Deus Ex Manusia Dibahagikan

Nama alternatif: Deus Ex Manusia Dibahagikan

Game Deus Ex Manusia Dibahagikan mengenai konspirasi global.

Dusp Mankind Dibahagikan adalah sekuel kepada siri Revolusi Manusia, dikeluarkan pada tahun 2011. Sekarang Eidos Montreal di bawah rumah penerbitan Square Enix sedang bersiap untuk melepaskan sekuel yang menceritakan kejadian plot 2 tahun selepas bahagian pertama. Walaupun permainan akan dikeluarkan hanya 23. 08 2016, diketahui bahawa muat turun Deus Ex Manusia Dibahagikan tersedia untuk platform:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One
Penembak sains

dengan tanda-tanda penembak dari orang terkemuka membentangkan peristiwa pada tahun 2029 Masa depannya tidak begitu jauh, tetapi penulis mengurniakan dunia permainan dengan teknologi yang tidak mungkin tersedia untuk manusia. Walaupun, memandangkan kita berurusan dengan fiksyen, anda boleh membenarkan apa-apa.

Berlari di sekitar plot.

Jika anda membuat tempahan, anda boleh memuat turun Deus Ex Mankind Dibahagikan sebelum masa. Dalam masyarakat masa depan, sains dan teknologi telah sampai sejauh ini bahawa mereka telah belajar bagaimana mengubah orang. Badan atau organ yang rosak digantikan oleh bioprostheses, dan orang mendapat peluang baru. Sesetengah mengambil kesempatan daripada mereka untuk tujuan jenayah, dan ini menimbulkan masyarakat terhadap semua rakyat "berjentera".

Situasi menjadi pijar diubahsuai dianggap sebagai orang buangan dan terpaksa hidup terpencil. Di antara mereka, Adam Jensen adalah seorang ejen Interpol yang menyamar. Dia bersenjata dengan bioprosthes mekanik dan senjata moden. Dia adalah orang asing di dunia orang biasa, dan di antara dirinya sendiri. Itulah sebabnya penting untuk menentukan corak tingkah laku yang betul untuk membongkar konspirasi dan memahami siapa yang harus dipercayai.

Players untuk membangunkan keupayaan Adam, mengubahnya menjadi pahlawan yang licik, kuat dan pintar. Senjata juga boleh didapati untuk sampel yang berbeza, dan ia boleh diperoleh pada satu masa dalam proses lulus. Semasa pertempuran, wira akan kehilangan tenaga, tetapi tidak seperti siri sebelumnya, di mana anda perlu mencari jalan untuk memulihkannya, kini ia berlaku secara automatik.

Di antara produk baru Deus Ex Mankind Dibahagikan pada PC, anda akan melihat perisai titanium, sementara melindungi daripada kerosakan fizikal. Wira lain telah memperoleh Tesla, senjata berguna yang berfungsi seperti pistol kujang, tetapi dengan caj elektromagnet yang lebih kuat. Ia dipasang di berus, dan mengeluarkan 4 caj. Fungsi bilah nano telah berubah, mereka boleh berfungsi sebagai senjata jauh, dan pistol kejutan haram dipasang di bawah lengan Adam PEPS.

Fakta dan watak-watak.

Adalah wajar bahawa dalam keadaan ini, orang dibahagikan kepada dua kumpulan:

 • KPA gabungan hak ditingkatkan
 • Kumpulan operasi
 • OPS

CPA adalah kumpulan bukan kerajaan, tetapi mempunyai berat di dunia politik, kerana ia mewakili sebahagian besar daripada penduduk yang bertambah. Gabungan itu terletak di Jerman, dan ia diketuai oleh bekas doktor Talos Rucker. Baru-baru ini, organisasi itu mula menuduh perbuatan pengganas, walaupun kenyataannya yang damai.

Op 29 muncul kerana keputusan organisasi kerajaan di berbagai negara, dan ia mempunyai kuasa penuh

Dalam setiap puak anda akan bertemu dengan beberapa watak. Dalam barisan CPA ialah:

 • Talos Rucker, ketua gabungan itu. Untuk perlindungan orang bertambah lebih suka kaedah yang tidak ganas, tetapi seseorang menggantikannya.
 • Victor Marchenko cenderung kepada kaedah radikal.
 • Watslav Koller tidak bertanggungjawab jurutera tambahan di bawah penutup mafia Zhvali.
OP000: Komposisi OP 29:

 • Adam Jensen bermimpi untuk menghentikan Illuminati untuk menyelamatkan dunia.
 • pengurus cawangan Jim Miller.
 • Alex Vega membantu Adam mengetahui segala-galanya tentang Illuminati.
 • Chikain perintis dalam kumpulan Adam.
 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag