Tak laku

Nama alternatif: Tak laku

Permainan laku - permainan pc unik dicipta dalam genre - tindakan. Permainan ini telah dikeluarkan pada 2012, tahun ini dan dalam beberapa hari tersebar di seluruh dunia! Dalam permainan ini satu keseronokan untuk bermain, sangat menarik dalam ruang permainan ini, amat menarik dan menarik kelihatan apa-apa jalan cerita peminat permainan video. Tak laku lagi Maha Terpuji. Lelaki permainan Pc laku dicipta dan dibangunkan syarikat mereka - Arkane Studios. Diterbitkan ini syarikat permainan - Bethesda Softworks. Tetapi penerbit di Rusia, adalah syarikat - 1C-SoftKlab.

Permainan ini bertujuan untuk penonton yang besar. Jika anda bermain permainan ini sekali, anda mahu lebih dan lebih, lebih dan lebih kerap dalam permainan ini kembali. Jadi apa yang ia kira-kira permainan ini bahawa ia berkumpul juta nasib kepada syarikat yang mencipta dan dipungut di monitor skrin berbilion-bilion orang di seluruh dunia? Kami akan memberitahu anda: jalan cerita adalah kedua-dua mudah dan kompleks. Ia dipenuhi dengan pertempuran menarik dan pertempuran antara watak-watak yang berbeza permainan. Plot sendiri dalam permainan ini tidak boleh dibandingkan dengan mana-mana permainan, permainan ini adalah bebas. Tiada analog, tiada permainan, yang tiba-tiba boleh notis permainan laku. Aktiviti yang dalam permainan dibina suram, dan sebagaimana yang sebaliknya - Berjuta-juta orang di bandar-bandar yang berbeza dan lokaliti mengalami wabak. Di bandar-bandar tidak rantaian biasa hidup, orang tidak mati, tidak dilahirkan. Terdapat kitaran lain - sesetengah orang jatuh sakit dengan wabak penyakit, mati dan digantikan dengan orang baru dijangkiti. Dalam semua huru-hara ini universal, mungkin dengan tidak sengaja, membunuh Kepulauan empayar perempuan simpanan. Pembunuhan ini berlaku di ibu negara tengah empayar. Kerana membunuh perempuan simpanan Tuhan pengawal peribadi telah rosak teruk, ia adalah semata-mata dirangka. Nama watak utama - Corvo Atta. Ia adalah Tuhan ini. Satu-satunya harapan untuk keselamatan, muda perempuan simpanan waris perempuan Emily - diculik. Permainan bermula dengan hakikat bahawa anda bangun dalam kasut Corvo. Anda akan melihat bahawa anda berada di belakang bar di penjara di mana anda mesti melarikan diri. Pertama kelihatan seolah-olah permainan sangat diketatkan, tetapi segala-galanya berubah selepas beberapa jam pertama bermain, apabila anda mula mencadangkan.

Dalam tak laku sangat seronok untuk bermain. Kisah itu sendiri adalah hanya pemikiran halus, dicipta semula manakala roh. Setiap peminat permainan video akan berasa peristiwa dahsyat yang menimpa dunia permainan ini. Permainan tidak laku adalah unik kerana ia agak membosankan. Ia adalah benar-benar banyak keseronokan dan perkara yang sangat berbahaya yang akan mahu pergi.

Sentiasa melihat pada video internet tidak laku, ia akan membantu anda lebih untuk mencari permainan yang unik ini, dan kemudian anda boleh muat turun laku. Pergi ke laman web rasmi bagi permainan tersebut (http://www. tak laku. com /), maka anda juga boleh mendapati banyak perkara yang menarik.

Akhir sekali, saya ingin mengatakan bahawa permainan ini tidak akan meninggalkan sesiapa acuh tak acuh. Kami, sudah tentu, semua menunggu penerusan permainan ini baru yang unik. Mengganggu sedikit dan anda akan lulus cara ini dalam permainan untuk akhir! Anda dapat menguasai anda! Ingat satu perkara yang rakyat tanpa anda tidak akan menghadapi nasib malang, yang menelan mereka! Nasib baik dalam permainan! Bermula!

 

Bermain juga