Devil May Cry

Nama alternatif: Devil May Cry

Permainan Devil May Cry - ia adalah satu permainan video yang merupakan semakan semula francais yang terkenal. Dalam siri nama yang sama, ia adalah yang kelima dan pada masa yang sama, 1 dalam siri baru. Ini adalah permainan pertama dalam siri ini, yang tidak syarikat Capcom, dan terlibat dalam studio pembangunan Teori Ninja dari UK. Versi Devil May Cry untuk studio pc menghabiskan QLOC dari Poland. Ini permainan dalam genre pedang di syarikat Rusia 1C Softklab terlibat, dan ini adalah permainan, menurut majalah Perjudian adalah pedang yang terbaik pada tahun 2013. Banyak pemain mempertimbangkan penghantaran Devil May Cry British (Teori Ninja) acara terbaik yang berlaku dengan siri ini permainan dalam tempoh lima tahun yang lalu.

Jika anda membuat keputusan untuk memuat turun Devil May Cry, anda akan dapat memastikan bahawa sementara permainan ini telah menjadi lebih mudah, pada masa yang sama menambah baik pada muka juga. Permainan telah menjadi sangat mudah dan lebih bertimbang rasa, dan permainan itu sendiri telah menjadi lebih cantik visual. Versi PC tidak ternyata lebih buruk bagi versi konsol dengan grafik indah dan kawalan yang besar. Dalam Devil May Cry muncul plot berstruktur serius, tambahan pula watak-watak Devil May Cry mempunyai motivasi difahami yang jelas. Sekarang dialog watak-watak menjadi menarik untuk wira kini menjadi menarik untuk menonton.

Di internet anda pasti untuk mencari banyak rujukan kepada video Devil May Cry, melihat bahawa mana-mana peminat permainan video akan tahu bahawa watak utama permainan ini adalah separuh-syaitan dan poluchelovek terlibat dalam pembasmian syaitan dalam agensi mereka sendiri. Setelah Dante dihantar untuk melawan Mundus - Lord of Darkness, untuk membuang semula di cetak di Dunia Kegelapan. Ia lakukan pada masa bapa Dante. Dan sebagainya Mundus untuk sepenuhnya memusnahkan keluarga untuk Dante ini menghantar hamba-hambanya. Dante dihantar jauh dengan syaitan dan kemudian masuk ke dalam istana besar, yang merupakan pertemuan dengan setan Nelo Angelo, di mana jiwa itu berubah Virgil - saudara yang hilang. Apabila anda mula bermain Devil May Cry, anda akan melihat bahawa ini adalah bagaimana peristiwa terungkap dalam permainan awal.

Apa-apa peminat permainan video terperangkap dalam dunia maya Devil May Cry akan dapat memastikan bahawa permainan ini berlaku dalam beberapa realiti alternatif misteri di mana jalan-jalan yang melambung menara tiba-tiba memperoleh sayap, penjara jahat boleh menerima terus dari pantulan di dalam air di bandar sungai. Sebuah penukaran masih boleh berlaku di kelab malam berkilauan warna neon asid khayalan. Seperti transformasi hampir nyata akan menggembirakan mana-mana peminat permainan video.

Perlu diingatkan bahawa tidak semua detik-detik yang positif dalam permainan Devil May Cry. Di sini pemaju telah dilakukan supaya senjata watak utama telah dibahagikan kepada tiga jenis bergantung kepada mod. Jadi Dante, semasa dalam mod standard boleh swing pedang dan menembak pistol sebagai senjata mesin cepat-api, dalam mod malaikat Dante seolah-olah dia tertarik kepada matlamat dan terkejut sabit beliau, dalam mod jahat - menarik lawan cangkuk dan dispatches mereka kapak yang besar. Dan, walaupun varian menyerang sedikit, tetapi jika mahir menggabungkan senjata, Dante boleh dibandingkan dengan kuasa-kuasa jahat helikopter. Dan sebagai permainan berlangsung, anda akan mendapat sejumlah besar teknik pertempuran, curam yang lebih dan hebat.

Walau bagaimanapun, cuba untuk bermain sendiri, pergi Devil May Cry misi dan menghapuskan syaitan. Nasib tidak akan menyakiti!

 

Bermain juga