagai jenis unit yang ada untuk menjaga bangunan-bangunan masing-masing.

Sebelum anda berani untuk menyerang musuh yang dipilih, membuat peninjauan yang. Permainan ini adalah fungsi pengintipan. Terdapat satelit khas dan pesawat stealth. Hanya tindakan yang dirancang dan sengaja akan berjaya! Main Operasi Desert - ia bermakna untuk menunjukkan keupayaan strategik mereka untuk menggunakan kelayakan intelek potensi pengurusan. Dan tenaga yang lebih banyak digunakan, lebih manis akan kemenangan! Lawan dikalahkan terpaksa memberi 33% daripada bangunan menghasilkan sumber. Bayangkan berapa banyak yang menyeronokkan ini akan mengalahkan musuh!

Sumber - ini adalah pembantu yang pertama dalam pembangunan kuasa tentera. Minyak dan berlian dalam hal ini betul-betul boleh ditukar ganti. Juga tidak boleh melakukan tanpa minyak tanah, peluru, bahan api, emas dan sudah tentu wang.

Untuk memudahkan hidup anda di dunia yang keras Operasi Desert, sekutu podyschu. Membuat anda sendiri atau memasuki persekutuan sudah terbentuk. Mengekalkan hubungan baik antara pakatan, dan merasa bagaimana lebih mudah ia akan menjadi penyelesaian kepada banyak masalah.

Main permainan dalam talian Operasi Desert boleh, berkembang tanpa sekatan. Setelah mencapai sebilangan mata, pergi ke tahap permainan baru. Pada mulanya, permainan menyediakan pembantu maya. Beliau akan dapat menentukan bahawa mana yang lebih baik untuk membina plot anda daripada tanah, untuk memberi petunjuk yang berguna mengenai pelbagai tindakan. Orang baru boleh diasimilasikan, tanpa rasa takut serangan dari sisi. Evolve secara senyap-senyap sehingga sehingga anda mendapat 2000 mata. Itulah apabila imuniti berakhir. Jika ia menjadi penyerang sebelum itu, berhati-hatilah lawan membalas dendam. Perlu diingat bahawa semakin tinggi tahap anda, semakin tinggi tahap musuh. Permainan ini direka supaya pembangunan anda berlaku secara selari.

Permainan Online Desert Opera tidak akan meninggalkan sesiapa acuh tak acuh strategi!

Sebaliknya, menjadi ahli permainan dan mengambil bahagian dalam pertandingan intelektual banyak pemain! Mari nasib senyuman, dan anda menikmati keseronokan pencapaian mereka!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag