Dunia lain: Perang Elemental

Nama alternatif: Alam lain, alam lain

Seterusnya legenda dan untuk menterjemahkan asal peranan-bermain permainan dalam talian alam lain: Perang Elements menawarkan untuk melawan untuk menyelamatkan alam semesta dan kehidupan Ondel Crystal, yang mahu mengambil milik wakil-wakil sisi gelap dunia - yang jahat, yang terangkum di dalam empat elemen empat menakutkan raksasa. Dunia lain untuk permainan: ". Zloveschnost" Perang Elemental talian dicirikan oleh gabungan grafik fantasi dengan unsur-unsur Gothic, yang menjadikan suasana dan imej beberapa khas Bagi mekanik permainan dan permainan secara umum, maka anda berada dalam sistem tempur asal, pemain perjuangan menentang duels dan pertempuran antara kelas, pencarian yang menarik dan banyak dari pandangan dunia ini yang menakjubkan dan tidak dapat diduga. Tetapi perkara pertama yang pertama.

Mari kita mulakan dengan keperluan sistem minimum yang diperlukan yang akan bermain permainan alam lain: Perang Elemental talian. Jadi

Sistem operasi yang dibenarkan - Windows 2000/XP, Vista X32 / 7

Pemproses Pentium 1 GGts

128 MB RAM

Sambungan Internet Stabil.

Permainan dunia lain: Perang Elemental talian kerja-kerja di mana-mana pelayar, tetapi masih pemaju mengesyorkan menggunakan Mozilla Firefox.

Dunia Daftar lain dalam permainan: Perang satu elemen - satu proses yang akan mengambil dari anda memaksa beberapa minit. Ayuh ofsayta mainan mengisi borang yang mudah - alamat peti mel (semasa) kata laluan dan soalan keselamatan (dalam kes ada masalah dengan pintu masuk tiba-tiba kira). Daftar dunia lain: Perang Elemental berterusan selepas anda mengaktifkan pautan yang disediakan ke alamat surat-menyurat.

Jadi, jika anda di dunia lain: pendaftaran Perang Elemental talian berjaya diaktifkan, masa untuk bergerak ke peringkat seterusnya - penciptaan watak. Untuk memulakan adalah untuk membuat keputusan yang mana unsur-unsur

Akan melindungi watak anda dan, akibatnya, terhadap raksasa yang akan bertarung unsur-unsur. Di samping itu, dunia lain: Perang Elemental permainan dalam talian di mana terdapat empat kelas watak-watak: gasar, Monk, Mystic, Pencari. Ciri-ciri asas Varvara bertujuan untuk mengenakan kerosakan yang lebih Guardian - pertahanan, Monk - penyembuhan dan Misteri - pada manipulasi lawan tenaga. Wakil-wakil dari setiap kelas mempunyai empat parameter utama (dan universal): Tenaga, Kuasa, Kitar Semula, tahap yang diperlukan.

Apa yang menanti mereka yang datang untuk bermain permainan dalam talian alam lain: Perang Unsur? Sudah tentu, matlamat utama - untuk melindungi daripada semula jadi Ondel Crystal "raksasa", tetapi bersama-sama dengan yang anda harapkan pengembaraan yang luar biasa dan pertempuran dengan pemain yang mempertahankan unsur-unsur lain. Pertempuran berlaku di mana-mana lokasi pada bila-bila pada peta dunia lain. Semua yang anda perlukan untuk melawan musuh dengan sombong - mengemukakan permohonan awal untuk pertarungan. Di samping itu, satu-satu pertempuran, seperti dalam dunia lain: Perang Elemental bermain dan boleh melawan pada skala yang besar - pertempuran antara kelas-kelas yang ada atau puak-puak yang mewakili setiap elemen beliau. Tetapi kadang-kadang ia tidak perlu untuk melawan - taktik diplomatik adalah lebih berkesan daripada perang-perang berdarah, jika pendekatan yang betul untuk pilihan sekutu dan mewujudkan perikatan menguntungkan dengan mereka.

Selain pembangunan kerjaya ketenteraan, pemain juga boleh didapati (peringkat kelima) dan aktiviti yang lebih aman seperti kraf, sebagai contoh. Remeslenecheskih empat profesion - Fisherman, Travnik, Harvester dan Prospector. Mana-mana profesion mempunyai kelebihan dan membawa pelbagai bonus. Selain kerjaya tentera dan kraf beliau menarik banyak pemain bermain di dunia lain: peluang Perang Elemental untuk bertemu dengan separuh kedua dan menubuhkan kehidupan peribadi, sehingga perkahwinan. Dan secara umum, bukan sahaja untuk menerangkan, supaya anda lebih baik pergi bermain dan membuat kesan anda sendiri permainan alam lain: Perang unsur-unsur.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag