Jurang & Conquer

Nama alternatif: Pecah dan Conquer, D & C

Anda memuja segala yang berkaitan dengan kosmos? Kemudian Bahagikan & Menakluk dalam talian yang dibuat hanya untuk anda! Bintang tempatan tidak terlalu suram dan, lebih-lebih lagi, tidak terdapat. Kerana, di mana ada orang yang tidak mengharapkan kedamaian dan ketenangan. Dan membahagi dan menakluk permainan dalam talian membuktikan perintah ini perkara sudah satu nama.

Oleh itu, keperluan sistem:

• sistem operasi moden (XP, Vista, Windows7);

• Resolusi skrin 640 * 480, sekurang-kurangnya akan menjadi yang terbaik lagi, 1024 * 768;

• Seorang pelayar web moden (Opera 8 adalah ideal. 5, Safari, IE5. 5, Firefox, Camino, Mozilla 1. 5)

• Menyambung ke Internet melalui modem atau GPRS.

Untuk memulakan kerja pada pelan besar untuk menguasai ruang, anda mesti, di laman web rasmi permainan, meluluskan jurang Pendaftaran pentas dan menakluk. Akan perlu mengisi borang yang standard:

• menyatakan nama,

• kata laluan;

• e-mel yang sah;

• jantina dan tarikh lahir anda.

Selepas perlumbaan permulaan menentukan. Pendaftaran dalam jurang dan menakluk permainan menyediakan peluang untuk menjadi ahli salah satu daripada negara: Fatas, Techs, Manusia Baru, Wanderers, Grayers, Dark Pemerhati, Batu Rage. Keterangan setiap daripada mereka boleh dijumpai di tempat kejadian. Sebagai permulaan adalah lebih baik untuk memilih umat manusia standard - Manusia Baru. Kemudian, anda boleh mengubah (dan mana-mana di atas) yang anda mahu, dan dengan itu mendapatkan sendiri, orang yang unik. Sejak permainan dalam talian Jurang & Conquer secara rasmi membolehkan untuk mencipta untuk dirinya akaun banyak akan imaginasi anda, di mana carousing. Dengan cara itu, supaya dalam Pecah dan Conquer Online adalah disyorkan untuk mewujudkan sekutu - di muka anda, jadi untuk bercakap. Jika tidak, anda cukup cepat boleh dihapuskan.

Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan mengenai dan menubuhkan bangsa anda, membahagi dan menakluk pendaftaran langkah boleh dianggap selesai. Langkah seterusnya - pilihan "rumah" di dunia. Mereka yang ingin mewujudkan sebuah empayar mereka sendiri, yang lebih baik menetap di pinggir. Dalam sebarang kes, di pelupusan anda dari awal lagi hanya sekumpulan kecil unit: gabenor, unit mempertahankan diri, penjajah, penerokaan tiga siasatan dan perkhidmatan ulang-alik untuk terbang. "Mulakan bermain Jurang permainan dalam talian dan Conquer" membayangkan "mencari planet yang sesuai." Pertama, menggunakan probe, dan hanya kemudian dimuatkan ke perkhidmatan ulang-alik dan pergi kepada pembangunan planet ini. Secara kebetulan, carian ini boleh dijalankan lebih daripada satu hari. Untuk pemula pilihan yang paling praktikal akan menjadi planet yang mempunyai kawasan terbesar, yang bermakna lebih banyak sumber, manusia dan wang.

Untuk mula bermain Jurang permainan dan Conquer Online adalah disyorkan untuk mengetahui ciri-ciri asas dan kaedah-kaedah yang ditetapkan dalam tempat yang sama - laman web rasmi Strategi berasaskan giliran yang ini. Di sinilah anda akan belajar secara terperinci mengenai sumber setimpal (mineral, tenaga, organik), bonus permainan tertentu dan keadaan iklim planet dengan orang-orang yang anda pilih. Tiga kali sehari dikira bergerak. Jadi dua kali sehari mula jurang bermain dan peraturan akan mencukupi.

Seperti yang disebutkan di atas, permainan Jurang dalam talian dan Conquer sangat nama menerangkan bahawa keutamaan pemain mesti diletakkan di sekitar hubungan diplomatik mereka. Peminat tipu daya politik akan menemui pelbagai aktiviti yang meliputi hubungan dan "perang-kesatuan-neutral" dan "suzerain-orang suruhan."

Jumlah: Main Pecah dan Conquer, pasti anda akan berminat, walaupun beberapa kelemahan tidak penting, memberi gambaran tergesa-gesa pemaju. Jika anda mengkagumkan malam ruang syurga, cuba bermain bernilai juga. Satu lagi kelebihan yang tidak diragui: Bahagikan dan Conquer permainan dalam talian secara percuma! Jadi ... semoga berjaya!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag