Cincin naga

Nama alternatif: Cincin naga

beautiful Dragon Ring permainan.

Igra Ring Dragon akan merayu kepada semua pencinta petualangan peranan berbilang pelayar berasaskan pelayar. Plot berkisar sekeliling kerajaan bernama Andimor. Tetapi cincin itu musnah, perselisihan bermula di kalangan orang awam Andimora, menyelesaikan kebencian di hati semua makhluk hidup. Seorang jiran menyerang jiran dan saudaranya sudah bersedia untuk membunuh saudaranya. Kejahatan di wajah Tuhan Gelap dibersihkan, memulakan perang berdarah. Hanya pemberontakan hebat yang dapat mengumpul selebihnya di dalam hati yang baik, dan dengan bantuannya untuk mengalahkan kekuatan gelap. Wira di dalamnya kelihatan seperti bintang Hollywood, pakaian mampu mengubah rupa wataknya, dan raksasa itu amat dahsyat dan berbahaya.

Dlya untuk cuba mengalahkan kuasa kejahatan dan menjadi pahlawan legenda dalam pendaftaran Ring Dragon permainan adalah suatu keharusan. Untuk lulus, anda boleh dengan cepat. Untuk melakukan ini, isi borang itu, terdiri daripada hanya tiga mata alamat e-mel, kata laluan dan nama samaran atau gunakan akaun salah satu rangkaian sosial.

Ciri-ciri Dragon Ring.

Nachinaya memainkan Dragon Ring permainan, perlu memilih watak pengkhususan, mereka pahlawan standard, pemanah dan ahli sihir. Pemain berpengalaman mengetahui perbezaan dalam kelas ini. Pahlawan kuat dalam huru hara dan dilindungi dengan baik, pemanah lebih sesuai untuk berjuang di jarak jauh, dan senjata ahli sihir itu penuh dengan mantra yang berlainan, termasuk penyembuhan.

Opredelivshis dengan watak dan memberi nama, anda boleh pergi ke tempat yang sangat indah, hilang di dunia maya yang luas.

Na berkongsi wira jatuh banyak ujian, dia perlu menghasilkan senjata dan pakaian mereka sendiri, ia boleh dilakukan dalam pertempuran, menyelesaikan pencarian atau pemaju, mereka mengemas kini mereka setiap hari. Menyertai pertarungan dengan bos mungkin mendapatkan persenjataan dan peralatan yang baik. Pertempuran dapat dipilih, sesuai untuk pemula yang bertarung dengan musuh yang dikendalikan oleh kecerdasan buatan, sehingga lebih mudah untuk mendapatkan pengalaman.

Kazhdy memenangi wira pertempuran membawa pengalaman, pemain akan dapat melatih watak anda dengan mengembangkan satu atau lebih kemahiran. Dihantar tidak hanya watak anda, tetapi juga karakter yang menyertainya, haiwan kesayangan dan haiwan pek.

V Ring Dragon bermain sendiri tidak begitu menarik kerana bersatu dengan pemain lain. Persatuan itu boleh membangunkan kemahiran yang tidak tersedia semata-mata.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag