Dota 2

Nama alternatif: Dota 2

DotA 2 Online - berbilang gaya strategi permainan tindakan dengan unsur-unsur RPG model f ree-untuk-play . Sudah selepas projek itu telah menjadi popular DotA, permainan ini telah diwujudkan pada pelanggan yang berasingan, yang telah memperkenalkan beberapa elemen baru untuk meningkatkan prestasi. Kedua-dua permainan adalah sama. Bole supaya permainan DOTA 2 yang telah dibangunkan dengan bantuan seseorang sebelum bekerja di draf pertama. Walau bagaimanapun, versi baru ini mempunyai beberapa kelebihan. Ini termasuk terbina dalam sembang suara, menyambung semula sokongan, kehadiran zon wilayah bertujuan untuk memisahkan pemain, tugas latihan untuk membantu pemula meningkatkan perwakilan visualisasi tindakan. Walaupun mekanik permainan secara keseluruhannya tidak terjejas. Sebelum produk anda dalam talian, yang boleh menjadi pengguna, seperti dalam dunia DotA permainan, pertempuran pasukan plumbum, cuba untuk memusnahkan pangkalan musuh. Dalam DotA 2 talian Terdapat Brits yang sama dibenarkan untuk menimba pengalaman, memperoleh barang-barang perlu, untuk membangunkan ke tahap yang paling tinggi 25. Cuba - anda mungkin akan berpuas hati!

Persoalan penting pertama untuk anda - ia DotA 2 profil. Ia berlaku seperti berikut:

- Masukkan akkakunta nama;

- Pemikiran kata laluan dan diulangi di baris berikutnya;

- Dilaporkan alamat e-mel yang disahkan dalam bidang yang akan datang;

- Pilih soalan keselamatan dan jawapan diberikan kepadanya;

- Masukkan watak dalam gambar,

- Letakkan tanda semak daripada anda menyatakan bahawa berusia lebih 13 tahun dan bersetuju dengan peraturan permainan (lebih baik pra-membaca peruntukan perjanjian pengguna).

Pada akhir proses penciptaan akaun, anda perlu tekan "Buat Akaun".

Persoalan penting kedua - keperluan sistem. Untuk permainan memerlukan parameter berikut: OS Windows XP / 7 / Vista / Vista 64, Pentium 4 Mac. 0GHz / atau yang setaraf AMD; kad grafik serasi dengan DirectX 9 (128 MB atau lebih), ATI X800, NVidia 6600 (atau setara) Ruang Cakera Keras 5 GB RAM dan 1 GB. Bagaimana mempunyai peluang untuk membuat - keperluan sistem agak Pengampun.

Jadi, anda baru sahaja mula bermain DotA 2 dan anda pasti perlu belajar lebih lanjut mengenai apa yang diharapkan daripada watak anda. Selepas memilih watak dan memulakan untuk menguruskannya, akan segera mengambil bahagian dalam peperangan menentang pihak lawan. Anda akan berada dalam pasukan bertujuan untuk memusnahkan bangunan utama musuh, dan kebetulan dan lap menara pertahanan dan membunuh sejumlah besar Brits mengganggu. Pada masa yang sama anda tidak seharusnya lupa untuk berfikir tentang bagaimana sejuk. Anda perlu sentiasa mengepam watak priobrketat senjata artifak baik kualiti. Dan untuk memastikan bahawa segala-galanya adalah adil, dan mengambil bahagian mereka daripada emas, yang dikeluarkan untuk penyertaan dalam pasukan.

Gameplay melibatkan pertempuran antara cahaya dan sisi gelap. Setiap pasukan adalah sehingga 5 orang. Pasukan diedarkan pada garis, di mana unit-unit akan menghadapi lawan. Matlamat dihargai - untuk mempunyai masa untuk memusnahkan musuh-musuh dengan lebih cepat pusat daripada yang mereka lakukan dengan anda. Yang merupakan orang pertama - adalah pemenang!

Main DOTA 2 - ia bermakna untuk bertindak secara harmoni dengan berfikiran seperti usaha untuk membangunkan parameter wataknya, bagi mengukuhkan lagi keupayaan untuk membincangkan apa yang berlaku dengan pemain lain di dalam bilik borak dan hanya mendapat banyak keseronokan dari kelas yang menarik. Menakluk peringkat selepas tahap, mengambil anugerah baik berhak, mengambil bahagian dalam perlawanan amalan membuat setiap usaha untuk membawa kejayaan kepada pasukan, atau jika anda tidak mahu ketegangan, pergi dengan aliran dan akhirnya masih mengambil apa yang terhutang pada akhir peperangan - tidak kira apa yang kamu lakukan, yang paling penting menikmati semua! Permainan DotA 2 menjemput semua orang untuk menyertai. Jangan suka - tidak ada tidak akan tahan. Tetapi kemungkinan besar anda tidak akan menghadapi kekecewaan. Nikmati permainan ini!

 

Bermain juga