DK talian

Nama alternatif: DK talian

Permainan DK Online - berbilang permainan peranan-bermain hebat. Pembuat, syarikat Korea Aeria Games, memberi anda dunia hebat permainan. Sudah tentu di sini bukan tanpa pertempuran dan penaklukan kunci. Semuanya berdasarkan kisah dongeng, pendedahan yang dibentangkan untuk anda di laman web ini. Permainan berlaku dalam permainan DK talian talian.

Pada awal permainan, untuk kebaikan permainan, anda dinasihatkan untuk memeriksa pematuhan komputer anda semudah keperluan sistem purata:

· Tetapan PC Purata;

· Sambungan ke Internet;

· Keyboard;

· Mouse.

Berikut kini berdiri untuk mewujudkan akaun anda, anda perlu mengeluarkan dalam permainan. Pendaftaran DK talian tidak mengambil banyak masa dan menyebabkan masalah. Yang penting, menasihati, memeriksa maklumat yang anda berikan

1. Lawati laman web rasmi permainan Dragon Knights Talian;

2. Pergi ke - bermain untuk versi beta percuma;

3. Boleh memilih untuk mendaftar melalui rangkaian sosial Facebook,

4. Jika anda membuat keputusan untuk meneruskan pendaftaran di sini, klik pada baris di mana saya bertanya, jika anda mempunyai akaun,

5. Menyediakan alamat e-mel anda yang sah,

6. Untuk memilih bulan, hari dan tahun lahir anda;

7. , Kod pengesahan tetingkap yang dinyatakan, yang disenaraikan di sebelah;

8. Ketuk - bermain.

Permintaan anda untuk bermain dalam versi beta dihantar. Tunggu anda tidak perlu panjang.

Apabila tiba masanya untuk bermain DK Online, anda perlu memilih wira. Komposisi mana-mana golongan dan bangsa yang anda masukkan. Yang sebelah anda akan mengambil. Pencipta, permainan DK Online, anda diperuntukkan untuk empat perlumbaan: Lycan, Elf, Manusia dan Felynx. Dan ini empat kelas:

  • Ahli sihir;
  • Pahlawan;
  • Kesatria Santo;
  • Shadowmage.

Tukang sihir - revolusioner sebenar, yang mempunyai keajaiban naga purba. Dengan ketangkasan mendatangkan malapetaka di musuh, memberikan mereka kesan yang kuat ke atas sihir mereka. Memastikan musuh pada jarak.
Pahlawan - memainkan peranan penting dalam peperangan. Kuat di barisan hadapan, berjuang ke akhir pahit. Kuat pahlawan huru-hara.

Kesatria Santo - pejuang suci berhampiran pertempuran, adalah penjaga bagi Light, percaya dalam dewi Dione itu. Berjuang dengan pedang dan perisai. Mengenakan kerosakan berat untuk sihir putih. Mempunyai perisai yang baik.
Shadowmage - mempunyai sihir, tetapi ini tidak naga, dan keanehan itu. Pergaduhan yang lebih baik pada jarak yang besar.

Apabila memilih nota bangsa yang mereka tidak sesuai dengan semua kelas, iaitu, apabila memilih perlumbaan, anda hanya boleh berada di dalam kelas tertentu.

Anda membuat istana anda bahawa anda akan mempertahankan dari raksasa yang dahsyat di seluruh permainan. Jika anda tiba-tiba tidak kekal di dalam pertempuran, istana pergi ke dalam milik puak lain. Dan perjuangan untuk istana anda boleh disambung semula minggu depan. Monsters anda tidak membunuh banyak. Pengalaman memberi hampir apa-apa, kerana membunuh seorang perusuh pasangan dozen.

Main permainan dalam talian DK Online cukup menghiburkan. Permainan ini telah berjaya untuk menarik grafik yang berkualiti tinggi, mudah untuk digunakan, dan ia adalah syurga bagi pencinta imej yang cantik hebat bunian dan werewolves. Pemain Selamat Datang kategori umur yang berbeza.

Dragon Knights Talian permainan sedang menunggu untuk anda !

 

Bermain juga