Dreamfields

Nama alternatif: Bidang of Dreams

Permainan Dreamfields - salah seorang wakil siri yang comel permainan dari Plinga Main. Sudah tentu lebih Dreamfields direka untuk kelas wakil muda geymerskogo, bagaimanapun, dan pemain dewasa boleh berehat dengan bermain permainan ini comel dan baik-hati. Dreamfields talian agak mengingatkan biasa dan disayangi oleh banyak aplikasi di Facebook atau Twitter halaman. Lebih realistik untuk membayangkan apa yang diharapkan daripada permainan, anda boleh cuba untuk menguji ia dengan klik pada "Cuba" di bahagian bawah borang untuk kebenaran. Dengan cara itu, bahasa reka bentuk permainan boleh diubah dari standard Bahasa Inggeris ke dalam lebih mudah difahami untuk senegara kita Rusia. Untuk berjaya di sudut kanan atas tingkap (yang merupakan tetingkap permainan dan bukan keseluruhan halaman), klik pada kotak cek (dipilih secara automatik manakala bendera AS) dan mengubahnya ke Bahasa Rusia.

Untuk melihat versi yang lebih lengkap permainan, anda akan perlu mendaftar. Jadi betul-betul cek Dreamfields seperti banyak permainan dalam talian lain, adalah wajib. Pengguna berdaftar mendapat akses kepada pilihan permainan yang lebih dan bonus.

1. Untuk proses pendaftaran bermula anda perlu mengisi borang yang boleh didapati betul-betul di tengah skrin permainan.

2. Jika mahu, peserta boleh mendaftar menggunakan akaun di Facebook, sistem ini menerima sepenuhnya kaedah pengesahan.

3. Jika anda masih memilih kaedah tradisional pendaftaran, bidang atas borang, yang dipanggil «E-mel», masukkan e-mel anda.

4. Dalam baris berikut untuk memasukkan kata laluan untuk log masuk ke akaun peribadi anda. Cuba untuk memilih lebih atau kurang sukar untuk bermain permainan ini Dreamfields selamat, dan akaun anda boleh digodam.

5. Selaras "User Name" masukkan nama samaran anda, supaya anda akan mengakses sistem semasa permainan.

6. Untuk memeriksa dapat disiapkan secepat mungkin dan anda telah memulakan permainan, anda perlu (sebagai, sesungguhnya, biasanya) bersetuju dengan Syarat Perkhidmatan. Untuk menerima syarat-syarat permainan, sila semak garis yang berkaitan.

7. Jika anda memilih untuk melanggan surat-menyurat dari pentadbiran, melainkan jika anda mahu menerima mesej, meninggalkan tempat untuk persembahan kosong.

8. Semua medan dipenuhi dalam? Klik pada butang hijau "Daftar".

Jika anda berada di Dreamfields bermain daripada akaun anda di Facebook, maka senarai akan menunjukkan rakan-rakan rakan-rakan anda yang juga telah memasang dan bermain Dreamfields. Sistem ini membolehkan jemputan rakan-rakan dari rangkaian sosial yang berbeza seperti Google + atau Yahoo, boleh menyambung mereka. Atau menambah rangkaian kawan Plinga.

Semasa sistem permainan akan sentiasa menawarkan anda lebih banyak tugas dan pencarian yang tidak akan bosan. Menyelesaikan tugas-tugas sistem yang dicadangkan, anda boleh mendapatkan mata bonus.

Luar biasa sekali, bermain Dreamfields percuma boleh benar-benar sesiapa. Dan permainan ini mesra dengan panggilan pasti tidak akan meninggalkan sesiapa acuh tak acuh

 

Bermain juga