Had Battle: Eldoran

Nama alternatif: Eldoran

Eldoran: Had Battle talian menyelesaikan masalah pilihan yang betul permainan fantasi setiap hari untuk banyak pemain yang bosan pada mulanya dan membiarkan keseronokan, tetapi semua rutin yang sama dan kesederhanaan permainan dalam talian yang sama. Kelebihan permainan ini boleh dikatakan sebagai kesalahan bermain permainan dalam talian Eldoran: Had Battle, dengan hanya sambungan stabil ke Internet dan biasa kepada anda pelayar web. Permainan ini tidak memerlukan anda untuk memuat turun apa-apa perisian khas pada komputer anda.

Eldoran Permainan Online: Had Battle memberikan anda peluang untuk terjun ke dalam dunia fantasi dan pengembaraan yang terlibat dalam perjuangan di antara baik dan jahat. Pilih sisi anda cukup konflik, mencipta watak mereka sendiri, melengkapkan pencarian, memenangi pertempuran, anda menjadi lebih kuat kerana anda diekstrak pengalaman. Seperti mana-mana permainan dalam talian, matlamat utama permainan ini adalah untuk bersaing dengan pemain lain dalam talian.

Untuk bermain Eldoran: Had Battle anda mesti diluluskan pendaftaran dalam permainan Eldoran: Had Battle. Ia tidak akan membawa anda banyak masa dan adalah percuma. Eldoran: Had Battle pendaftaran terdiri daripada beberapa langkah:

1. Dalam tetingkap pendaftaran kali pertama anda perlu memilih bangsa watak anda dan menetapkan ia dengan memilih ciri-ciri awal parameter serangan, pertahanan, ketangkasan, sihir.

2. Kemudian pilih nama bahagian luar dan lantai anda buat wira.

3. Pada peringkat akhir pendaftaran, anda menulis nama anda, alamat e-mel, kata laluan, dan permainan baru bersetuju dengan peraturan permainan.

Tahniah. Daftar Eldoran: Had Battle berlalu, dan anda boleh memulakan pengembaraan anda.

Eldoran Permainan: Had Battle talian tidak membebankan pilihan watak kelas sukar anda, kerana anda sendiri secara peribadi menentukan apa ciri-ciri perlu memberi fokus kepada pengalaman penghantaran mata wira anda.

Dalam permainan ini anda berada dalam hak untuk memilih yang mana satu di empat perlumbaan ada dunia Eldoran: Battle di luar untuk bermain. Anda boleh bermain permainan Eldoran: Had Pertempuran untuk bangsa progresif dalam talian pertapa kasar Irie, Gran berdosa dan liar sattekov tidak terkawal.

Kasar - yang paling maju dalam aspek teknologi rakyat dan ekonomicheskom Eldorana. Orang-orang ini tidak bergantung kepada nasib dan sihir tidak menentu. Masyarakat yang bersatu padu dan minda yang bertanya - ini adalah cara utama untuk memerangi sattekov terhadap kaum-kaum lain.

Satteki - berlawanan dengan kasar. Mereka adalah orang-orang pemburu dan pengesan. Dalam perjuangan untuk terus hidup, menggunakan kuasa-kuasa alam semula jadi, kerana ia mengandungi keinginan bagi setiap kelahiran Satteke.

Gran - orang tidak mengenali anda moral biasa. Mereka telah lama membuat pilihan mereka kepada perbuatan yang songsang dan keseronokan jahat. Naisilneyshy orang ini mempunyai kuasa ajaib dengan godaan dan manipulasi.

Airi - anak negeri Gran orang membuat pilihan mereka kepada penolakan keseronokan badan. Adalah gabungan tertentu dan Gran Sattekov. Walaupun kegilaan Nargen adalah musuh terburuk mereka, yang, kebetulan, adalah agak bersama.

Walaupun interaktiviti dan main yang permainan Eldoran adalah di bawah semakan aktif, dan kami bermain sehingga versi beta permainan. Iaitu, kita mempunyai jaminan untuk pembangunan dan pembaharuan dunia jadi menarik. Baru-baru ini diperkenalkan kepada permainan itu akan dapat mewujudkan Clans - komuniti dalam talian pemain yang akan pada masa akan datang untuk melancarkan perjuangan sengit untuk kawalan ke atas wilayah di peta dunia di dunia Eldoran.

Perlu diingatkan Eldoran: Had Battle - permainan dalam talian yang dibangunkan oleh domestik Kharkov «Fantasy Universe». Menyokong pengeluar domestik. Terutamanya kerana pengaturcara telah mencuba dan terus mencuba yang terbaik.

Pastikan Eldoran: Battle luar permainan dalam talian adalah sesuatu yang tidak akan membiarkan anda bosan dan akan terbuka sepenuhnya sama ada dalam pembangunan watak pertempuran permainan bakat.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag