Pemandu: San Francisco

Nama alternatif: Pemandu: San Francisco

Permainan Pemandu: San Francisco - salah satu perlumbaan yang paling menarik berbilang platform. Perbezaan asas dalam realisme. Anda perlu teliti mengasah kemahiran memandu dan mengatasi apa-apa laluan kesukaran. Sebagai pemaju projek yang terkenal Ubisoft, untuk meragui kualiti permainan tidak perlu - ia benar-benar berkualiti tinggi dan projek teguh dilaksanakan. Projek ini merupakan kesinambungan logik Pemandu yang diiktiraf. Secara keseluruhannya, projek ini adalah sama dengan semua permainan sebelumnya dalam siri ini, tetapi masih beberapa inovasi yang hebat tidak menyebutkan mustahil.

Pemandu permainan San Francisco akan memberi peluang untuk membiasakan anda dengan penerusan kisah dua pemandu terdesak dan musuh begar, John Tanner dan Charles Jericho, yang masih berjaya untuk terus hidup selepas penentuan yang amat berat di Istanbul. Selepas kejadian ini, lelaki itu masih dapat kembali ke asalnya Amerika Syarikat. Sekarang Tanner telah rondaan di jalan-jalan di San Francisco, dan Jericho sedang menunggu hukuman mahkamah. Walau bagaimanapun, sifat jenayah Jericho berjaya melarikan diri serangan ke atas sebuah van polis yang membawa kepadanya. Dalam usaha untuk menghentikan Tanner pelarian masuk ke dalam kemalangan yang teruk yang melibatkan sebuah trak. Beliau bertahan tetapi jatuh dalam keadaan koma. Nah, kerana anda tidak ingin cepat turun Pemandu San Francisco secara peribadi memastikan kebenaran sedemikian perkembangan yang luar biasa?

Selepas peristiwa tersebut Tanner dapat dipanggil «anjakan», yang memberikan kepadanya keupayaan untuk menjadi diimplan dalam badan orang lain jika perlu. Sekarang, bergerak dari kereta ke kereta, anda akan dapat untuk terus berjaya, ia akan kelihatan, misi walaupun merugikan diri sendiri.

Sebaik sahaja anda boleh muat turun Pemandu: San Francisco, anda akan kagum pada armada besar, yang boleh didapati untuk pemain. Ia adalah lebih daripada 120 kereta yang unik dan legenda yang semasa permainan anda boleh menaik taraf ke tahap yang baru! Dan tidak lama dahulu, pemaju telah berjanji untuk pertimbangkan untuk menambah dalam Pemandu: San Francisco mesin Rusia, untuk menggalakkan semua peminat Rusia projek.

Dalam projek ini, anda boleh cuba diri anda sebagai pemandu yang memandu dengan lebih daripada 200 kilometer mahal. Dalam kes ini, tidak seperti permainan sebelumnya, dalam penerusan Pemandu akan dilaksanakan sebanyak 9 mod permainan utama, membolehkan anda untuk membuat permainan lebih menarik.

Untuk berjaya memuat turun permainan Pemandu itu: San Francisco, anda akan perlu membeli pra-kunci untuk mengaksesnya. Anda boleh melakukannya klik pada pautan langsung dari tapak utama permainan ini. Untuk menjalankan misi anda boleh mendapatkan wang, yang kemudiannya akan dibelanjakan untuk menaik taraf kereta baru yang sedia ada atau.

Anda boleh merakam rekod anda untuk DVR khas, yang mempunyai dalam Pemandu: mesin San Francisco. Dan pencapaian kemudian boleh dikongsi dengan rakan-rakan anda di rangkaian sosial.

Cepat dan anda menguji Pemandu itu: San Francisco pc, ia sebenarnya bangsa yang besar dan menarik!

 

Bermain juga