Dragons

Nama alternatif: Dragons

Permainan Online Dragons - baru mainan pelayar percuma yang akan merayu kepada semua pencinta fantasi. Sertai dalam Dragons permainan yang mudah dan jelas untuk semua orang, untuk bermain Dragons, anda hanya perlu menggunakan mana-mana pelayar untuk menjalankan mainan dan mengisi borang pendaftaran standard. Dragons - mainan, yang pada kelajuan penuh dengan menggunakan teknologi 3D moden. Oleh itu, antara muka dan gambar adalah sangat berwarna-warni dan kualitatif. Yang Dragons jadual permainan dalam talian membantu menyelam lebih jauh ke dalam dunia yang hebat makhluk bernafas api.

Malah sebelum anda meninggalkan mel anda untuk pendaftaran, pilih nama panggilan dan mendapatkan kata laluan, anda akan diminta untuk memilih pihak mana yang perlu berjuang

• Valor - dengan tenang dan munasabah pahlawan peniaga

• Sadar - pahlawan pertapa bertamadun

Pada yang sampingan untuk lulus dan apa prinsip yang nyata dalam dunia permainan dalam talian Dragons perlu membuat keputusan sebelum pendaftaran.

Main permainan Dragons dalam talian hanya boleh menjadi sebagai wakil umat manusia. Dalam setiap dua empayar berperang, terdapat dua kaum utama:

• orang

• naga

Terdapat watak-watak lain - wakil-wakil kaum kecil - api dan peri bulan, minotony dan lain-lain, tetapi mereka hanya bertindak sebagai sekutu atau musuh.

Dragons - permainan dalam talian dengan permainan ketagihan. Selepas konfrontasi Perang Dunia dan jahat kuasa-kuasa tuhan-tuhan Shaab, kiri dua perlumbaan yang mendambakan darah bersama. Dalam perselisihan yang besar - di mana naga, bekerjasama dengan orang-orang pukulan tegas kepada kejahatan - membentuk kristal yang mempunyai kuasa ajaib yang besar, mereka dipanggil Air mata Dragon. Plot Dragons permainan dalam talian ini dibentangkan secara terperinci, tetapi backstory yang dunia perlu membaca Adam, sebagai intro untuk melihat gagal.

Dragons menawarkan baru lulus pencarian pengenalan yang setiap pemain menerima dari mentor beliau, bergantung kepada empayar yang dipilih - biru atau merah Valortsev Sadartsev.

Jika anda membuat keputusan untuk bermain permainan dalam talian di sebelah Dragons pahlawan pedagang, lokasi akan menjadi bulu Perang Akademi Gaeta, jika seperti menghantar lebih banyak tentera pertapa - dengan cara anda dalam permainan Dragons dalam talian bermula dengan Akademi Perang Radan.

Untuk mengepam wira beliau mesti lulus pencarian dan melawan raksasa dan lawan - seperti apa-apa yang baru, tetapi untuk bermain permainan dalam talian Dragons anda bermula sebagai tidak lama lagi, sebagai pembela mentornya.

Tugas pertama adalah untuk mencari dan memusnahkan pengkhianat perampok Tenusu. Melengkapkan pencarian dan memenangi pergaduhan, anda akan mendapat bukan sahaja pengetahuan, tetapi juga mata reputasi. Dalam dunia raksasa Adan boleh bergerak bebas, oleh itu, untuk menyerang salah seorang daripada mereka, anda perlu untuk memilih dan mengesahkan niat mereka dengan klik dua kali. Setiap raksasa mengalahkan membawa pengalaman dan ganjaran untuk wira.

Perjuangan dalam permainan berlaku dalam mod separa-automatik. Wira boleh melakukan tumbukan dalam tiga rak yang berbeza:

• perlindungan

• menyerang

• ajaib

Anda boleh berfikir tentang taktik mereka dalam Dragons permainan. Bermain dan berjuang bernilai teliti - menggabungkan rak, jangan lupa bahawa lawan anda juga boleh mengubah kedudukan mereka dan menggunakan sihir.

Dragons - permainan dalam talian dengan sistem pertempuran berasaskan giliran. Mogok adalah oleh-gilir - pertama anda, maka - musuh. Dalam usaha untuk keluar dari pertempuran menang, pobespokoytes awal mengenai gear. Artifak Khas, azimat ajaib, dan juga senjata anda boleh dibeli di kedai. Oleh itu, jangan lupa untuk mengepam bukan sahaja tetapan watak anda, dan memantau untuk peluru.

Sudah tentu, anda boleh menakluk dunia Adan dengan rakan-rakan - menyertai puak-puak dan meneroka Dragons permainan peta. Pendaftaran akan membuka jalan anda kepada dunia hebat pahlawan yang kuat dan berani dan grafik 3D berwarna-warni. Tidak ada keperluan untuk membuat usaha khas untuk berasa wira sebenar dunia Dragons. Mampu dan bersedia untuk bermain antara satu sama - pastikan untuk mencuba tangan mereka pada dunia terang naga dan pahlawan.

 

Bermain juga