Wars kejam

Nama alternatif: Wars kejam

Permainan kejam Wars [_2_ ] - salah satu yang paling popular permainan kad koleksi dalam talian. Ini adalah permainan taktikal yang mengangkut dalam era naga. Pemain boleh bertindak sebagai pemimpin yang berkuasa tentera naga atau tentera manusia secepat mungkin untuk memenangi melanda Hyperborea. Banyak permainan kad pro betul dianggap DraconianWarsonlineодной satu yang paling sukar. Bumi Hyperborea masa dahulu milik Dragons, tetapi pergi ke darat teknokrat yang berpendapat bahawa apabila tanah itu adalah di bawah pemilikan mereka. Kawalan ke atas tanah - yang akan membawa kemenangan kepada salah satu pasukan.

Pada kejam Wars percuma [ _3_] boleh memainkan sesiapa. Tidak lama dahulu, permainan menjadi boleh didapati di Desura , di mana ia berharga $ 2.5. Untuk bermain dalam talian kejam Wars [_1_ ] berdaftar diperlukan. Untuk mendaftar, anda perlu mengikuti pautan « Login atau Daftar », yang terletak di sebelah kanan skrin.

1. Sebelum anda membuka borang pendaftaran dalam bidang yang atas, yang « Nama "anda mesti nyatakan namanya.

2. Barisan seterusnya « Pengguna » membakar alias permainan anda ( pasti anda mempunyai beberapa idea).

3. Dalam « E-mel » perlu menunjukkan sebenar elektronik anda peti mel.

4. Kedua-dua baris seterusnya mesti nyatakan kata laluan untuk memasuki permainan dan mengesahkannya dengan menduplikasi (dalam bidang " [ _6_] Kata Laluan »dan« , Sahkan kata laluan »masing-masing).

5. Semua medan bertanda asterisk dikehendaki, jadi bidang « Reddit [_2_ ] s kod », tanpa asterisk, anda boleh biarkan kosong.

6. Meletakkan frasa tick mandatori « I mempunyai [ _6_] membaca dan bersetuju ... », anda menerima peraturan dan perjanjian pengguna. Dalam kes pendaftaran nesloglasiya anda selesai dan anda tidak boleh memainkan talian permainan kejam Wars .

7. Pada akhir melengkapkan borang pendaftaran untuk mengesahkan "kemanusiaan" dengan mengisi bidang « Jenis [_3_ ] yang dua perkataan »CAPTCHA disediakan oleh sistem.

8. Semua diisi? Klik « Next ».

Kini, apabila pendaftaran selesai, anda boleh memulakan permainan!

Semua dalam permainan, terdapat empat jenis utama kad.

1. Bumi ( Unit ), termasuk stesen bumi dan udara. Setiap plot mempunyai ciri-ciri kekuatan, perisai dan kemahiran pertempuran.

2. Senjata . Kad ini membantu anda mendarat pasukan anda dalam peperangan.

3. Magic. Peta ini menyediakan keupayaan untuk digunakan dalam mantra pertempuran dan azimat untuk meningkatkan bangunan, tentera, untuk mendapatkan kecemerlangan dalam pertempuran.

4. Gangguan. Ia tidak menyenangkan untuk kad lawan anda yang membolehkan untuk menggunakan pelbagai helah, mantra sihir dan pesona untuk memecahkan rancangan musuh.

Pada kejam Wars memainkan [ _3_] akan menjadi menarik untuk semua. Seperti permainan kad yang paling, ia menangkap dari minit pertama dan menyimpan ketegangan semua pemain sehingga minit terakhir pertempuran. Dalam permainan ini anda akan dapat membuat kawan baru dengan pemain dari seluruh dunia dan mengamalkan kemahiran pertempuran. Ini permainan yang mencabar tidak akan meninggalkan sesiapa acuh tak acuh. Terburu-buru untuk mendaftar dan mencuba nasib mereka dalam pertempuran!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag