Elite Berbahaya

Nama alternatif: Elite Berbahaya

A permainan simulator ruang Berbahaya Elite. Sudah tentu, sesetengah negara menghantar kapal mereka ke orbit Bumi, mengkaji permukaan Bulan dan Marikh, dengan bantuan satelit meramalkan cuaca, mengintip jiran-jiran dan melakukan banyak operasi lain. Walau bagaimanapun, babble babble ini dibandingkan dengan apa yang simulator ruang menawarkan Elite Berbahaya. Membangunkan Perkembangan Frontier syarikatnya, mempercayakan perkembangan Frontier Developments. Perkara terpenting yang telah terselamat ialah peluang untuk membajak kawasan yang luas. Pada masa yang sama, pemaju memutuskan untuk tidak mengikat pemain untuk konvensyen seperti pilihan profesion. Sebenarnya, walaupun mereka dijangka di sini, mereka sangat bersyarat.

Melalui duri ke kedalaman galaksi

Sebagai keinginan untuk memuat turun Elite Dangerous telah direalisasikan, pendatang baru menerima kapal dan 1000 unit monetari kredit. Ini adalah satu-satunya perkara yang anda perlukan untuk memulakan kerjaya:

  • Trade
  • Pyrat
  • Terminals
  • Bounty hunter

Namun, seperti yang telah disebutkan, menjadi lanun dan melihat kapal asing yang rosak, tidak perlu menamatkannya dan merompaknya. Anda boleh membantu memulihkan fungsinya, berkongsi makanan dan bahan api, mendaftar sebagai sokongan.

Di dunia terbuka terdapat kira-kira 400 bilion. Sistem bintang, supaya roach akan berada di mana. Meneroka mereka, anda boleh mencari deposit besar mineral dan memulakan mangsa mereka. Persaingan dengan pesaing tidak dapat dielakkan. Walaupun luasnya luas, tetapi jalan yang dipukul tidak begitu banyak, dan bahkan lebih banyak lagi planet-planet yang dipelajari, yang bersedia untuk berkumpul. Semua tindakan anda mempunyai akibat. Sebagai contoh, jika anda berjaya dalam ekonomi, suatu hari anda akan menjadi seorang monopoli dan anda akan dapat mempengaruhi pasaran asing. Begitu juga bagi ahli politik yang mempunyai lebih banyak kuasa ketenteraan, dan dia memerintah bola.

V Elite Berbahaya boleh dimainkan dengan memilih salah satu daripada 3 mod:

  • Mass talian;
  • Kelompok kerjasama pemain bersatu untuk memanipulasi di luar dunia dalam talian;
  • Single tidak ada sambungan langsung kepada pemain lain. Semakin tinggi status anda, semakin banyak anda boleh mempengaruhi keputusannya. Bahagian atas kerajaan secara berkala mengeluarkan tugas yang harus diserang, siapa yang akan merosakkan, dengan siapa akan memulakan rundingan dan sebagainya. Dengan mematuhi dan memenuhi keperluan, pemain sebagai balasan menerima bonus permainan berharga.

    V Elite Berbahaya setiap orang menunggu pengembaraan berterusan dan pilihan tindakan tanpa batas. Di sini semua ada tempat untuk peniaga, calon, ahli politik, tentera, tentera upahan percuma, lanun dan profesion lain. Melengkapkan senjata, karena bahkan pedagang damai kadang-kadang perlu dipertahankan.

 

Bermain juga