Devil May Cry 4

Nama alternatif: Devil May Cry 4

Permainan Devil May Cry 4 - lepaskan, yang berlaku 09. 07. 2008 Adalah gabungan pelik tiga genre - pengembaraan, thriller dan pedang pergerakan berperisa di lokasi dan RPG (merujuk kepada pembukaan kemahiran baru). Permainan Devil May Cry 4 juga dibahagikan kepada tiga bahagian: perjuangan itu sendiri secara langsung, pergaduhan bos dan bergerak.

Jika anda membuat keputusan untuk Devil May Cry 4 muat turun, memasang permainan pada PC anda dan mula bermain, anda akan mengetahui bahawa plot permainan membangun seperti berikut: askar Sparda jatuh ke dalam gadis bumi dan memberontak terhadap kuasa-kuasa kegelapan, Tuhan tentera mengalahkan Mundus. Knight Sparda tidak lama lagi pergi ke neraka. Selepas dia meninggalkan anaknya Dante, yang kelihatan seperti seorang lelaki, tetapi mempunyai ketangkasan dan mempunyai setan kuasa. Selepas iblis membunuh ibunya, Dante mendapati kerja-kerja hidupnya - untuk membasmi kejahatan.

Pemain, bermula dalam Devil May Cry 4 bermain akan melihat bahawa pemaju memutuskan untuk menggantikan bahagian protagonis permainan. Sekarang semua orang akan dapat bermain untuk watak utama bernama Nero, yang merupakan seorang Knight Perintah.

Permainan ini mempunyai mata wang (Jiwa Bangga), yang merupakan sejumlah mata diberi selepas lulus tahap. Untuk perkara ini anda boleh membeli Gabung baru atau meningkatkan kuasa yang ada - tanpa ia kadang-kadang mustahil untuk menyelesaikan permainan. Jadi anda perlu cuba untuk diperuntukkan pada akhir misi lebih banyak mata.

Permainan Devil May Cry 4 pc menarik mana-mana peminat permainan video ketepuan warna dan palet kaya. Grafik yang begitu baik bahawa walaupun gulung cerita, ia telah memutuskan untuk melakukan sepenuhnya pada enjin permainan. Permainan ini digerakkan pemandangan yang indah, indah ribut salji dibuat menyelimuti langit besar beransur-ansur.

Satu lagi kelebihan permainan ini - maju dan memperkenalkan animasi muka yang indah, di mana terdapat secara profesional dibuat dan silau benar-benar berkaitan digabungkan dengan permainan cahaya dan bayang-bayang di muka watak-watak. Semua ini sekali lagi menjamin pengguna bahawa permainan ini hampir sempurna dalam genre itu. Syarikat-pemaju Capcom telah melakukan segala yang mungkin untuk anaknya meninggalkan jauh di belakang semua pesaing-pesaingnya.

Permainan ini mempunyai

• empat peringkat asas kesukaran (dari sangat ringan untuk berat: Man, Demon Hunter, Anak Sparda, Dante Mesti Die)

• tiga peringkat bonus kesukaran ("Black Knight" dengan banyak musuh dan "Neraka atau Syurga," di mana watak-watak mati dari satu hit).

Inovasi adalah juga hakikat bahawa dalam Devil May Cry 4 terdapat mod amalan yang boleh digunakan dalam amalan sebagai serangan berasingan dan gabungan beberapa kaedah pertempuran. Sebat budak bermain tentera syaitan.

Terdapat Devil May Cry 4 aksara

• Dante - protagonis permainan,

• Virgil, saudara kembar Dante,

• Kate - misteri gadis sederhana;

• Lilith - pelayan wanita kelab malam, darling Mundus;

• Mundus - demonlord;

• Sparda - bapa Dante dan Virgil;

• Eva - Ibu Dante dan Virgil;

• Phineas - daemon bantuan Dante.

Jika anda belum membuat keputusan sama ada untuk memuat turun permainan ini, minta internet Devil May Cry 4 video, melihat bahawa ia akan menjadi lebih mudah untuk membuat keputusan itu. Dengan cara itu, pemaju memastikan bahawa permainan boleh dimainkan bukan sahaja pada PC, mewujudkan versi Devil May Cry 4 android. Jadi sekarang, ia boleh dipasang, sebagai contoh, dan tablet.

Main dan berseronok! Lagipun, Devil May Cry 4 mempunyai permainan yang sangat baik, watak-watak yang dibangunkan dan grafik yang besar.

Nasib baik!

 

Bermain juga