DV8

Nama alternatif: DV8

Strategi berasal dari permainan DV8 masa depan. Ia akan membuat anda berasa pahlawan masa depan, berjuang untuk keamanan, kebaikan, manusia. Di atas tanah, ada satu bandar utama - Whitespire. Dunia dibongkarkan, dan sekarang keganasan, jahat, kecurian - semua dibenarkan oleh undang-undang. Mereka yang masih terus menentang rejim baru ini, yang dipanggil-menghantar link di mana seseorang rosak dan melepaskan, dan seseorang terus perang dan cuba untuk melakukan segala yang mungkin untuk kembali ke kehidupan yang normal! Sebagai salah satu daripada ciptaan Pemaju Plinga Main, DV8 dalam talian yang dibuat dalam tradisi terbaik dari syarikat ini. Grafik yang baik, permainan yang menyeronokkan, cerita menarik - perkara yang paling penting untuk mana-mana peminat permainan dalam talian. Sudah tentu, untuk tahap yang lebih besar, permainan ini direka untuk generasi muda pemain, tetapi orang dewasa telah berkali-kali melihat beliau.

Jika ini sekurang-kurangnya sekali anda memainkan apa-apa permainan Plinga, mulakan di dalam akaun projek itu, maka tergesa-gesa untuk sila - untuk proses pendaftaran anda akan dikurangkan kepada minimum. Lebih tepat untuk anda proses pendaftaran masa apabila anda mendaftar dalam sistem untuk kali pertama, kini hanya log masuk dan mula bermain. Jika anda seorang pemula, maka akan disediakan bagi fakta bahawa untuk anda untuk pendaftaran DV8 diperlukan, tetapi pada masa akan datang anda akan dapat log masuk ke mana-mana Plinga-permainan di bawah data ini.

1. Betul-betul di tengah-tengah skrin permainan di hadapan anda adalah satu bentuk untuk pendaftaran. Walaupun pada hakikatnya pengurusan permainan ini tidak disesuaikan untuk pemain Rusia akan memahami segala-galanya agak mudah.

2. Sistem dibenarkan mendaftar menggunakan akaun untuk Facebook.

3. Jika anda lebih memilih pendaftaran standard - di baris atas dipanggil «alamat E-mel» masukkan alamat e-peti mel anda.

4. Seterusnya dalam «Kata laluan» yang merekodkan kata laluan anda sendiri yang unik. Cuba untuk memilih kata laluan yang dia mungkin sebagai selamat melindungi akaun anda daripada penggodaman, dan anda dengan selamat boleh memainkan DV8 permainan.

5. Selaras «Nama pengguna» perlu masukkan nama pengguna anda yang anda ingin gunakan dalam permainan, pada masa akan datang ia akan digunakan dalam permainan yang paling, kecuali di mana terdapat boleh lebih jauh untuk memberi nama-nama kepada watak-watak.

6. Bahawa sistem tidak meragui kebaikan niat anda dan yakin bahawa permainan memberikan anda akses kepada orang yang sempurna, tanpa bot, anda perlu bersetuju untuk menerima peraturan dan perjanjian pengguna, jika tidak, anda tidak akan dapat bermain DV8.

7. Jika anda ingin kemudian melanggan surat berita e-mel pada tick sistem «Saya menerima terma ...», jika tidak, maka skip baris.

8. Semua pengisian, tekan «Daftar».

Ini adalah satu permainan yang menarik dan menarik yang akan membantu anda lulus masa lapang anda. Main DV8 percuma boleh menjadi sesiapa sahaja. Jadi mendaftar, bermain, pergi ke dalam permainan setiap hari dan mendapat bonus daripada sistem selepas setiap lima hari. Dalam permainan ini, anda boleh meningkatkan rakan-rakan rangkaian sosial anda atau kenalan baru masyarakat Plinga. Tergesa-gesa, anda memerlukan pejuang keadilan

 

Bermain juga