Empayar dalam Flames

Nama alternatif: Empayar dalam Flames

Permainan Empires dalam Flames - simulator percuma yang akan membawa anda kembali dalam Great Napoleon Bonaparte.

Anda perlu Empires dalam Flames dalam talian untuk membina laman web anda dan di dalamnya sebagai komander Grand Army atau Tentera Diraja British dalam peperangan. Masa depan Eropah dalam permainan ini adalah di tangan anda!

Dalam Empires dalam pendaftaran Flames hanya mengambil masa yang sangat lama. Untuk mendaftar, anda perlu memasukkan maklumat yang diperlukan tentang diri anda kepada penyelaras. Dan jadi anda perlu untuk menulis yang berikut:

1. Memilih daripada tiga pilihan yang pelayan di mana anda mahu untuk bermain.

2. Tulis nama pengguna anda. Anda diberi peluang untuk datang dengan nama permainan ini.

3. Pastikan untuk merekodkan kata laluan anda di sel seterusnya yang akan memenuhi semua keperluan keselamatan.

4. Kemudian masukkan alamat e-mel anda.

5. Jika anda berminat untuk maklumat yang dibentangkan di bawah, meletakkan tanda dalam sel-sel ini.

6. Klik pada « Anmelden kostenlos spielen » .

Sekarang anda dengan selamat boleh memulakan Empires permainan di Flames.

Main Empires dalam Flames Anda akan menggunakan pelayar web, jadi tidak ada keperluan komputer tambahan untuk permainan ini tidak akan dicalonkan.

Siapakah yang akan menang dalam permainan strategi pada akhirnya, sudah tentu, membuat keputusan untuk tidak [_29_ ] fakta sejarah dan kemahiran pemain dalam permainan pelayar ini .

Pada Empires dalam Flames bermain anda mesti, seperti mana-mana lain Strategi Bagi tujuan ini pertama yang anda mengambil kedudukan tetap dan membuat ia selamat . Dalam Empires dalam Flames Anda perlu membina bandar tersebut.

Fikirkan bagaimana membina unit yang berbeza infantri Hussars [_18_ ] Grenadiers dan lain-lain dan bagaimana anda boleh untuk menangani ini. Hanya untuk mendapatkan lebih kuat anda perlu untuk membangunkan kemahiran stroitelskoe strategik. Jika anda tidak lakukan, maka perkembangan peristiwa dalam Empires dalam Flames Online akan membangunkan perlahan-lahan.

, Anda akan melakukan pelbagai tugas dan misi untuk mencapai kejayaan dalam Empires permainan di Flames.

Jangan tunggu untuk permainan ini maka, semasa anda mempunyai hak untuk menduduki wilayah dan penggunaan senjata . Untuk permainan berasaskan pelayar ini anda mempunyai peluang untuk bermain dengan mudah dalam talian dan sebagai setahun tidak e telah tidak perlu muat turun apa-apa tambahan .

Juga Empires dalam Flames adalah permainan pelayar percuma.

Dalam permainan ini anda tidak hanya dapat berkembang dan kemajuan, tetapi juga anda akan dapat campur tangan dalam konflik British.

Yang suka strategi yang menghormati Empires dalam Flames dalam talian, kerana ia akan membawa anda setakat yang mungkin kepada perang dunia sebenar yang besar Napoleon umum. Di sini anda akan merasa kuasa sebenar senjata.

Ingat, ia tidak hairanlah nama permainan ini diterjemahkan sebagai Empayar di dalam api, kerana ia adalah pada masa-masa semua yang berlaku, tidak ada bukti sekeping hidup tindakan Napoleon.

Ambil seketika dengan Empires dalam Flames, merasakan bahawa tidak semua orang akan dapat memberitahu anda buku ini. Menemui dunia ini!

 

Bermain juga