Dragon Born

Nama alternatif: Dragon Born

Permainan Dragon Dilahirkan - adalah permainan yang berasaskan pelayar percuma, peristiwa-peristiwa yang berlaku di pulau Solstheim, yang sangat serupa dengan permainan Skyrim yang. Apabila permainan Dragon Dilahirkan Online. Pembela Relinduna mula menyerang anda sektarian yang menganggap anda pengkhianat dan mahu membunuh anda atas arahan Miraaka. Kemudian anda berpindah ke pulau Solstheim untuk mengetahui siapa Miraak, dan bagaimana anda boleh menghentikannya.

Sebelum memainkan Dragon Dilahirkan , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz , 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Sertai dalam permainan Dragon Dilahirkan akan tidak mengambil banyak masa dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item "Pendaftaran";

2. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

4. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

5. Pilih "Hantar", dan Dragon Dilahirkan pendaftaran berakhir.

Pulau Solstheim agak besar. Ia mengandungi tiga bandar-bandar utama, di mana anda boleh berjumpa dengan orang dan melaksanakan pencarian, terdapat lebih daripada 40 lokasi lain pada peta, termasuk runtuhan, kem penjahat, gua, di mana anda boleh melakukan pekerjaan itu atau hanya meneroka mereka untuk kepentingan dalam [ _3_] Dragon Dilahirkan Online .

Permainan pencarian utama Dragon Dilahirkan terdiri daripada tujuh pencarian. Apabila anda tiba di pulau Solstheim, anda akan mendapati bahawa orang ada sedikit keliru. Mereka membina tempat-tempat suci Miraaku tetapi mereka tidak tahu mengapa, dan mereka mendengar tentang Miraake, tetapi mereka tidak tahu di mana. Jadi anda mesti membebaskan rakyat Dragon Dilahirkan Online Miraaka daripada pihak pengurusan, maka anda perlu mencari tenaga yang diperlukan untuk anda boleh memenanginya. Untuk telefon bimbit, perkara yang terakhir itu melibatkan mengesan beberapa pasukan dan menunggang naga yang harus datang ke fikiran kepada sesiapa yang telah menyelesaikan usaha utama Skyrim.

Banyak permainan Dragon Dilahirkan yang berkaitan dengan kajian buku hitam. Walaupun anda sedang mencari maklumat mengenai Miraake, anda menjalankan ke dalam beberapa buku hitam, setiap yang membawa anda ke dalam Apocrypha, kerajaan Prince Hermaeus Mora. Anda juga mendapat bonus untuk setiap buku hitam yang anda baca di dalam Dragon Dilahirkan Online , dan bonus ini termasuk perkara-perkara yang berguna seperti penyingkiran kebakaran mesra terhadap pengikut dan mampu untuk memanggil saudagar, supaya anda boleh menjual barang-barang jika anda mempunyai lebihan.

Malangnya, tambahan ini adalah terhad kepada Dragon Dilahirkan Online , maka mereka tidak akan mengubah apa-apa di bahagian utama permainan.

Anda akan Dragon Dilahirkan memainkan dan melihat bahawa permainan ini lebih menjurus ke arah pemain peringkat pertengahan. Beberapa pergaduhan boleh menjadi teruk (terutamanya kerana watak rintangan sihir adalah minimum), dan watak mesti menyimpan senjata mereka dan untuk tidak mati sebelum perlawanan akhir menentang Miraaka. Jika anda mempunyai watak dalam Dragon Dilahirkan Online , yang boleh mengalahkan naga, anda akan dapat bermain [_2_ ] Dragon Dilahirkan tanpa sebarang masalah.

Secara umumnya, permainan Dragon Dilahirkan Online. Pembela Relinduna agak maju. Ia mengandungi banyak tambahan, beberapa besar dan kecil, dan walaupun tidak semua daripada mereka bekerja dengan baik, sekurang-kurangnya, ada yang boleh mendapatkan penarafan "A". Khususnya, ia boleh dipanggil sebuah buku hitam dan mengkaji Apocrypha, dan beberapa pencarian Dragon Dilahirkan Online .

 

Bermain juga