Nama alternatif: Dino Storm

Dino Storm online - berasaskan pelayar bebas permainan berbilang mengenai dinosaur. Pencipta tindakan yang menakjubkan adalah sebuah syarikat Splitscreen Studios. Apa yang menarik disediakan kami pemaju? Sebelum anda kelihatan menawan gambar dalam 3D dengan hidupan liar dan mengembara di sekitar kejiranan koboi dinosaur dibebani. Anda boleh duduk dengan bangganya di salah satu daripada dinosaur dan mengendalikan pistol laser yang direka untuk melindungi terhadap musuh-musuh. Perjalanan Dinovillyu menjanjikan menarik. Berlaku ekspedisi, anda perlu bersedia, kerana bahaya yang boleh berbaring di tunggu di setiap selekoh. Anda akan melawat tempat-tempat yang berbeza, belajar ngarai banyak. Dalam perjalanan dia bertemu dengan puak-puak bandit dengan yang melawan shlestnutsya. Oleh itu, anda akan mendapat reputasi yang hebat di kalangan penduduk dunia. Juga mendaki akan membawa anda pengembaraan yang lebih menarik selain dan keuntungan. Dalam alam sekitar, ia sentiasa mungkin untuk mendapatkan memegang barangan berharga. Mangsa Found anda boleh sama ada menggunakan diri mereka seperti yang sepatutnya, atau untuk menjual pada kembali ke bandar dan menjadi lebih kaya. Mengumpul emas, membuat lagu itu dan cuba untuk mendapatkan pengiktirafan dan pernah datang jam terbaik anda! Ada kemungkinan bahawa dari masa ke masa anda akan menjadi sheriff bandar dan membuat segala impian anda!

Mula gameplay membenarkan pendaftaran Dino Storm. Apabila ia selesai, anda dibawa ke lokasi permainan berwarna-warni. Secara kebetulan, proses pendaftaran adalah agak mudah. Anda perlu memasukkan dalam e-mel bidang khas dan kata laluan. Kemudian mengambil syarat-syarat penggunaan dan klik "Daftar". Anda membuat akaun di laman web rasmi permainan atau untuk memasuki ke dalamnya melalui rangkaian sosial tersedia (facebook, Vkontakte, mel ru, rakan sekelas, twitter). Mula memainkan Dino Storm boleh sesiapa. Keperluan sistem adalah rendah dan begitu juga sesuai untuk permainan yang lebih komputer dengan parameter purata. Jadi tergesa-gesa sehingga menyertai!

Jadi, permainan Dino Storm membolehkan anda berkembang naga anda sendiri dan menguruskannya. Itulah apa yang anda lebih suka pertama. Tetapi secara beransur-ansur anda akan membuka satu prospek yang menarik. Sejak berhampiran Dinovillya banyak lombong emas akan datang satu masa apabila anda rasa kekuatan untuk mengambil alih salah seorang daripada mereka. Bayangkan berapa ramai mampu, mendapatkan emas sendiri! Tetapi selama ini tidak mungkin, dan anda boleh melakukan rompakan cetek. Secara kebetulan, apabila menjadi kaya sendiri perlu berhati-hati dengan pencuri. Anda juga akan membuat berjalan kaki berguna, di mana mempunyai semua yang baik. Dan anda akan mempunyai semua peluang untuk mempertahankan bangunan yang dipertikaikan dan akhirnya menjadi kem postavitelnogo pemilik mengumpul kekayaan ditambah menikmati reputasi yang sangat baik. Apa sahaja yang anda lakukan, bermula Dino Storm main, anda boleh melakukannya dengan rakan-rakan. Mewujudkan puak dan melupakan semua tentang kesepian. Percaya bersama-sama bukan sahaja menarik, tetapi juga lebih dipercayai. Nah, bagaimana boleh anda tidak mengatakan bahawa anda perlu berusaha untuk membuat kerjaya. Sudah tentu, jika anda tidak mempunyai cita-cita, membuang perusahaan ini, dan hanya menikmati kehidupan makhluk prasejarah. Tetapi jika idea ini adalah untuk mendaki ke atas pemain lain menarik anda, berusaha untuk memenangi pengiktirafan lebih dan cuba untuk menjalankan untuk sheriff. Siapa tahu, mungkin akan bernasib baik? Jawatan tinggi melibatkan beberapa keistimewaan. Pergi untuk itu!

Dan, sudah tentu, kita tidak mengatakan beberapa perkataan mengenai dinosaur beberapa. Antaranya adalah karnivor dan herbivor. Setiap dinosaur adalah unik, tetapi menjadi pemunya mana-mana daripada mereka, akan memantau parameter seperti ketahanan, kekuatan dan daya tahan. Kami senarai spesies dinosaur yang ada untuk menjinakkan. Ini Tyrannosaurus, Tsentrozavr, Brachiosaurus, Karnotavr, Tselofiz, Pahitsefalozavrid dan Parazaurolof. Menunggang salah seorang daripada mereka - merawat unik! Dan satu lagi kejutan, meningkatkan peluang dinosaur dibenarkan oleh implan. Sebagai contoh, mengapa tidak menggunakan daya hidup implan, kekuatan, ketangkasan, daya tahan, atau yang lain?

Anda boleh mula Dino Storm bermain online secara percuma sekarang untuk menikmati kegembiraan. Permainan ini adalah benar-benar pelbagai rupa, pelbagai, dinamik dan ketagihan. Dan untuk mengesahkan ini, anda hanya perlu untuk melawat dunia ini permainan! Pengalaman yang menyenangkan!

 

Bermain juga