Roh Dragon

Nama alternatif: Dragon Roh, ddgame

Permainan Online Dragon Spirit - permainan pelayar generasi baru. Di sini, semua tindakan yang berlaku dalam dunia ajaib Sherus. Pemaju permainan - syarikat Permainan Mental - dicipta karya a!

Sendiri pendaftaran-dalam permainan Dragon Roh boleh didapati dalam peringkat beta terbuka lebih dekat dengan musim gugur. Tetapi di laman web rasmi anda boleh mengemukakan permohonan anda untuk menyertai ujian beta tertutup dan kemudian mendapat peluang untuk bermain dalam semangat yang Dragon sekarang.

Dalam-Game Dragon Roh talian mempunyai keunikan sendiri. Pertama, dunia dongeng ini benar-benar sangat mengagumkan dengan pemandangan indah: anda melihat gunung salji Sherusa, hutan hijau yang subur ... Tetapi dunia grafik yang hebat permainan - itu bukan semua! Kedua - teliti permainan, sistem, perintah dan pergaduhan tunggal mengunci. Selain itu, anda mempunyai peluang untuk: memenuhi dengan bos jahat dan beratus-ratus raksasa yang jahat; melawat kurungan bawah tanah berbahaya, berjuang dalam arena yang berdarah PvP dinamik dan pertempuran PvE; mencari semua artifak yang bertaburan di seluruh dunia. Tetapi, sudah tentu, ciri utama permainan ini adalah panggilan yang unik dan legenda Naga di medan perang.

Melontar sistem penguncian yang unik. Dalam permainan ini, istana - hati pemain dan tempat strategi pertempuran. Anda akan mempunyai peluang untuk menyertai salah satu kunci dan tambahan pula, menjadi raja. Bersama-sama dengan pemain lain yang anda secara beransur-ansur akan membangunkan istana: menabur dan menuai, batu ekstrak, menjalankan penyelidikan dan untuk melatih tentera mereka. Atas sumbangan beliau kepada pembangunan anda akan menerima gelaran dan pangkat. Yang sukar anda melakukannya, lebih cepat istana anda akan menjadi pusat kerajaan.

Main permainan dalam talian Dragon Roh snap. Seluruh permainan adalah berdasarkan pertempuran sistem tambahan satu lawan satu dan dalam kumpulan.

Berikut adalah kaum-kaum

• Orang

• Elves

• Orcs

• Forsaken

Ia juga mungkin dalam permainan Dragon Roh, anda boleh memilih salah satu daripada ciri-ciri kelas:

• Penyembuh

• Knights

• Magee

• Pencuri

• Imam

• Pemburu

• Warriors

Permainan ini mempunyai pelbagai taktik peperangan dan senjata, banyak artifak dan ciri-ciri khas yang membolehkan anda untuk merasa keseluruhan dinamik perjuangan.

Dalam PvP dan PvE pertempuran tunggal, dan anda boleh membuat kumpulan dan menonton pertempuran pada skrin rakan dan musuh-musuh mereka, untuk melihat semua tindakan mereka pada satu arena pertempuran.

Pertempuran Kumpulan - ia adalah satu ciri Roh Dragon.

Untuk pertempuran pasukan memperuntukkan sistem: mengumpul lima sahabat, menilai keupayaan dan kapasiti masing-masing, anda perlu untuk memilih lawan layak. Menggunakan taktik ini, anda akan mendapat lebih dekat dengan kemenangan itu sendiri.

Memainkan peranan penting dan tempat pertempuran, kerana penempatan yang betul pemain dalam arena bergantung pada kemenangan anda: anda boleh memilih salah satu daripada sembilan tapak yang dicadangkan.

Ini lokasi adalah dalam bentuk bilik untuk pertempuran berturut-turut dengan makhluk yang paling jahat. Selepas pertempuran itu, anda lulus ke peringkat seterusnya kerumitan.

Main permainan dalam talian Dragon Roh akan menjadi menarik dan pencinta besar bersiar-siar melalui kurungan bawah tanah misteri dalam mencari harta. Direka untuk ini khas "zon" yang boleh dimainkan pada hari sepuluh kali.

Selain itu, anda akan menerima ganjaran. Apabila anugerah yang lepas, adalah perlu untuk melawan "pemimpin." Solo anda tidak boleh menghadapinya. Dan pada masa ini penting anda boleh mendapatkan bantuan daripada Dragon Besar, yang boleh diakses di medan perang. Makhluk-makhluk yang agung dan berkuasa sentiasa bersedia untuk membantu pemain.

Permainan dalam talian Dragon Roh mempunyai ciri-ciri khas banyak, salah satu yang merupakan penciptaan objek, senjata berkualiti tinggi dan artifak. Jika anda ingin meningkatkan tahap anda, maka terlibat dalam pelaksanaan pencarian dalam permainan yang beratus-ratus, atau mengambil bahagian dalam pertempuran.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag