Destiny Sphere

Nama alternatif: Sphere Durjana

Destiny Sphere talian - adalah satu strategi MMORPG menarik, yang pasti salah satu yang terbaik dalam genre itu. Destiny Sphere permainan dalam talian melibatkan pembangunan bertimbang rasa dan berhati-hati untuk mengumpul sumber yang diperlukan untuk kemenangan lagi. Sudah tentu bermain permainan Destiny Sphere dalam talian akan menjadi menarik untuk semua pencinta strategi yang berkualiti. Tetapi tidak seperti strategi "klasik", di mana terdapat hanya beberapa percubaan untuk mewujudkan berkualiti tinggi permainan berbilang, Destiny Sphere permainan dalam talian di mana dihuraikan sepenuhnya interaksi antara pengguna di dunia permainan.

Daftar Destiny Sfera tidak berbeza daripada proses dalam permainan dalam talian berbilang pemain lain. Perlu mula Destiny Sphere talian pendaftaran permainan dalam talian, yang termasuk nama pengguna, kata laluan dan alamat e-mel. Seperti yang anda lihat, tiada apa rumit di sini, lihat permainan Destiny Sfera mengambil sekurang-kurangnya masa, meninggalkan ia untuk permainan yang menarik.

Pada awal pembangunan dunia, anda perlu untuk memilih di mana untuk bermain bangsa yang sama. Secara kebetulan, semua nama-nama dalam permainan yang asli dan tidak mungkin anda akan dapat bertemu dengan mereka di tempat lain daripada dalam permainan. Jumlah boleh memilih daripada tiga kaum: Voranery, Psolao dan Lienzo. Sememangnya, mereka berbeza di antara mereka, dengan kebaikan dan keburukan berbanding dengan yang lain mereka. Pilih bangsa langkah agak sukar, sebelum membuat ia perlu untuk berfikir mengenainya. Main Destiny Sphere diperlukan untuk perlumbaan yang paling sesuai dengan gaya anda bermain. Sekiranya melihat dengan teliti pada setiap kebaikan dan keburukan sebelum membuat pilihan akhir. Psolao - adalah satu bangsa yang kuat imam dan psikik, yang membantu untuk melawan tentera yang terbaik, Mages kuat dan artifak. Voranery - terbaik perlumbaan teknologi pembangunan. Kami berlumba dalam stok senjata yang baik, dan juga gergasi kaderiumnye tergamak. Genetik Race Lienzo mempunyai tentera yang besar dengan rizab besar peruntukan.

Sebelum anda mula bermain permainan dalam talian Destiny Sphere, ia adalah perlu untuk memilih kawasan di mana sel itu akan. Sfera yang betul adalah cincin yang berkisar bintang utama dan terdiri daripada sel-sel. Pada awal permainan, pengguna boleh hanya pada sel-sel mereka, tetapi permainan boleh pergi di dalam sel yang neutral dan pusat. Sel pusat terdiri daripada bumi dan batu-batu, dan sel neutral - padang pasir kering ini. Kompleks ini adalah sebatian enam sel-sel jiran, dan kompleks ini adalah cincin. Setiap dunia permainan terdiri daripada empat cincin: Voraniya, Linsord dan Psoleon, didiami masing-masing voranery, Lienzo dan psolao. Terdapat cincin Melsion sejagat yang dicipta untuk penjajahan. Ia boleh mendiami ketiga-tiga kaum. Destiny Sphere permainan dalam talian akan memberikan pemain pilihan sebilangan besar kawasan-kawasan di mana setiap satu mempunyai maklumat yang terperinci. Menentukan skop projek yang anda suka, anda perlu membuat pilihan mengenai apa bidang belum bermula pembangunan.

Dalam Destiny Sphere bermain akan menarik terutamanya kepada peminat permainan strategi, bukan permainan dengan grafik seperti dalam kehidupan sebenar. Muka dalam permainan tanpa segala macam karut, mudah dan jelas. Tetapi walaupun tanpa butiran yang cemerlang membuat bermain permainan lagi dan lagi.

Dari awal-awal permainan, setiap pemain diberikan satu kawasan kecil di bumi ini, di mana ia berasal empayar besar. Kesulitan kepada proses pembangunan boleh dianggap bahawa pada masa yang sama anda boleh membina hanya lima bangunan. Lebih kepada kelemahan adalah keperluan untuk sentiasa mengemas kini halaman yang lebih masa boleh agak membosankan. Seperti dalam strategi konvensional menggunakan pelbagai bangunan boleh membangunkan teknologi, dan teknologi baru membolehkan kita untuk membina bangunan baru dan mendapatkan lebih banyak teknologi baru.

Sejak pemain baru tidak mudah untuk memulakan pembangunan dan mengambil bahagian dalam pertempuran, permainan tersebut menyokong embedding wang sebenar yang ketara akan memudahkan proses permainan. Beli akaun premium, anda juga akan membuka ciri-ciri khas yang biasanya tidak terdapat.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag