Elsword

Nama alternatif: Elsvords

Elsword talian - Dalam faytingovy RPG permainan ini online dengan grafik dua dimensi dalam gaya anime. Permainan dalam talian Elsword mempunyai sokongan Gamepad, iaitu, anda boleh bermain dengan kayu bedik. Dalam permainan ini anda boleh menjadi legenda, mendapat kemenangan ke atas lawan mereka!

Untuk memulakan permainan ini, anda perlu Daftar Elsword. Sebagai permulaan, anda perlu pergi ke laman web permainan, dan memuat turun pelanggan permainan melalui Pando pengurus Muat turun.

Keperluan sistem yang Diperlukan.

Sistem Operasi: Windows 2000/XP;

CPU: 800HZ P3 atau P4 2. 7GHZ;

Memori: RAM 256M atau RAM 512M;

Cakera Keras: 1.3 GB - 2 GB ruang bebas atau lebih; ​​

Video: GeForce MX400 (32M) atau GeForce FX5700/ATI Radeon 9600 (128M);

DirectX: 9. 0C 2006 Ogos atau lebih tinggi. BERSIH 2. 0 dan 9. 0C 2006 Ogos atau lebih tinggi. BERSIH 2.

Memasang pelanggan permainan, ikut arahan pemasangan (pemasangan terperinci dicat di halaman rumah dalam "permainan"). Selepas melengkapkan pemasangan dan memasuki permainan, masukkan log masuk dan kata laluan anda. Pendaftaran pada fakta ini dalam permainan Elsword berakhir dan anda boleh mula bermain!

Elsword permainan dalam talian menawarkan tiga watak-watak dimainkan: Elsword, Aishah dan Rena.

Elsword - adalah pakar pedang dan pergaduhan yang sangat baik dalam huru-hara. Maklum balas yang cepat, tetapi perlindungan yang lemah terhadap serangan ajaib. Bermain dengan Elsword Knight kelas asas dan mencapai sehingga ke tahap 15, dia boleh memilih antara kelas Pedang Knight dan Magic Knight. Tetapi ini tidak

adalah had, ia akan terus berkembang ke tahap yang lebih tinggi ...

Aisha - tukang guna-guna satu. Dia mengutamakan diri dalam berjuang pada jarak jauh dan boleh memukul pelbagai sasaran sekaligus. Semua kebolehan dia menarik dari unsur-unsur. Bermula untuk bermain permainan dalam talian Elsword Pangkalan Kelas Ahli silap mata dan mencapai sehingga ke tahap 15, dia boleh memilih antara kelas dan Gelap Mage Mage tinggi. Tambahan pula, ia juga terus berkembang ke tahap yang lebih tinggi ...

Rena - ini adalah ahli menembak yang lebih suka busur dan anak panah. Mempunyai hubungan yang rapat dengan kuasa-kuasa alam semula jadi, ia mempunyai kapasiti untuk meningkatkan serangan sihir. Mula bermain permainan dalam talian Elsword Ranger kelas asas dan mencapai sehingga ke tahap 15, dia boleh memilih antara kelas dan Pertempuran Ranger Sniping Ranger. Seterusnya, serta Elsword, Aisyah, ia terus berkembang ke tahap yang lebih tinggi ...

Permainan dalam talian Elsword adalah satu peluang untuk setiap watak-watak untuk membangunkan kemahiran dan kelas mereka. Di sini kemahiran sistem pokok. Untuk setiap peringkat baru memberikan 2 mata kemahiran, dan mempunyai mata 5-kemahiran, watak anda boleh memberikan akses kepada satu set baru kemahiran. Kerosakan yang disebabkan oleh kemahiran yang diperolehi, dengan ketara meningkatkan dari tahap ke tahap.

Permainan ini mempunyai dalam senjata, pakaian, peralatan dan aksesori kosmetik yang boleh menggunakan wira.

Elsword talian mempunyai banyak misi yang menarik dan menarik yang berada di dalam penjara bawah tanah paling dalam. Selain misi wira anda akan mengambil bahagian dalam menarik PvP pertempuran dan usaha melaksanakan tugas-tugas yang terbuka sejauh pembangunan watak. Walau bagaimanapun, terdapat satu kaveat, beberapa tempat dalam permainan, anda akan perlu lulus beberapa kali. Ia dibuat khusus bagi pemain yang tidak akan belum memenuhi semua tugas-tugas di satu lokasi tidak boleh pergi kepada yang lain. Tetapi ganjaran untuk melengkapkan pencarian di sini adalah murah hati.

Wira anda boleh melawat mana-mana lokasi, tetapi untuk laluan pencarian khas dia mesti mencapai tahap tertentu. Kerumitan tugas bergantung kepada apa peringkat wira anda berlalu. Misi yang lebih kompleks hanya dikeluarkan selepas lulus mudah.

Perlu diingatkan bahawa terdapat juga dilaksanakan bukan sahaja kesan bunyi yang realistik, tetapi juga kesan visual. Dalam Elsword akan bermain baik!

Pada akhir kajian semula, saya ingin menambah: permainan menghasilkan cukup baik tanggapan terima kasih kepada kecemerlangan. Mahu cek? Pendaftaran Elsword akan memberikan peluang.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag