Diablo 2

Nama alternatif: Diablo 2

Diablo 2

Diablo 2 permainan adalah kesinambungan daripada bahagian pertama permainan Diablo itu. Permainan ini direka bentuk dalam gaya tindakan.

Pada awal permainan, anda perlu memilih watak kelas menggonggong, setiap yang mempunyai ciri-ciri kebolehan sendiri dan ciri. Sepanjang permainan, anda akan perlu untuk membangunkan wataknya, untuk meningkatkan prestasinya. Objektif utama permainan ini adalah untuk memusnahkan raksasa yang dipanggil Diablo. Sebaik sahaja anda memusnahkan, anda akan diberi peluang untuk bermain di peringkat yang lebih kompleks.

Muat turun Diablo 2 anda dapat dari laman web rasmi permainan atau dengan kipas tapak. Anda juga boleh memainkan Diablo 2 free download melalui fail torrent.

Anda boleh mendaftar secara percuma dalam Diablo 2. Untuk mendaftar dalam talian, anda mesti nyatakan:

1) Nama dan jantina.

2) Alamat E-mel dan tarikh lahir.

Diablo 2 Watak terbahagi kepada tujuh kelas. Main Diablo 2 anda boleh menggunakan salah satu daripada watak-watak:

1) Amazon - mempunyai kuasa ajaib, tahu mantra. Apabila tahap kesihatan meningkatkan lebih cepat daripada manna. Tangannya - ia lembing, dart, haluan dan anak panah.

2) ahli nujum - adalah watak yang mempunyai ilmu hitam. Ini memberikan beliau keupayaan untuk memanggil yang mati: rangka dan golems. Juga dia boleh menggunakan sumpahan yang boleh melemahkan lawan. Mereka mempunyai tahap tenaga yang tinggi dan kemahiran, bagaimanapun, adalah pada tahap yang rendah - daya hidup dan kekuatan. Mann meningkatkan lebih cepat daripada kesihatan.

3) Barbarian - adalah watak yang menggunakan pertempuran pertempuran menangis. Beliau adalah kuat hanya dalam huru-hara. Adalah lebih baik untuk menampung dua senjata sekaligus. Gasar boleh memusnahkan musuh-musuh dan memohon super melompat mereka. Tenaga ia lemah, tetapi kekuatan dan daya hidup berada di tahap yang tinggi. Penjagaan kesihatan berkembang lebih cepat daripada bilangan Mana.

4) Kesatria Santo - adalah watak yang mempunyai aura. Dalam perintahnya termasuk aura perlindungan dan menyakitkan hati. Senjata adalah pukulan yang kuat. Palladin mempunyai tenaga yang sedikit, tetapi kekuatan dan kecergasan sebaliknya. Kesihatan dan semolina sebenarnya tumbuh sama.

5) tukang sihir - adalah watak yang mempunyai unsur-unsur. Beliau adalah tertakluk kepada: kilat, kebakaran dan sejuk. Kuasa yang sangat tinggi pada tenaga petenung dan ketangkasan. Walau bagaimanapun, kekuatan dan daya hidup berada pada tahap yang rendah. Manna oleh dua kali daripada bilangan kesihatan.

6) Assassin - adalah watak yang sangat rumit. Ia boleh menyebabkan bayang-bayang dan set perangkap dengan mantera mereka. Penjagaan kesihatan berkembang lebih cepat daripada bilangan Mana.

7) Druid - adalah watak sejagat. Pada perintahnya, binatang dan burung. Dia boleh bertukar menjadi binatang. Selain beliau tertakluk kepada dua elemen: api dan sejuk. Semolina ia tumbuh lebih cepat daripada kesihatan.

Dan maka untuk mula bermain, anda perlu pertama Diablo 2 pelanggan permainan memuat turun, dan kemudian memasangnya. Dan kemudian, permainan Diablo 2 akan memberikan anda banyak emosi yang tidak dapat dilupakan yang anda boleh berkongsi dengan rakan-rakan.

Permainan Diablo II - hanya untuk sebenar, pemain berani.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag