Ring Dragon

Nama alternatif: Ring Dragon

permainan yang indah Dragon Ring.

Igra Ring Dragon akan merayu kepada semua pencinta pengembaraan berbilang peranan-fi berasaskan pelayar. Plot berkisar kerajaan bernama Andimor. Ia untuk masa yang lama terdapat keamanan dan kemakmuran. Orang telah hidup sebelah menyebelah dengan bunian, membantu antara satu sama lain dan mempertahankan diri terhadap musuh.

Kuasa-kuasa gelap sekali menyemai kekeliruan dalam dunia maya ini, ia telah membuat kesimpulan di Grand Ring. Tetapi cincin itu telah dimusnahkan, perselisihan bermula di kalangan orang awam Andimora, diselesaikan kebencian di dalam hati semua makhluk hidup. Seorang jiran diserang jiran dan saudara bersedia untuk membunuh saudaranya. Jahat di muka Tuhan Gelap dibersihkan, memulakan perang berdarah. Seorang ahli silap mata yang hebat telah mewujudkan satu cincin baru dia meletakkan di dalamnya kuasa naga purba. Hanya pemberani yang besar dapat mengutip selebihnya dalam hati yang baik, dan dengan bantuan beliau untuk mengalahkan kuasa-kuasa gelap.

V iPlayer Ring Dragon permainan yang amat indah. Dalam grafik tiga dimensi beliau, yang benar-benar menenggelamkan pengguna dalam realiti ajaib dunia dongeng. Heroes dalam ia kelihatan seperti bintang Hollywood, pakaian mampu menukar rupa watak, dan raksasa yang dahsyat dan berbahaya.

Dlya untuk mencuba untuk mengalahkan kuasa-kuasa jahat dan menjadi seorang wira legenda dalam permainan pendaftaran Ring Dragon adalah satu kemestian. Untuk lulus, anda boleh cukup cepat. Untuk melakukan ini, mengisi borang, terdiri daripada alamat hanya tiga mata e-mel, kata laluan dan nama panggilan atau menggunakan akaun salah satu rangkaian sosial.

Ciri-ciri Dragon Ring.

Nachinaya bermain permainan Dragon Ring, akan perlu untuk memilih watak pengkhususan, mereka adalah pahlawan standard, pemanah dan ahli sihir. Pemain yang berpengalaman tahu perbezaan dalam kelas ini. Warrior kuat dalam huru-hara dan dilindungi dengan baik, pemanah adalah lebih sesuai untuk berlawan pada jarak yang jauh, dan senjata ahli silap mata penuh dengan jampi yang berbeza, termasuk penyembuhan.

Opredelivshis dengan watak dan memberikan nama, anda boleh pergi dalam perjalanan ke tempat yang amat indah, hilang di dunia maya yang luas. Dalam perjalanan wira akan memenuhi bukan sahaja peniaga berguna dan pahlawan kesepian yang boleh mengambil dalam pelancong rakan-rakan, tetapi juga musuh-musuh khianat, raksasa menakutkan dan kuasa-kuasa jahat lain dan norovyaschie membunuh wira.

Na berkongsi wira jatuh banyak ujian, dia akan mempunyai untuk menghasilkan senjata mereka sendiri dan pakaian, ia boleh dilakukan dalam pertempuran, melengkapkan pencarian atau pemaju, mereka memaklumkan kepada mereka setiap hari. Menyertai perjuangan dengan bos adalah mungkin untuk mendapatkan senjata yang baik dan peralatan. Pertempuran boleh dipilih, sesuai untuk pemula pergaduhan dengan musuh-musuh dikawal oleh kecerdasan buatan, jadi ia adalah lebih mudah untuk mendapatkan pengalaman. Selepas melatih ia sudah mungkin untuk berperang dengan pemain sebenar, dan menghadapi mati.

Kazhdy memenangi wira peperangan membawa pengalaman, pemain akan dapat untuk melatih watak anda dengan membangunkan satu atau lebih kemahiran. Permainan mempunyai beberapa mod pertempuran, di Abyss penjara boleh mendapatkan permata, setiap daripada mereka adalah bertanggungjawab untuk kemahiran tertentu:

  • Ataka;
  • Vozmozhnost mogok kritikal musuh;
  • Zdorove;
  • Perlindungan
  • Fizicheskaya;
  • Perlindungan
  • Magicheskaya;
  • Immunitet.

Takim cara setiap watak adalah unik, pemain yang berbeza membangunkan watak-watak mereka dan memakai pakaian yang meningkatkan kemahiran tertentu. Dipam tidak, hanya watak anda, tetapi juga watak-watak yang mengiringi mereka, haiwan peliharaan dan pek haiwan.

V Ring Dragon bermain sendiri tidak begitu menarik kerana bekerjasama dengan pemain lain. Guild, anda boleh membuat anda sendiri, atau menyertai satu yang sedia ada. Setiap watak adalah bermanfaat dalam berjuang bukan sahaja untuk diri sendiri, tetapi kepada seluruh masyarakat, yang terdiri dalam persekutuan. kesatuan boleh membangunkan kemahiran tidak boleh didapati semata-mata.

 

Bermain juga