Dragonica

Nama alternatif: Dragonica

Permainan Dragonica Online - permainan peranan bermain bebas, yang antara permainan ciri-ciri lain banyak jenaka dan parodi filem dan buku-buku.

Untuk memuat turun dan bermain permainan dalam talian Dragonica, anda perlu mempunyai keperluan sistem berikut:

Minimum:

• Sistem operasi: Windows Vista / XP

• Processor: Pentium 4 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 +

• cakera keras: 2Gb

• Memori: 512 MB

• Kad Video: GeForce FX5200 atau Radeon 9600 SE

• airconditioner: DSL / Kabel

Untuk memulakan permainan Dragonica dalam talian mestilah berdaftar. Daftar Dragonica adalah seperti berikut:

1. Masukkan e-mel anda.

2. Kemudian masukkan log masuk anda.

3. Datang dengan kata laluan.

4. Pilih lantai anda.

5. Setuju perjanjian pengguna dan klik pada tetingkap "Main."

6. Apabila pendaftaran lebih Dragonica, secara automatik akan mula memuat turun permainan. Selepas pemasangan selesai untuk memasuki permainan dengan menggunakan login dan kata laluan anda berikan semasa pendaftaran.

Permainan Dragonica Online - ia adalah satu hobi yang menyenangkan.

Main Dragonica amat menarik dan realistik. Semua model dan pemandangan di dunia di mana anda akan perjalanan dibuat dalam 3D. Tepu dan warna-warna terang mewujudkan perasaan bahawa anda berada di muka surat buku indah digambarkan cerita dongeng.

Sekali, sihir bernama Faris memutuskan naga dari mantera dan beliau rantaian sekatan. Membebaskan naga jahat, dia mendapat status ilahi. Anda perlu kekalahan tentera dan Elga Faris - dragon dibebaskan, setelah melalui banyak pengembaraan yang menarik.

Permainan Dragonica talian mempunyai empat kelas:

• Warrior - Knight, Kesatria Santo, Gladiator, Spartan

• Archer - Archer, Hunter, Ranger, Sniper

• Mage - Hamba Imam, Archmage, Wizard

• Thief - Jester, Baligh, Assassin, Ninja

Terima kasih kepada Pahlawan pakaian yang baik boleh mengambil beban diri mereka sendiri. Warriors dilatih dalam kemahiran seperti: ". Tarian dengan pedang" tamparan, menghancurkan pukulan, pukulan tukul, melambung dan mulakan semula apa yang dipanggil

Pemanah - tuan serangan antara. Juga kemahiran menembak hebat, mereka menetapkan perangkap, mengurus haiwan, dan juga terkenal dengan banyak bakat lain. Pemanah mempunyai kemahiran itu: moonwalk, pukulan kuat, ditembak bertujuan, pertahanan udara.

Mages menggunakan mantra sihir, menyerang lawan. Magee mantra beliau boleh menyebabkan kerosakan pada musuh sekaligus. Lebih-lebih lagi, dalam kuasa mereka untuk meningkatkan keupayaan syarikat-syarikat bersekutu dan sekutunya menjejaskan negeri ini. Magee meningkatkan kemahiran berikut: penyembuhan lambat, aliran masuk Mana - meningkatkan serangan sihir, gabungan udara dan pemusnah - kejutan elektrik.

Pencuri mempunyai keupayaan untuk dengan mudah mengelak serangan dan bergerak pantas. Mereka mengenakan hits kritikal juga dapat meningkatkan semangat syarikat-syarikat bersekutu. Kemahiran yang wujud untuk Thief itu: melambung, kemarahan udara, menghancurkan tamparan dan serangan peluru berpandu.

Permainan Dragonica talian penuh dengan pengembaraan. Di peringkat 45 watak anda untuk kali pertama untuk bertemu dengan Green Forest penjara. Oleh kerana serangan Evil Pembalak Poda Bernauna yang hidup di Pine Hills suku Mika terlepas apabila Green Forest sepenuhnya tunduk bertukar sihir gelap. Archer Zangoru menjelaskan dengan lebih terperinci apa tugas yang anda akan melaksanakan.

Anda suka bermain Dragonica, kerana di sini pada setiap yang anda harapkan pengalaman baru. Di peringkat kelima puluh dua watak anda akan bertemu bomoh Mutishey terpesona dan terpesona naga Riviusom. Apabila watak dan bomoh naga menang, dia akan menerima sebahagian daripada set perisai dan pakaian yang lain, dan mendapat pesanan baru dan mendapat pencapaian baru.

Untuk kemenangan dan melaksanakan tugasan usaha permainan dalam talian Dragonica menyediakan ganjaran kepada watak anda dalam bentuk mata pengalaman. Mencapai tahap yang seterusnya, dia boleh belajar baru dan meningkatkan kemahiran yang sedia ada. Latihan lagi - daripada Pahlawan dalam Knight Knight Kesatria Santo dan dalam dan lain-lain - Berlaku selepas peringkat kedua puluh dan keempat puluh.

Dragonica talian - menakjubkan dunia permainan lucu. Masa yang dihabiskan pada permainan ini, terbang banyak keseronokan. Sertai dalam permainan Dragonica menanti anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag