The Two Towers

Nama alternatif: 2Towers

The Two Towers talian - adalah pelayar permainan dalam talian (MMORPG) jenis baru, di mana taktik yang utama dipilih dengan betul dan semangat berpasukan. Terdapat bermain pasukan hanya diselaraskan dan taktik dipilih dengan betul membenarkan untuk memenangi perlawanan itu. Permainan dalam talian The Two Towers boleh diakses dari mana-mana pelayar.

Untuk mula bermain permainan dalam talian The Two Towers, tidak perlu rumit Sertai The Two Towers: di halaman rumah dengan klik pada "Daftar" butang akan membuka laman baru di mana bidang pendaftaran, masukkan nama (login) memilih untuk mengambil lantai dan Saugus dengan Peraturan permainan. Seterusnya, pergi ke halaman seterusnya, pilih kelas 6 tawaran: Pembina, Archer, Mage, Imam, Ballista dan Bumiputera. Jika watak adalah apa yang anda tidak suka semasa permainan, ia boleh diubah dan meneruskan dalam permainan The Two Towers.

Selepas memilih aksara, membuka menu "Profil", anda boleh melihat kecenderungan watak, ibid masukkan alamat e-mel, kata laluan, dan memilih jantina avatar anda. Baik yang pada dasarnya segala-galanya dalam permainan Daftar Dua Menara selesai dan kini, selepas semua tetapan yang anda boleh bermain permainan dalam talian Dua Towers.

Pada mulanya, watak anda akan dijemput untuk melaksanakan tugas Quest pertama yang mana beliau akan menerima ganjaran mata wang dalam permainan. Pada peringkat ini satu tugas usaha -13 keping.

Permainan Dua Towers mempunyai permainan mata wang dalam talian - emas, perak dan mutiara. Mutiara boleh dibeli dengan wang sebenar, emas dan perak yang diperoleh dalam cara-cara permainan.

Untuk mata wang ini di kedai-kedai khusus, anda boleh membeli senjata yang berbeza dan peluru (setiap watak sendiri), minuman dan Runes.

Setiap watak mempunyai peluang untuk membeli status (dengan bayaran): Master, The Bounty Hunter, Pahlawan, pekedai, Pengakap, menyamar, Freeze Loach, jurubank dan pelelong. Selain status, watak mempunyai tujuh jenis ciri-ciri: Serangan, Pertahanan, Luck, Ketangkasan, Ketekunan, Tamak dan Intellect. Dan kebolehan ini: tamparan Magic Stoneskin, yang lebih perlahan, Berkat, dikutuk, Rawatan, pelakon yang kukuh, Wall Shield.

Permainan Online Dua Towers menawarkan keupayaan kumpulan lain, tetapi juga untuk sejumlah mata wang permainan: Warlord, pemilik tanah dan saudagar.

Selepas menamatkan setiap peringkat dalam permainan, watak akan menerima cermin mata percuma ciri-ciri yang perlu dibahagikan antara parameter wira.

The Two Towers talian menawarkan beberapa jenis pertempuran: Arena Pertempuran dan Pertempuran untuk pemula. Dan juga, ini jenis pergaduhan sebagai "Penjajahan" - ia melawan terhadap raksasa (3x7, 7x7), di mana kemenangan adalah murah hati ganjaran.

Dalam The Two Towers, anda boleh gunakan untuk bermain Tyr (di sini anda boleh meneroka kemahiran yang berbeza, melawan raksasa, cuba peluru yang berbeza dan membuat sedikit wang).

Bagi mereka yang lebih suka arahan dan diselaraskan permainan, terdapat peluang untuk menyertai puak. Atau buat sendiri. Bermain permainan dalam talian Dua Menara Clan terdiri, kemudian dapat menangani semua isu-isu yang timbul dalam perjalanan permainan, bersama-sama dengan orang lain.

Bergerak ke atas tangga kerjaya dalam permainan ini, anda boleh memperbaiki tajuk permainan dari biasa kepada marshall. Tetapi ini bukanlah akhir, jika anda berusaha mungkin untuk mencapai pangkat Guardian Fortress, ia adalah hampir atas evolusi permainan. Tetapi matlamat utama setiap pemain dalam permainan, ia tidak milikan emas dan kubu, dan membeli pulau anda sendiri (terdapat empat jenis pulau-pulau: Pulau Little, Pulau Little, Pulau Tengah dan Pulau Besar), dan akhirnya mendapatkan gelaran Guardian Pulau.

Jadi, dalam kesimpulan daripada kajian ini, saya ingin menambah yang berikut: Dalam permainan terdapat banyak ciri-ciri yang menarik, lokasi, bangunan dan nuansa permainan, The Two Towers permainan dalam talian adalah "jumlah" dan ia terdiri daripada banyak pulau-pulau. Oleh itu, bukan semua dalam kajian yang singkat tidak mungkin. Pilihan terbaik untuk meneroka keseluruhan permainan, permainan ini Sertai The Two Towers, yang akan bermain dalam Dua Menara mempelajarinya dari dalam. Bersedia untuk pengembaraan? Dua menara cek menunggu untuk anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag