Dragon Pals

Nama alternatif: Dragon Pals

Permainan Dragon Pals adalah permainan berasaskan pelayar dalam talian, yang diwujudkan dengan gaya fantasi. Permainan ini adalah direka dalam genre anime, di mana haiwan kesayangan anda akan menjadi naga. Permainan Dragon Pals Anda akan menghadapi permainan yang unik dan yang tidak dijangka, dan di sini anda akan melihat klasifikasi kelas adat dengan seks.

Asing bahasa (English) dibentangkan dalam pendaftaran Dragon sahabat. Dalam usaha untuk mencipta permainan ini, anda perlu memasukkan maklumat berikut tentang diri anda:

1) alamat e-mel beliau atau nama.

2) Tulis kata laluan anda.

Anda juga boleh mendaftar melalui Facebook .

Permainan Play Dragon Pals Anda akan mengajar haiwan kesayangan mereka - naga. Anda boleh meningkatkan kebolehan mereka. Anda juga boleh menjadi naga beberapa, yang anda boleh gunakan pada masa yang sama jika perlu.

Permainan Dragon Pals bermain anda bukan sahaja perlu memberi tumpuan kepada mengasah pertempuran, tetapi juga anda akan menjaga haiwan kesayangan anda. Untuk melakukan ini, anda perlu untuk mewujudkan taman dapur anda sendiri dan menanam makanan di atasnya untuk haiwan peliharaan hebat mereka.

Dalam permainan pelayar Dragon Pals dalam talian, terdapat tiga kelas:

1. Pemanah - mereka daya letupan dikenali untuk melukis kerosakan besar dalam peperangan. Mereka terbaik digunakan untuk Kerosakan dalam jangka masa panjang.

2. Warriors - mereka mempunyai kuat hati yang membuat daripada mereka yang paling kuat pembela. Walaupun serangan mereka sederhana mereka boleh bertahan jumlah kebanyakan kerosakan.

3. Magee - tuan unsur-unsur dua pihak sendiri pertahanan, dan Permohonan kerosakan. Mereka adalah yang paling seimbang dari semua tiga kelas dan adalah berkuasa penyembuh [_7_ ].

Setiap kelas mempunyai set yang tersendiri kemahiran. Kemahiran ini adalah terdiri daripada tiga jenis petunjuk: serangan, sokongan dan bakat. Kemahiran seperti serangan dan sokongan dapat dibuat ke dalam bar kemahiran yang akan digunakan dalam peperangan, dan bakat bertindak kemahiran pasif.

Pemain mempunyai dua jenis yang berbeza kemahiran dan boleh digunakan sehingga tiga kemahiran di bar kemahiran pada sebarang masa. Hanya satu kemahiran serangan utama boleh digunakan dalam perjuangan yang panas, tetapi anda juga boleh digunakan sebagai banyak kombinasi yang anda mahu.

Dalam-Game Dragon Pals adalah sistem alkimia, yang digunakan untuk menukar batu kecubung emas. Semakin tinggi tahap kecemerlangan Alchemy, lebih banyak pemain boleh mengumpul batu kecubung. Tiada had kepada berapa banyak pemain boleh mengubah dan mempunyai peluang untuk mendapatkan sepuluh kali ganda. Pemain VIP mempunyai peluang untuk membebaskan penapisan, dan juga boleh mendapatkan Pek Alchemy.

Untuk menjinakkan naga dan semua pesaing akan menjadi sukar untuk anda.

Perangilah di arena dan mempunyai keberanian untuk berjuang untuk anugerah. Meningkatkan kemahiran anda dan membuka jalan kepada khazanah yang akan memberi ganjaran untuk kerja keras anda.

Pilih kelas anda dan berjuang dengan segala keberanian.

Daftar dalam permainan Dragon Pals secara percuma dan telah menetapkan tidak pengembaraan kemungkinan dan menarik daripada permainan untuk diri mereka sendiri dan rakan-rakan kecil mereka.

 

Bermain juga