Dragon Nest

Nama alternatif: Dragon Nest

Permainan Dragon Sarang - campuran MMORPG dan arked pedang, permainan pelanggan yang hebat yang dibangunkan oleh studio Korea Selatan Eyedentity Permainan. Kelebihan utama Dragon Sarang talian - sistem pertempuran bukan sasaran terkini. Pertempuran di sini adalah cepat dan dinamik, dan kemenangan dalam mereka bergantung kepada kemahiran pemain. PvE dan PvP berfikiran baik. Pelbagai sepenuhnya menghapuskan kebosanan. Anda akan terlibat dalam kitaran pengembaraan yang luar biasa! Sertai pertempuran dengan zombi, merebut perkara utama yang terlibat dalam peperangan antara pasukan. Jika anda bosan peristiwa-peristiwa ini huru-hara, melibatkan diri, sebagai contoh, pertanian atau memancing.

Untuk memperluaskan aktivitinya di dunia fantasi, kita perlu Dragon Sarang pendaftaran. Juga perlu memuat turun permainan. Di laman pendaftaran, masukkan alamat e-mel, dan juga nama samaran di forum ini. Selepas mencipta Downloader akakunta boleh memuat turun permainan. Semua berjaya lulus, dan kemudian permainan dalam talian Dragon Sarang bekerja dengan lancar memerlukan ini keperluan sistem minimum:

- OS Vista SP2 (32/64bit) / Windows 7 (32/64bit);

- Processor 12,

- Video NVIDIA GeForce 285 / ATI Radeon 4870; [_2_ ]

- Bunyi langsung x 6. 0;

- 1. 5GB RAM dan 1. 5GB ruang cakera keras;

- 56K Internet modem.

Dragon Sarang bermain bermula dengan penciptaan watak. Anda datang dengan nama, memilih gaya rambut, ciri-ciri wajah, pakaian dan kasut. Juga, anda perlu membuat keputusan yang kelas akan tergolong. Dragon Nest mendiami pemanah, tukang sihir, ulama dan tentera. Pemanah - anggun, cepat dan tangkas penciptaan berjaya dalam serangan dekat dan jauh. Walau bagaimanapun, mereka tidak berterusan, mereka mempunyai pertahanan yang lemah. Tukang sihir - adalah antara serangan tuan yang boleh salah mengeja puluhan tempur musuh. Mereka mampu untuk mengawal tindakan-tindakan lawan dan mempengaruhi perjalanan peperangan. Pada suatu ahli-ahli sihir mempunyai peluang untuk menjadi yang terbaik daripada yang terbaik, tetapi datang masa yang sukar dan terpaksa berjuang dengan raksasa, pendapatan bilik ini. Ulama - pahlawan menakjubkan tahan lasak lahir mulia. Dapat mengalihkan perhatian raksasa dan mengenakan Gabung membawa maut. Memiliki sihir penyembuhan. Memberi mereka makan keupayaan untuk memilih keluar. Warriors - profesional berani digabungkan kejutan dan pengeluaran serangan yang kuat. Bersinar dalam huru-hara, tetapi masalahnya ialah antara kelas mereka tidak boleh membiarkan diri anda.

Permainan Play Dragon Sarang talian perlu, dengan menggunakan peralatan yang ada. Titik keseluruhannya adalah bahawa wakil-wakil yang berbeza daripada kelas-kelas yang ada senjata dan pakaian seragam mereka. Untuk pemanah - ia pendek, besarkan, busaran silang. Untuk ahli-ahli sihir - patung grimoire sfera. Bagi ulama - rantaian cokmar rod. Dan untuk tentera - pedang, kapak, tukul. Selain daripada itu dalam permainan Dragon Nest, terdapat pelbagai barang kemas dan ramuan yang berguna pada ketika yang tepat. Senjata dan perisai boleh diperbaiki. Perkara yang boleh diperkukuhkan untuk memberi mereka sifat-sifat tambahan yang mereka benar-benar berbahaya. Anda juga boleh membuat objek. Ini akan membantu tukang besi. Mereka mampu mencipta karya-karya.

Dragon Sarang talian - ini adalah dunia misteri Altera, yang walaupun kontroversi mengamuk dan pengaruh kuasa-kuasa gelap, agak cubby. Di sini anda akan melawat gunung salji dihadkan, berbunga di dataran, dalam runtuhan ditinggalkan, hutan yang penuh dengan rahsia di kampung-kampung tenang dan di taman, yang pada dasarnya - perjalanan. Untuk menyelamatkan dunia yang indah ini dari naga dahsyat, pemain akan mencari dan memusnahkan penawar yang jahat.

Main Dragon Sarang boleh bersendirian atau bersama-sama dengan kawan-kawan setianya. Di sini adalah anda untuk memutuskan bagaimana untuk menjadi lebih selesa. Perlu juga dinyatakan bahawa kumpulan itu boleh melawan raksasa seluruh rejimen, dan seseorang tidak pada bahu.

Lakukan sebelah asas dan pencarian setiap hari dan mendapat pengalaman. Adakah feats ini dalam permainan untuk mewujudkan semua keadaan! Bagi pelaksanaan tugas yang paling sukar anda boleh mendapatkan tajuk. Batu bersurat ini bersebelahan dengan nama watak yang, terima kasih kepada ciri-ciri yang boleh meningkatkan.

Untuk mengepam watak, cukup untuk sekurang-kurangnya satu jam sehari untuk melihat ke dalam permainan. Apa pun yang berlaku, jangan matikan landasan! Lengkapkan semua peringkat dan menjadi seorang wira yang sebenar!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag