Dungeon Defenders 2

Nama alternatif: Dungeon Defenders 2

Permainan Dungeon Defenders 2 - strategi permainan percuma pelbagai-peranan-bermain dengan orang ketiga. Sekuel ini mempunyai masa untuk mendapatkan semula pengguna projek Dungeon Defenders, di mana pemaju agak berjaya melintasi "menara" dengan RPG. Mari tidak mengelirukan lukisan kartun anda dan dalam beberapa cara terlalu tepu warna. Format imej grafik 3D, tugas-tugas yang kompleks, permainan kaya menunjukkan bahawa Dungeon Defenders 2 bermain akan menjadi menarik adalah untuk orang dewasa. Permainan ini tidak direka untuk punks, dan berminat untuk ia tidak memalukan bagi kategori berlainan pengguna. Semua orang boleh mendapati diri mereka dalam dunia fantasi banyak perkara menarik untuk menarik dan membuat kembali lagi dan lagi untuk permainan. Anda akan mendapati diri anda dalam tanah ajaib dipanggil Etheria. Anda mempunyai untuk menyelamatkan beliau daripada kuasa-kuasa nilai jahat. Jenis bunian jahat dan Orgov akan mendapat mengganggu. Menghancurkan mereka - suatu perkara kehormatan. Jangan tunggu untuk kemenangan mudah, musuh-musuh anda kuat dan berbahaya! Tetapi, anda tidak dilahirkan semalam - semuanya berjalan dengan lancar, jika anda menjadi usaha mereka!

Pada masa ini, satu permainan baru di peringkat PIBG. Anda perlu 2 Dungeon Defenders mendaftar untuk dapat mengambil bahagian dalam ujian. Di laman web rasmi anda mesti memberikan alamat e-mel anda. Setelah permohonan anda diproses, pentadbiran akan menghantar kunci untuk mengaktifkan akaun anda, dan anda boleh Dungeon pembela 2 turun. Jemputan Beta boleh mendapatkan sesiapa. Kesabaran Utama menunggu giliran. Dengan cara itu, anda boleh menyatakan sikap mereka bahawa pemaju akan cuba untuk mengambil kira dalam peningkatan lagi produk.

Senarai keperluan sistem minimum, tidak akan melebihi parameter yang diperlukan untuk bermain dalam Dungeon pembela . Komputer anda mesti memenuhi konfigurasi ini: sistem operasi Windows XP/Vista/7; pemproses Intel Teras 2 Duo @ 1. 8 Ghz / AMD Athlon 64 X 2 3800 +, kad grafik nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 (video RAM 256 Mb); serasi dengan DirectX 9. Kad bunyi 0C, 2 Gb ruang cakera keras dan 1. 5 Gb RAM. Tetapi ia masih andaian awal. Senarai lengkap keperluan sistem akan dikenali lebih dekat dengan masa permainan pelancaran. Sekarang studio Hiburan Bergaya sedang berusaha untuk membuat permainan DD 2 boleh didapati di PC platform, Mac, IOS, Android.

Apakah perbezaan di antara kesinambungan asal? Hakikat bahawa permainan Dungeon pembela II mempunyai mod update seperti koperasi dan berdaya saing. Dalam mod koperasi ditambah lebih banyak menara dan perlombongan, serta ciri-ciri lain yang menarik yang dirancang, sebagai contoh, cerita dan 24 Pemain dilanjutkan. Mod berbilang berdaya saing dan direka bentuk dalam genre MOBA. Pemain akan bersaing dalam pasukan 5 orang. Tugas: melindungi menara dari musuh.

Jadi, anda mula bermain DD 2 dan anda, sudah tentu, menarik untuk belajar tentang ciri-ciri. Ia adalah sebuah dunia di mana terdapat wira, kosmetik, haiwan peliharaan, dunia dalam permainan dengan mata wang tunggal, sebuah dunia di mana anda boleh memilih dunia kelas satu yang paling sesuai di mana menjangkakan pertempuran yang tidak dapat dilupakan dengan raksasa jahat. Anda boleh menggunakan senjata besar senjata dan mantra sihir untuk menangani secara berkesan dengan musuh. Selain peluang untuk membina kubu pertahanan. Sama ada anda seorang pahlawan, ahli sihir, seorang sami Buddha atau pemburu Elven - telah segala peluang untuk dihasilkan dikehendaki. Sememangnya, setiap watak mempunyai kebolehan mereka sendiri, tetapi berusaha untuk membangunkan anda mesti dalam mana-mana. Meneruskan tahap perancangan dan hanya mempunyai masa yang baik dalam masyarakat seperti perjudian, kerana anda pemain. Mudah-mudahan, harapan anda tidak akan kecewa! Nasib baik!

 

Bermain juga