Dorfleben

Nama alternatif: Dorfleben

Permainan Dorfleben - ini adalah satu lagi permainan dalam talian mengenai ladang.

Dorfleben Online - permainan berasaskan pelayar percuma, di mana anda sebenarnya boleh berkebun, pertanian dan aktiviti-aktiviti lain.

Pendaftaran Dorfleben hanya mengambil masa yang sangat lama. Untuk mendaftar, anda perlu melakukan perkara berikut:

1. Lihat laman permainan Dorfleben talian.

2. Anda akan melihat bentuk untuk login ke akaun anda. Oleh kerana anda bukan pengguna berdaftar permainan, anda perlu klik pada butang di sudut kanan yang lebih rendah dengan tulisan « Daftar » .

3. Anda mendapat untuk menyertai satu bentuk khas.

4. Tulis baris pertama alamat e-mel anda.

5. Masukkan nama pengguna anda yang anda mahu ia berada di dalam permainan.

6. Datang dengan kata laluan khas untuk permainan.

7. Jika anda bersetuju untuk menerima pemberitahuan mengenai permainan dan bersetuju dengan semua peraturan dan cadangan tapak, meninggalkan sel-sel terpencil beri tanda cek. Jika tidak, menghapuskan cap dari item-item yang tidak sesuai dengan anda.

8. Selepas tindakan, klik pada « Daftar » .

Main Dorfleben Anda tidak boleh bimbang tentang kuasa PC anda, kerana ia adalah permainan pelayar dan ia yang paling penting - yang Internet berkelajuan tinggi. Itulah apa yang anda perlu menjaga.

Dalam Dorfleben bermain anda akan di plot anda tanah. Ia perlu beri tanah, sayur-sayuran, pelbagai benih tumbuhan, menyuburkan dan membersihkan padang. Ini merupakan langkah yang pertama yang anda akan melaksanakan di ladang. Jika anda pergi tentang tanaman anda, kemudian dengan cepat mendapat pengalaman dan mendapatkan wang.

Adakah anda mempunyai pelbagai cara untuk mendapatkan. Pertama anda akan semanggi, yang sangat popular dengan lebah, yang anda lakukan madu.

Selain itu, herba yang digunakan sebagai makanan untuk lembu, dan mereka pula hasil susu selepas menceroboh semanggi. Sebuah loji khas untuk susu boleh diproses menjadi keju. Daripada gilingan gandum kilang tepung bertukar menjadi wain anggur dan sebagainya. Kampung ini menawarkan anda banyak tumbuh-tumbuhan, haiwan hidup, peluang untuk menghiasi kawasan mereka, untuk membeli pelbagai bangunan.

Akibatnya, plot kecil anda bertukar menjadi desa cantik. Anda meletakkan landasan yang indah, tumbuhan renek, meletakkan air pancut. Berkembang sayur-sayuran dalam rumah hijau. Banyak perkara boleh dilakukan walaupun di ladang, perkara utama - ia adalah satu peluang yang besar dan keinginan.

Sudah tentu, anda boleh menjemput kawan-kawan untuk mengagumi halaman anda. Ibid perhatian anda akan diberi pelbagai pilihan yang unik.

Setelah anda mempunyai pelbagai jenis mesin, yang anda akan dapat menuai. Perkara utama - adalah untuk menjaga uchastochkom setiap hari untuk pergi ke permainan dan membangunkan ia.

Dorfleben talian - ini adalah permainan yang positif yang telah lama telah disayangi oleh ramai orang. Sertai dalam komuniti mereka dan mempunyai rehat pada bidang tanahnya tanah bersama-sama dengan haiwan kesayangan mereka.

Dapat banyak bonus dan hadiah-hadiah dari permainan Dorfleben itu!

 

Bermain juga