Nabi Naga

Nama alternatif: Nabi Naga

Nabi Permainan Naga adalah perjuangan sistematik yang menawarkan pemain pertempuran permainan yang lebih realistik.

Nabi Naga talian akan menghantar anda ke tempat di mana naga berkeliaran di darat, laut dan terbang di udara.

Nabi Dragon Permainan membolehkan pemain untuk terlibat dalam pertempuran dengan pelbagai naga. Meraih semula perintah ini kepada bumi dari Black Dragon jahat, yang melarikan diri daripada menjadi.

Dalam Nabi pendaftaran Naga adalah seperti berikut:

1. Anda perlu mencari tapak Nabi permainan Naga talian.

2. Atas borang yang anda akan melihat butang dengan mana anda boleh membuat dalam permainan melalui Facebook, rangkaian sosial.

3. Cara lain untuk mendaftar untuk anda adalah untuk mendaftar di laman web ini.

4. Di laman dalam baris pertama borang pendaftaran masukkan alamat e-mel anda.

5. Ulang pentadbiran alamat e-mel di dalam sel yang seterusnya.

6. Tulis kata laluan untuk permainan. Gunakan gabungan ini hanya dalam permainan ini.

7. Fikirkan nama samaran dan menulisnya.

8. Baca titik seperti yang dinyatakan di bawah bentuk. Jika anda berpuas hati dengan segala-galanya dalam mereka, menandakan mereka dengan membuat mereka klik.

9. Tekan «Main sekarang secara percuma».

Main Nabi Naga Anda akan melalui pelayar internet, jadi anda perlu menyemak: menyambung ke Internet dan komputer anda telah dipasang mana-mana pelayar.

Sebelum anda mula bermain Nabi Naga bermain, anda perlu berkenalan dengan ciri-ciri permainan:

1. Dragons di mana-mana: dalam dunia yang berbentuk naga, lebih daripada 300 naga unik berkeliaran bumi. Anda boleh berjuang, menangkap, melatih dan menaiki mereka untuk menggunakan dan membangunkan kemahiran yang unik dan kebolehan mereka dan membantu kesnya.

2. Sistem Pertempuran: Nabi Naga menggunakan Auto-sasaran dan kombo sistem untuk memberikan pemain pertempuran permainan yang lebih realistik. Sistem ini memberikan pemain lebih banyak kawalan dengan pelbagai pilihan yang lebih luas taktikal daripada MMOs tradisional.

3. Cantik dunia menarik: pemain perjalanan dunia menarik dipenuhi dengan landskap terperinci yang menakjubkan. Rahsia, masalah dan makhluk menunggu untuk melihat bagaimana apabila anda mula bermain.

4. Sistem yang luas Perumahan: membiarkan imaginasi anda dan membangkitkan jangkaan anda. Pemain diberikan kawalan penuh untuk membina dan membangunkan bandar anda yang unik di bandar dan, akhirnya, dalam empayar itu.

5. Sistem Frontier: pemimpin Guild bergembira! Dengan sistem pembinaan besar-besaran ini, pemain mempunyai peluang untuk membina kerajaan utama mereka. Meneruskan rakyat mereka dan kerajaan mereka, anda akan membangunkan dalam permainan.

Naga Nabi Online - adalah permainan fantasi, yang telah memenangi banyak orang. Sertai salah seorang daripada mereka dan mendapat bersama-sama dengan mereka permainan yang menyeronokkan Nabi Naga.

Nabi dari Dragon akan membawa anda pelbagai pengalaman yang anda akan mengalami semasa laluan permainan. Daftar dan tidak tinggal pada pencapaian matlamat mereka!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag