Orang suci di Timur

Nama alternatif: Orang suci di Timur

Jika anda menikmati permainan dibuat dalam gaya anime, yang orang suci permainan di Timur sudah tentu menggembirakan anda. Ini adalah salah satu projek yang dicipta oleh pemaju Game321, oleh kerana itu sebagai menunjukkan amalan, anda mengharapkan sesuatu yang agak menarik dan baik dibuat. Pelayar Permainan mencerminkan indah di topik permainan dibuat dalam genre MMORPG. Sehubungan itu, projek ini dilaksanakan semua ciri-ciri tipikal MMORPG genre. Sebagai contoh, anda perlu secara beransur-ansur dipam watak dapat mendapat akses ke tahap baru. Dari awal-awal permainan untuk mana-mana peserta projek adalah pencarian yang ada dan tugas-tugas yang wujud dalam permainan RPG. Perlu diingatkan bahawa semua tindakan dalam permainan berlaku dengan cepat, seluruh plot dibentangkan dengan cepat bahawa anda, sebagai peminat permainan video degil cukup untuk beberapa jam untuk sampai ke tahap 25.

Orang suci di Timur dalam talian - permainan dalam talian secara besar-besaran berbilang yang hebat, dilaksanakan dalam 2D. Pelayar projek, jadi anda tidak perlu memuat turun dan memasang apa-apa perisian atau pelanggan-pelanggan tambahan. Mendapatkan ke dalam permainan, anda dibawa ke zaman purba. Ini dunia permainan dipenuhi dengan limpahan dengan makhluk unik yang luar biasa, yang berlangsung mitos Cina. Tetapi kini terdapat tidak cukup di dunia. Pada misi itu, anda bertanggungjawab - sekarang sedang dikejar oleh tuhan-tuhan dalam satu tangan dan pada makhluk tidak mesra lain, anda perlu untuk membantu tanah bermasalah. Bantuan hanya boleh bersatu dengan permainan "rakan-rakan", membuat kawan baru. Bersama-sama untuk mengalahkan kuasa-kuasa jahat akan menjadi lebih mudah.

Oleh kerana kita bercakap tentang projek ini dalam talian, maka, sudah tentu, dalam orang suci pendaftaran Timur perlu memulakan permainan. Malah, walaupun hakikat bahawa semua pengurusan projek dibentangkan dalam bahasa Inggeris, menangani ia tidak sukar - semua dilakukan agak mudah dan mudah difahami.

Untuk memulakan proses pendaftaran, anda hanya perlu untuk menghubungkan «Mula permainan», yang boleh didapati di sebelah kiri halaman permainan.

Ia akan membuka borang pendaftaran dengan mengisi anda boleh bermula pada orang suci permainan Timur. Sila baca dengan teliti arahan sistem dan isi semua medan untuk menunjukkan log masuk anda, kata laluan dan kotak e-mel.

Jika mahu, setiap pendatang baru untuk login ke dalam sistem akan dapat menggunakan data mereka di salah satu rangkaian sosial. Jadi, melihat kuasa menggunakan Facebook, Google, Yahoo dan Paypal. Jika anda sebelum ini terpaksa bertemu dengan permainan Game321, kemudian memeriksa untuk anda akan turun untuk pengenalan data yang dirakam sebelum ini.

Sesiapa sahaja akan dapat untuk memainkan orang suci permainan di Timur salah satu ciri-ciri kelas:

Eidolon memiliki kuasa ajaib.

Pedang Saint yang maju secara fizikal.

Daun Elf boleh menyembuhkan sekutu dan watak-watak lain.

Menyenangkan dan hakikat bahawa semua orang akan mampu memainkan orang suci di Timur percuma.

 

Bermain juga