Eador. Tuhan sekalian alam

Nama alternatif: Eador. Tuhan sekalian alam

Eador Tuhan sekalian alam talian - ketagihan berasaskan giliran fantasi permainan strategi dengan unsur-unsur RPG . Melalui usaha bersama Unicorn Permainan Studio dan Snowbird Permainan Studios pengguna adalah draf seimbang dengan pelbagai taktik dan tingkah laku semasa pertempuran. Dalam plot tipu muslihat linear terletak, kerana perkara yang tidak pergi pada corak tertentu, tetapi bergantung kepada keputusan yang anda mengambil di sini dan sekarang. Permainan Eador. Tuhan sekalian alam - alam semesta yang besar, mengalami keretakan akibat daripada bencana ajaib ke dalam banyak kepingan yang berasingan, setiap yang adalah dunia yang berasingan. Protagonis - Lords berkuasa. Mereka itulah hidup yang kekal dan ini manusia semata-mata memanggil mereka tuhan-tuhan. Tetapi tuhan-tuhan tidak asing kepada manusia semua dan oleh itu memulakan perjuangan di kalangan mereka untuk kuasa ke atas alam. Scrapes kekal dan pertengkaran, pertempuran berdarah dan pertempuran hebat - semua yang anda perlu terus hidup, sekali membuat keputusan untuk mencuba peranan Lords dan mula bermain Eador. Tuhan sekalian alam.

Eador. Tuhan pendaftaran alam yang akan membawa anda ke realiti maya yang betul-betul menakjubkan. Anda boleh pergi ke permainan dengan rangkaian sosial seperti Vkontakte, Facebook dan Twitter . Walaupun anda masih belum membuat halaman di mana-mana daripada mereka, ia tidak mengambil masa. Proses penciptaan akaun akan memerlukan pengenalan maklumat penting, iaitu, nama pengguna, kata laluan, alamat e-mel - dan kemudian anda akan mempunyai akses ke akaun anda bila-bila masa tidak lama lagi sebagai masa dan keinginan.

Sebelum permainan, ia adalah penting untuk melihat senarai keperluan sistem:

- Sistem operasi Windows XP (SP 2 ) / Vista / 7/8;

- CPU Intel Teras 2 Duo mencatatkan pada 1.8 GHz / AMD Athlon [ _1_] II X 2 1.6 GHz;

- Grafik NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon X 1900 atau lebih baik;

- Keserasian dengan DirectX 9. 0 c ;

- Menyokong DirectX bunyi kad;

- Ruang Percuma pada pemacu keras anda 2 GB

- 2 GB RAM.

Pertama dia mendapati dirinya di tempat tinggal yang hebat, melihat dengan teliti dan membuat keputusan yang anda ingin menjadi. Kerana tidak ada menggoda anda untuk menyertai kami untuk baik atau jahat, pilihan adalah milik anda tangan. Anda boleh menjadi nyata, atau pergi ke menurut cara yang sama sekali berbeza, keganasan di sekeliling. Harus diingat bahawa pilihan jalan hidup sentiasa memberi kesan kepada keadaan karma, yang merupakan petunjuk keganasan atau wira bahagia.

Permainan Eador membolehkan Lords untuk melengkapkan istana anda sendiri, untuk melibatkan diri dalam penyelidikan tanah sekitar untuk emas, kristal, meneroka kuil-kuil misteri dan runtuhan purba, menghasilkan sumber-sumber yang perlu untuk mengkaji intipati mantra untuk menggunakan senjata besar senjata dan menjalankan aktiviti-aktiviti lain. Apa yang tidak hanya boleh pergi demi tuan dihargai impian abadi. Untuk bersatu di bawah kuasanya sebagai tanah banyak Lords sering membawa rundingan diplomatik menyimpulkan kesatuan yang berbeza, dan jika aman tidak berjalan dengan baik, demikian tanpa rasa bersalah lagi boleh mengambil tindakan ketenteraan dan berjuang tanpa rasa takut dan antara satu sama lain, dan dengan ahli sihir berbahaya, dan dengan kuasa-kuasa jahat huru-hara. Perlu diingatkan bahawa semua Lords agak degil, dan tidak ada orang hanya tidak menyerahkan sekeping sedikit serpihan di dunia. Fight dengan baik dan anda memikirkan diri sendiri, tidak sila freebie musuh dibenci, biarkan mereka cuba untuk mengambil dari anda apa yang anda sebelum ini telah mempunyai mata anda!

Eador Tuhan sekalian alam yang anda akan bermain menggunakan semua senjata mungkin, jampi-jampi, dan kuasa-kuasa yang berbeza. Kejayaan bergantung kepada bagaimana bijak belajar untuk menggabungkan ia semua dan dapat merasai sama ada kehalusan keadaan, untuk mengetahui apa yang mata adalah lebih baik untuk memohon. Malah, dalam setiap serpihan individu mempunyai peraturan sendiri. Dan sekiranya, sebagai contoh, dalam satu Mages boleh menyelesaikan hampir semuanya, kemudian dalam satu lagi, lebih berkesan atau boleh paladins atau naga. Secara umumnya di dunia permainan terdapat lapan kaum. Tetapi tiada satu panggilan anda pilihan, menggunakan salah seorang daripada mereka dengan teruk. Terdapat perkara yang sedemikian sebagai satu pakatan sementara, yang bermaksud bahawa dari semasa ke semasa anda akan dapat bekerjasama dengan satu atau perlumbaan lain, adalah tidak lama lagi untuk menjadi satu dengan bangsa yang sama sekali berbeza. Iaitu, anda boleh menjana tentera tentera upahan kepunyaan bangsa-bangsa berbeza. Tiada sekatan dalam kes ini memberi rasa kebebasan yang tidak boleh tidak suka nama samaran.

Eador: Sarjana Broken World menanti anda ! Sertai dan menentukan nasib seluruh alam semesta! Rasa kepentingannya dengan permainan yang unik, bergembiralah pada masa lapang anda, menunjukkan pesaing layak, apa yang anda boleh buat! Nasib baik!

 

Bermain juga