DreamFields

Nama alternatif:

Game Dreamfields - salah satu wakil siri lucu permainan dari Plinga Play. Sudah tentu lebih banyak Dreamfields direka untuk kelas muda geymerskogo wakil, namun, pemain dewasa dapat bersantai dengan bermain permainan ini lucu dan baik hati. Dreamfields dalam talian agak mengingatkan umum dan disayangi oleh banyak aplikasi di halaman Facebook atau Twitter. Lebih realistik untuk membayangkan apa yang diharapkan dari permainan, anda boleh cuba mengujinya dengan mengklik pada"Cuba"di bahagian bawah borang untuk kebenaran. Dengan cara ini, bahasa reka bentuk permainan boleh diubah dari bahasa Inggeris yang standard menjadi lebih mudah dimengerti oleh rekan senegaranya Rusia. S. Bendera) dan ubah ke Rusia.

Untuk melihat versi yang lebih lengkap dari permainan, anda perlu mendaftar. Begitu betul-betul Dreamfields semak seperti banyak permainan dalam talian lain, adalah wajib. Pengguna berdaftar mendapat akses kepada lebih banyak pilihan permainan dan bonus. Untuk proses pendaftaran anda perlu mengisi borang, yang boleh didapati tepat di tengah-tengah skrin permainan.

2.

3. Jika anda masih memilih kaedah pendaftaran tradisional, bidang atas borang, yang dipanggil E-mel, masukkan e-mel anda.

4. Dalam baris berikut untuk memasukkan kata laluan untuk log masuk ke akaun peribadi anda. Cuba untuk memilih lebih kurang atau lebih sukar untuk bermain permainan Dreamfields selamat, dan akaun anda boleh diretas.

5. Dalam baris"Nama Pengguna"masukkan nama panggilan anda, hanya supaya anda akan mengakses sistem semasa permainan.

6. Untuk menerima syarat permainan, sila tandakan baris berkaitan.

7. Jika anda memilih untuk melanggan surat-menyurat daripada pentadbiran, melainkan jika anda mahu menerima mesej, tinggalkan tempat untuk menunjukkan kosong.

8. Semua bidang diisi? Klik pada butang"Daftar"hijau.

Jika anda berada di Dreamfields bermain dari akaun anda di Facebook, maka senarai itu akan menunjukkan kawan kawan anda yang juga telah memasang dan bermain Dreamfields.

Dengan sistem permainan akan sentiasa menawarkan anda lebih banyak tugas dan pencarian yang tidak akan bosan. Menyelesaikan tugasan sistem yang dicadangkan, anda boleh mendapat mata bonus.

Benar-benar, bermain percuma Dreamfields boleh benar-benar sesiapa pun. Dan permainan ini sayang tentu tidak akan meninggalkan sesiapa yang tidak peduli

 

Bermain juga