Destiny talian

Nama alternatif: Nasib Live

Destiny Online - percuma pelbagai talian permainan berasaskan pelayar, dibuat dalam genre MMORPG. Ia akan kelihatan seolah-olah lebih banyak anda boleh berfikir di igroproma industri ini, tetapi pemaju menetapkan tumpuan pada ketinggian ini, dan itu adalah tidak keterlaluan. Destiny permainan online berdasarkan konfrontasi daripada malaikat dan syaitan.

Pendaftaran dalam permainan Destiny adalah mudah dan boleh difahami untuk setiap pengguna. Selepas memasukkan nama permainan, kata laluan dan alamat e-mel, anda perlu mengesahkan pengaktifan akaun permainan anda dan pilihan watak akan menandakan bahawa Destiny cek selesai. Destiny permainan dalam talian di mana tidak akan bosan.

Terima kasih kepada enjin flash permainan dalam gambar kelihatan sangat terang dan menyenangkan mata animasi pelbagai kemudahan dan secara amnya membuatkan melihat kepada setiap objek rapat dengan berhati-hati. Apa yang boleh kita katakan - pereka melakukan yang terbaik.

Salah satu pilihan yang paling sukar yang akan muncul di hadapan anda pada awal permainan - yang akan menjadi permainan yang sama anak didik anda - malaikat putih bersayap atau syaitan ganas. Kuasa Ilahi Chaos Tentera atau - bersetuju, agak berat, tetapi mereka tidak menie pilihan yang menarik.

Great, walaupun sistem kelas berpusar sedikit mempunyai watak-watak kita bermain Destiny Online. Mujurlah, forum mengenai permainan semua kelas yang dinyatakan agak teliti, membolehkan setiap pemain dari awal-awal lagi untuk menentukan gaya bermain dan membangunkan watak anda betul-betul kerana ia diperlukan oleh khusus.

Sistem Petugas dilaksanakan dalam permainan, pertama sebagai pembantu dalam permainan, terima kasih kepada orang baru beliau dengan cepat dan mudah ditarik ke dalam proses permainan, dan pada tahap yang tinggi, melengkapkan pencarian, anda boleh dengan mudah mendapatkan pengalaman dan bahan ganjaran dalam bentuk pelbagai artifak. Main permainan dalam talian Destiny bernilai lebih kerana ia menyedari satu langkah yang menarik berhubung dengan sistem pertempuran.

Kejutan menyenangkan untuk banyak akan bahawa semua pertempuran berlaku dalam sistem masa nyata, yang tidak permainan berasaskan pelayar biasa. Bilangan perisai, senjata dan aksesori yang boleh membawa watak anda - tiada perkataan untuk menerangkan. Itu benar-benar apa yang pemaju meletakkan tangan angkuh ketat mereka dan apa yang mereka galas di tempat pertama. Sudah tentu, kita tidak harus menolak permainan yang cukup, menggunakan pelbagai kemahiran yang unik bagi setiap kelas, menukarkan perjuangan menjadi matlamat strategik dan taktikal yang serius. Bermain permainan dalam talian Destiny adalah jauh lebih menarik jika bahu ke bahu dengan anda berjuang rakan-rakan sebenar anda.

Pertempuran dalam permainan dibahagikan kepada beberapa jenis: pertempuran kumpulan dalam arena, memburu untuk jenis raksasa, pertarungan dan konfrontasi kaum. Mula bermain Destiny, bagi setiap satu pertempuran, bergantung kepada mereka beramai-ramai, kerumitan dan tahap musuh, watak anda akan menerima sebilangan mata pengalaman.

Perlu diingatkan bahawa sistem puak dalam permainan bekerja terbaik: anda boleh menyertai kesatuan yang sedia ada atau membuat sendiri, berkumpul di bawah panji-panji yang pemain-pemain terbaik dan memulakan perang dengan kumpulan-kumpulan lain. Clan - bukan perkataan kosong, di samping memiliki komunikasi, anda boleh menggunakan pelbagai bonus puak, dan sudah tentu membantu rakan-rakan dalam keadaan palsu.

Permainan ini akan merayu kepada banyak penyokong-RPG talian, kerana ia mengandungi semua yang anda perlukan untuk hiburan yang besar dalam bermain permainan dunia Destiny di mana anda tidak bosan untuk masa yang lama. Dan jika anda berada di pejabat sesak dan rasa tidak selesa pengembaraan masih menyakitkan anda - mula bermain dan membuktikan kepada semua orang bahawa anda adalah yang terkuat!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag