Drakensang talian Perkenalkan

Nama alternatif: Drakensang talian

Drakensang Online - adalah permainan fantasi berasaskan pelayar percuma, di mana terdapat sihir dan mukjizat. Ia adalah sebuah dunia di mana banyak bahaya dan pelbagai makhluk, di mana minions gelap yang dibebaskan musuh tertua umat manusia - DRAGON.

Permainan Drakensang dalam talian adalah percuma dan tidak memerlukan pemasangan pelanggan permainan. Ia adalah serasi dengan mana-mana pelayar popular. Semua yang anda perlukan untuk memulakan permainan, Pendaftaran ini Drakensang Online: jika anda mempunyai akaun berdaftar di Facebook, ia boleh digunakan sebagai meja dalam permainan, hanya dengan klik pada banner di knobku Facebook, kemudian memberikan kebenaran untuk mengakses akaun itu sendiri. Jika akaun ini tidak, maka lakukan yang berikut: di halaman rumah dengan klik pada butang "Daftar" untuk membuka tetingkap pendaftaran, di mana bidang perlu untuk memasukkan nama anda (nama pertama), kata laluan, e-mel, tarikh lahir, Kod Bonus dan tandakan penerimaan Terma dan syarat kerahsiaan. Klik pada butang "Daftar" Pendaftaran ini dalam Drakensang Permainan dalam talian lebih. Seterusnya, pergi ke laman baru laman web ini perlu memilih pelayan permainan dari senarai dan gaya bermain (PvE atau PvP). PvE pemain adalah terhadap dunia, dan PvP - Pemain lawan pemain adalah. Seterusnya, tekan "Mula Permainan" dan membuka halaman baru bagi mencipta watak anda: ia boleh menjadi Dragon Warrior, Mage Circle atau Rangers, beliau memilih lantai, dan pertumbuhan rambut. Berikan ia nama dan tekan butang "Cipta". Semuanya kini mungkin untuk memulakan tugasan pertamanya ...

Seperti yang telah disebutkan, Drakensang Permainan dalam talian pada masa ini mempunyai tiga kelas: Mages Circle Dragon Warriors dan Rangers.

Mages Circle - kelas ini orang kecerdasan tinggi dan pengetahuan sihir. Mereka memiliki pati api, ais dan kilat, dan untuk meningkatkan kekuatan mereka dengan serangan sihir.

Dragon Warriors - kelas ini adalah tuan sukar ditandingi pertempuran jarak dekat. Terima kasih mereka juga marah, mereka dapat menggunakan kemahiran terutamanya berkesan. Jadi semakin lama mereka berjuang dengan musuh, lebih berbahaya mereka.

Penjelajah - ahli-ahli kelas ini adalah anak panah yang sangat baik. Mereka dijadualkan matlamat jarak adalah untuk melemahkan anak panah yang ditembak dari serangan hendap, dan kemudian dipotong ke dalam huru-hara keajaiban busur bilah beliau.

Main permainan pemain akan Drakensang talian, perjalanan ke kawasan-kawasan yang berbeza (lokasi) permainan. Pada ketika ini dalam permainan terdapat tujuh wilayah: Grimmegstoun, Viltvuksshir, Kingshill Slifmor, Shorfolk, Tegansuol dan Torstrond. Perjalanan ke kawasan-kawasan ini, pemain akan melaksanakan pelbagai tugas yang diterima daripada NPC (aksara bukan pemain), dan dalam proses itu membunuh pelbagai raksasa. Ganjaran untuk pencarian berjaya lulus akan menerima mata pengalaman dan meningkatkan kemahiran. Dalam misi pencarian selain mata pengalaman dan kemahiran, pemain boleh mencari barang-barang yang sangat berharga yang tersembunyi di tempat-tempat yang berbeza. Secara beransur-ansur, dengan setiap tahap baru akan muncul tugas yang lebih kompleks.

Permainan Drakensang talian mempunyai di pelupusannya sebilangan besar raksasa yang tinggal di kawasan yang berbeza. Jadi bermain permainan dalam talian Drakensang tidak akan bosan, hanya masa yang singkat untuk bosan.

Permainan ini mempunyai sumber seperti emas, perak dan tembaga. Dan ada - Inomanty (ini mata wang permainan, yang boleh, jika perlu, membeli "yang benar").

Main Drakensang talian boleh bercakap di forum itu, yang merupakan di laman.

Secara umum, permainan membuat kesan yang baik. Mungkin tutorial video, yang boleh dilihat di laman web akan membantu anda memahami dan memikirkan bagaimana untuk bermain Drakensang Online.

Semua yang kini memisahkan sukakan cabaran, ia pendaftaran Drakensang Online!

 

Bermain juga