Dragons of Atlantis

Nama alternatif: Dragons of Atlantis

Seperti yang anda boleh meneka dari tajuk, Dragons of Atlantis permainan akan membawa anda ke dalam dunia ajaib naga. Dragons masih orang-orang yang pada hari-hari benua hilang Atlantis. Menurut lagenda permainan pada zaman purba orang tanah itu kembali ke Atlantis. Mereka terpaksa berjuang untuk hidup. Semasa pertempuran yang panjang telah diwujudkan empat suku kaum Atlantis. Hari ini, puak-puak ini perlu berjuang di antara mereka demi menyelamatkan nyawa. Selain pemenang akan dapat untuk mendapatkan kawalan seluruh umat manusia. Juga membantu dalam peperangan dan membawa kemenangan dalam peperangan boleh Dragons.

Dragons of Atlantis talian masih salah satu daripada wakil-wakil syarikat perjudian Plinga Play. Semua permainan ini adalah grafik berkualiti tinggi dan permainan sejuk. Tidak seperti permainan lain pengilang ini dalam DA tidak mungkin untuk menterjemahkan laman web ke dalam Bahasa Rusia, jadi jahil masih perlu bermain dengan rasa. Apa yang benar, permainan pengurusan begitu mudah yang sesiapa sahaja boleh memahaminya tanpa masalah.

Jika anda telah sebelum ini bertemu dengan Plinga permainan dan mungkin juga melanda akaun dalam perkhidmatan ini, maka anda Dragons pendaftaran Atlantis akan mengambil tempat di bawah skim ini dipermudahkan, atau sebaliknya anda hanya boleh log masuk ke sistem di bawah data berdaftar. Jika anda seorang pemula, anda perlu mengisi borang yang ringkas.

1. Di tengah-tengah padang di hadapan anda akan terbentuk. Jika anda mahu, anda boleh log masuk melalui akaun anda untuk Facebook. Jika tidak, garis atas borang yang berhak «E-mel» masukkan alamat e-mel anda.

2. Depan sejajar «Kata laluan» masukkan kata laluan anda untuk log masuk ke akaun peribadi anda.

3. Golf «Nama pengguna» menyenaraikan login permainan anda.

4. Membenarkan sistem untuk melengkapkan pendaftaran dan anda bermula secepat mungkin untuk bermain permainan ini Dragons of Atlantis, anda perlu menerima syarat-syarat penggunaan dengan memeriksa barisan «Saya menerima terma ...».

5. Jika mahu, anda boleh melanggan surat berita daripada laman pentadbiran, memeriksa barisan «Hantar kata Surat Berita», jika anda tidak mahu menerima mesej, kosongkan kotak.

6. Selepas mengisi semua bidang dan memeriksa ketepatan pengisian, klik pada «Daftar».

Sekarang anda boleh bukan sahaja percuma untuk bermain Dragons of Atlantis, tetapi akan berjalan dengan lancar dalam semua permainan lain Plinga.

Semasa permainan anda perlu memilih wira, atau pun bahawa ia tergolong dalam salah satu daripada empat suku.

1. Zolmek. Zolmeki kejam dapat mencari satu bahasa yang sama dengan semua benda-benda hidup, terutamanya dengan Dragons.

2. Dapur. Watak-watak ini mempunyai fikiran yang tajam dan ketangkasan yang luar biasa mereka tahu banyak sihir dan sains.

3. Soleriany. Watak-watak licik dan kejam. Mereka sentiasa menang di mana-mana kos.

4. Amazon. Wanita pahlawan berani. Wanita ini suka berperang tidak akan menakut-nakutkan mana-mana satu manusia.

Pilih suku, namakan watak anda dan memberikan bandar namanya. Sekarang anda boleh bermain!

Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa Dragons permainan Atlantis adalah percuma dan boleh didapati untuk semua orang. Rasa pahlawan berani Zaman Pertengahan dan cuba untuk mendapatkan kuasa ke atas dunia dengan bantuan Dragon ...

 

Bermain juga