Nama alternatif: Dragona Online, Dragon Online

Dragona Online - hebat percuma pelbagai-permainan peranan-bermain dengan jalan cerita asal dan grafik moden cantik. Pengguna akan dapat untuk menyertai wira-Dragoni, yang mempunyai keupayaan untuk berhubung dengan jiwa naga. Oleh itu, Dragonnes mengubah ke dalam bentuk pertempuran yang kuat, yang merupakan satu renungan menakutkan. Ini pahlawan dipanggil untuk melawan kuasa-kuasa Dzhurtanom tuan jahat. Melindungi dunia daripada pencerobohan yang tidak diingini - iaitu matlamat utama mereka. Bermula Dragona bermain dalam talian, anda menjadi salah satu makhluk mampu berasa darah zalim keadaan liar dalam urat mereka. Anda akan menyukainya - itulah mencuba!

Dragona Online pendaftaran akan membuat anda berparti pengembaraan yang menarik. Anda akan dapat untuk membangunkan semasa permainan, melakukan banyak pencarian menarik, memerangi musuh-musuh dibenci, mendapatkan sekutu dan dengan semua lokasi ini untuk menikmati reka bentuk yang unik dan bunyi yang menyenangkan. Sertai dalam permainan Dragona talian mengambil masa yang sangat sedikit. Masukkan alamat e-mel, membuat kata laluan dan taip sekali lagi di baris berikutnya, dan kemudian meneruskan untuk mengisi dalam bidang tambahan (nama, dipilih dua soalan dan jawapan mereka). Perlu diingat bahawa hakikat mencipta akaun anda bersetuju dengan terma projek.

Sebelum permainan, anda perlu membaca senarai keperluan sistem disyorkan. Untuk bermain Dragona Online anda akan memerlukan sebuah komputer dengan konfigurasi yang berikut: sistem operasi Windows XP / Vista / 7; pemproses Pentium Dual Teras atau kad video yang lebih tinggi Radeon HD 3650 / GeForce 8600 GT ; 20 [ _3_] GB ruang cakera dan 2 GB RAM. Jika parameter ini anda baik, anda boleh terjun ke dalam atmosfera ajaib alam semesta maya.

Anda diangkut ke dunia yang terdiri daripada beberapa benua, iaitu Bartan, Nazallan, Souhayr Lembah Dragon Pampus. Pada masing-masing MMORPG disimpan sehingga kejutan permainan untuk pemain dan sebagainya akan perjalanan anda yang sukar dilupakan. Anda akan mendapat kedua-dua lokasi yang berwarna-warni, dan suram, tempat-tempat gelap. Kepelbagaian itu membuat permainan yang tidak membosankan dan tidak dapat diramalkan.

Online Permainan Naga mempunyai kemuncak sebagai transformasi. Oleh kerana transformasi yang anda benar-benar mengubah rupa anda. Ini kemahiran khas membantu untuk membeli peningkatan kuasa sifat tambahan ajaib dan fizikal. Tetapi anda perlu sentiasa ingat bahawa ia memerlukan kuasa kernel, terdapat satu tenaga khas. Tenaga ini diisi semula oleh penghapusan raksasa. Transformasi adalah lengkap dan separa. Dalam perubahan separa hanya satu bahagian badan anda. Dragon aktif di dalam setiap kamu, dan bangun dia dalam terbaik terbaik anda!

Pada masa yang sama tanah ajaib didiami oleh wakil-wakil daripada empat perlumbaan. Setiap bangsa mempunyai dua kelas. Mari kita lihat mereka dengan lebih teliti. Jadi orang-orang (kelas: penembak dgn Pelabuhan, sniper) - Swingers yang luar biasa yang tahu bagaimana banyak cara untuk mengimbangi kelemahan mereka. Dan walaupun mereka tidak secara fizikal cukup kuat, dan agak lemah dalam sihir, dan mereka adalah orang-orang hidup pada umumnya pendek gembira. Mereka menggunakan perisai berat, dan satu lagi terima kasih kepada persekutuan dengan orang kerdil mempunyai akses kepada teknologi terkini. Selain minda manusia kelebihan meriah dan berwawasan, dan ini tidak akan mengambil! Satu lagi bangsa - kalium (kelas: penjaga dan pembunuh), adalah agak berbeza daripada manusia. Bangsa ini memang dianggap sebagai yang paling berkuasa, kerana perlumbaan dalam urat beliau mengalir darah naga biru. Kuasa kalium menghalang banyak tidak cuba untuk mes dengan mereka. Perlumbaan ketiga - Eldin (kelas: renjer dan ahli sihir), yang menganggap diri mereka ahli-ahli sihir waris yang berhak era Dragons. Berhubung dengan menggunakan sihir, dalam kes ini, mereka tidak mempunyai sama. Dan Eldin panjang umur dan sudah sepatutnya dianggap bangsa yang paling indah. Dan perlumbaan terakhir - katchi (Kelas: Shaman dan Pengakap), terjejas oleh Perang Besar dan keinginan untuk kembali ke hidup mereka tempat tinggal bekas kebesaran. Ahli bangsa bangga, sengit dalam peperangan, penuh makna. Seperti yang anda boleh melihat semua kaum dan setiap yang menarik dengan cara sendiri.

Permainan Dragona Online membolehkan bukan sahaja untuk mendedahkan rahsia pulau Bartan, tetapi juga untuk mewujudkan kisahnya. Daripada peluang-peluang itu walaupun pengguna yang tertentu akan gembira. Ya, dunia permainan pada masa yang sama cantik dan kejam. Tetapi ia adalah gabungan ini tidak membenarkan untuk hilang minat dalam projek ini. Pastikan merit permainan pengalaman mereka sendiri dan membiarkan anda kekal sebagai pengalaman yang menyenangkan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag