Doc & Anjing

Nama alternatif: Doc & Anjing

Doc & Anjing permainan, yang sesuai untuk hobi riang dan santai. Antara saintis gila dan rakan berkaki empat beliau ceria, anda boleh melupakan semua masalah dan lagu dengan cara yang positif. Projek boleh bermain dimana-mana masa percuma. Sejak permohonan itu direka untuk peranti mudah alih dan tangan berjalan pada Android dan IOS, maka Doc & Dog cmogut bersorak anda sehingga pada bila-bila - dan di kereta bawah tanah dalam perjalanan ke tempat kerja, dan satu tiub yang panjang. Jumlah yang mencukupi lucu cahaya - apa yang anda perlukan untuk menetapkan mood dan meredakan keadaan.

Mudah dan gila sedikit Doc & Dog talian mempunyai semua sifat-sifat yang perlu bagi permainan genre itu. Satu penjimat membenarkan hanya cas positif beliau sepanjang hari, dan ia masih anda tidak bernasib baik untuk lulus mana-mana misi! Semasa permainan anda akan perlu berurusan dengan profesor, jelas tidak dalam dirinya dan anjing kecil beliau lebih sesuai. Hanya menyemak intro Doc & Anjing dalam talian, anda akan mati ketawa dan membuat menyeronokkan melihat pasangan ini agak aneh sedikit. Untuk watak-watak utama, dengan cara itu, pemaju boleh menulis terima kasih yang istimewa - ternyata begitu anturazhnye, tetapi pada masa yang sama tidak mengganggu yang bermain, saya mahu melihat mereka lagi dan lagi. Pengembaraan lucu dan pelbagai situasi komedi yang jatuh rakan-rakan, meninggalkan hanya pengalaman yang positif dan baik.

Untuk memulakan permainan, anda akan perlu untuk pra-memuat turun aplikasi dan memasang pada telefon atau tablet anda. Untuk memasang Doc & Dog pendaftaran akan hanya perlu kedai aplikasi rasmi - PlayMarket dan AppStore. Tugas utama anda adalah untuk membangunkan pelan permainan untuk melarikan diri doktor pulau yang tidak didiami. Sepanjang permainan, anda perlu untuk melawat banyak lokasi yang berbeza: untuk mengatasi padang pasir panas dan berenang laut yang luas, bersiar-siar melalui dataran yang diliputi salji dan padang rumput hijau. Pada masa yang sama semua warna dalam permainan berlalu begitu terang bahawa mata hanya tidak boleh gembira.

Main Doc & Dog perlu agak serius, dan bagaimana berbeza daripada timbunan bahan sekerap boleh diperolehi dengan bekerja di minda tidak pesawat skim yg setuju? Selepas itu, semua ciptaan anda akan dapat untuk bertukar-tukar dan bertambah baik. Ini akan mendapat bonus tambahan dan seterusnya mengatasi rekod rekod (anda boleh bersaing dengan diri sendiri dan rakan-rakan dari GameCenter). Setiap permainan baru bermula di pulau yang sama - dalam projek itu tidak ada peringkat. Semakin baik ciptaan anda, lebih bonus yang anda dapat, jadi, akibatnya, peluang yang lebih baik anda akan mendapat di tempat pertama.

Dalam Doc & Anjing bermain perlu memberi perhatian kepada "idea-idea" - sejenis sumber permainan yang akan meningkatkan bagi pembelian kenderaan dan alat-alat lain yang berguna dan kemahiran. Membangunkan strategi anda sendiri dan melaksanakannya - menyimpan doktor anda dengan rakan berkaki empat di tangan anda!

 

Bermain juga