Empires 1810

Nama alternatif: Empires 1810

Empires Permainan 1810 - permainan komputer, yang akan membawa anda ke tempoh yang besar acara. Times of Napoleon dan penaklukan Eropah , yang perarakan pada Moscow dan seterusnya Perang pembebasan Eropah dari Napoleon dan kejatuhannya . Inilah masanya Empayar 1810.

Empires Online 1810 - strategi ini yang permintaan . Tentukan nasib Perancis, Prussia dan England memberi tentera bangsanya kepada kemuliaan dan kehormatan. Jaga berkembang dan perdagangan bandar-bandar makmur di dunia dalam kesembilan belas awal [_2_ ] abad. Cari empayar 1810 tahun.

Empires 1810 pendaftaran terdiri terutamanya daripada barangan yang sama yang anda mengisi pendaftaran di permainan lain. Muka permainan tapak dibentangkan dalam Jerman.

Untuk mendaftar, anda perlu mengisi dalam bidang berikut:

1. Masukkan sel pertama nama pengguna anda. Kemungkinan bahawa ia tidak benar, supaya anda boleh membuat ia sebenar.

2. Masukkan alamat e-mel dengan berhati-hati anda.

3. Mencipta kata laluan anda sendiri. Fikirkanlah dengan teliti, sebaik-baiknya menggunakan kedua-dua nombor dan huruf-apa abjad. Ini akan menjamin kebolehpercayaan anda kata laluan anda.

4. Ulangi kod untuk mengesahkan kata laluan anda di dalam sel yang berikutnya.

5. Setelah membaca peraturan tapak dan perjanjian, meletakkan tanda dalam sel yang sesuai di mana anda mengesahkan bahawa anda bersetuju dengan segala-galanya yang anda telah membaca dokumen-dokumen yang disediakan oleh laman web Empires permainan 1810.

6. Kemudian klik pada « kostenlos anmelden » .

Sekarang anda seorang pemain yang berdaftar.

Main Empires 1810 Anda boleh, tanpa teragak-agak, kira-kira kuasa komputer anda, kerana permainan ini adalah yang paling penting - ia adalah sambungan rangkaian. Perkara utama - adalah untuk memastikan bahawa anda tidak mempunyai apa-apa kemalangan dengan rangkaian, dan kelajuan Internet adalah cukup tinggi.

Empires Pada tahun 1810 anda akan bermain dengan pelayar yang memudahkan pemasangan pelanggan permainan khas.

Pada tahun 1810 Empires talian berkisar 1810, penaklukan Napoleon di Eropah dan perang-perang yang berikutnya pembebasan.

Pada awal permainan, anda memilih salah satu daripada tiga negara: Perancis, Prussia dan England.

1. Perancis merupakan negara yang paling agresif dengan kuasa serangan yang tertinggi.

2. England adalah pertahanan pulau itu.

3. Prussia adalah di tengah-tengah dua yang lain.

Langkah seterusnya dalam Empayar pada 1810 ialah pembinaan bandar baru.

Tugas pertama anda - ia peneroka, yang anda perlu untuk membina bangunan, dan mula melibatkan diri dalam perdagangan. Anda perlu cepat menganjurkan kemungkinan serangan atau pertahanan dalam membina bandar anda, sudah tentu, ia bergantung kepada kewarganegaraan anda. Jika anda mahu, anda boleh menyerang, tetapi tidak seorang Inggeris.

Sudah tentu, pertempuran dan peperangan - ini perkara utama Empires 1810.

Untuk melakukan ini, anda perlu sebuah bangunan yang kukuh dan kuat tentera, berek, kandang kuda atau gudang senjata.

Empires Online 1810 membolehkan anda untuk mengalami tindakan yang berlaku pada masa yang hebat. Rasa kuasa sebenar Perancis dan membuktikan bahawa anda adalah pemenang! Tuah kepada anda dalam pertempuran ini!

 

Bermain juga