Dune 2

Nama alternatif: Dune 2

Permainan Dune 2 - masa nyata strategi model bebas berasaskan pelayar. Nikmati permainan mendebarkan boleh dalam talian, memuat turun apa-apa dan memasang. Pada terasnya, permainan Dune 2 - ia adalah klon projek popular yang sedia ada. Lebih analog di Internet anda tidak akan mencari. Bagaimana berbeza adalah pembuatan semula versi asal, ia adalah hakikat bahawa pencipta ada di sini peluang untuk bermain menentang satu sama lain atau pasukan menentang pasukan. Iaitu syarikat Westwood Studios mencadangkan satu projek dengan mod berbilang pengguna. Selain itu, permainan yang berbeza grafik kualiti dan reka bentuk yang kukuh. Yang wujud untuk semua permainan kegemaran anda dan pemain unsur-unsur permainan strategi: model ekonomi, ciri-ciri yang berbeza dari pihak yang berperang, peta dunia, di mana anda memilih destinasi untuk pertempuran seterusnya, kesan kabus yang menyembunyikan ruang yang belum diterokai, antara muka pengguna intuitif dengan panel arahan.

Dune 2 pendaftaran membuka dunia peristiwa menggayatkan. Untuk menjadi pengguna yang sah anda hanya layari laman web ini dan mewujudkan pelayan. Beritahu maklumat yang perlu (kata laluan, alamat e-mel), dan kemudian menunggu untuk sambungan kepada pemain lain untuk mewujudkan pelayan dan jika anda mempunyai kelajuan internet 64 kbit / s, anda boleh mula permainan. Kepada keperluan sistem lain tidak boleh bimbang. Lagipun, penerbit mengambil berat tentang ketersediaan produk, oleh itu cuba untuk melakukan segala yang mungkin untuk membuat parameter yang diperlukan adalah minimum (286, kad video VGA , 7 MB ruang cakera keras percuma).

Selepas pendaftaran dalam permainan Dune 2 melintasi di hadapan anda apa pilihan adalah untuk menyertai dinasti ruang. Anda akan dibawa ke planet dengan iklim keras dan menjadi komander atau Atreides, atau Ordos atau Harkonnen. Perbezaannya terletak pada cara tingkah laku, dan juga setiap dinasti mempunyai warna sendiri. Ordos (hijau) tiba-tiba menarik, dan ciri kegemaran mereka - gerakan. Harkonnen (merah) yang digunakan untuk bergantung kepada kuasa tentera. Dan Atreides (biru) cuba untuk berpegang kepada min keemasan. Arrakis akan hadir di hadapan anda mengabaikan wilayah, di mana pada pandangan pertama tidak ada nilai. Tetapi pasir adalah deposit bahan berharga yang dikenali sebagai rempah , dalam erti kata lain, rempah, rempah. Ia adalah untuk harta ini dan anda perlu berjuang. Jika anda menang 9 pergaduhan dapat merasakan pemilik sah yang Dunes.

Kenapa anda perlu mula bermain Dune 2? Adakah anda mempunyai kawasan perhimpunan, di mana anda boleh membina bangunan. Apabila anda menerima lebih bersih, mula mengumpul rempah, dengan tujuan untuk menjadikan ia ke dalam bersamaan tunai. Dan hasil boleh dilaburkan dalam pembangunan bangunan dan tentera.

Walaupun bekerja dengan pasir, berhati-hati. Terdapat didapati hati yang besar yang boleh menelan kereta dan juga bahagian. Sudah tentu, untuk memenuhi jahat ini, anda boleh menderma kepada orang-orang objek yang tidak akan memohon maaf tetapi anda boleh mengambil kedudukan yang berbeza - meraih cacing yang jahat dan mendapatkan sembunyikan. Kebenaran melalui masa dan sekali lagi dia akan mempunyai untuk melengkapkan dimulakan - iaitu api yang kali kedua, mengalahkan dia sepenuhnya.

Main permainan Dune 2 boleh dalam mod yang berbeza. Jadi dalam mod Pertempuran Pantas pergaduhan pendek di mana mengambil bahagian sehingga 4 pemain. Tetapi mod Battle for Dune - sesuatu yang besar. Berpuluh-puluh pemain mungkin terlibat dalam pertempuran sengit. Dibahagikan dalam tiga buah rumah besar Dunes nick berjuang untuk kawasan teras planet ini Arrakis.

Semakin lama anda Dune 2 bermain, semakin kuat anda menjadi. Setiap kemenangan baru memberikan akses kepada jenis baru senjata, tentera dan bangunan. Selepas pertarungan ke-8 Anda akan memiliki senjata penuh. Untuk semua yang anda mendapat mata, tetapi kerana gagal pergaduhan Mata boleh dikeluarkan. Watch ini dengan teliti. Juga, keputusan pergaduhan dikawal selia oleh senarai penarafan pemain. Semua keputusan direkodkan dalam pangkalan data untuk setiap pemain. Pada akhir permainan, anda boleh membaca mereka pada halaman "Penilaian pemain." Mengapa tidak cuba untuk menolak dalam senarai ini untuk jawatan yang pertama?

Masyarakat Space Sertai sekarang! Banyak keseronokan dijamin! Katakan anda bernasib baik untuk mencapai tahap yang dikehendaki!

 

Bermain juga