Empayar Alam Semesta 2

Nama alternatif: Empayar Alam Semesta 2

Permainan Empayar Universe 2 mencipta permainan besar berasaskan pelayar dalam talian di mana anda boleh memilih jalan anda sendiri dalam galaksi. Anda akan dapat untuk dipilih 9 kaum yang berbeza dengan ciri-ciri unik dan statistik bermula tempat di galaksi permainan peta Empayar Universe II . Kumpul 10 sumber yang berbeza melalui asteroid perlombongan dan serpihan, mengkonfigurasi 21 kapal angkasa yang berbeza casis dengan lebih 66 komponen - ini akan membolehkan anda mempunyai banyak peluang untuk uji kaji. Dengan 146 teknologi yang berbeza untuk menyelidik permainan ini tidak boleh menang atau kalah. Terdapat penekanan yang kuat terhadap permainan bersekutu Empayar Universe 2 talian , dan mengapa anda perlu menyertai salah satu banyak empayar atau membuat anda sendiri. Gunakan kapal perang anda untuk melawan pertempuran real-time terhadap beratus-ratus pemain pasukan lawan dan tentera untuk bertindak sebagai garis terakhir pertahanan apabila semua kapal anda akan dimusnahkan Empayar Universe [_2_ ] 2 talian .

Anda boleh menjadi seorang ulama, lanun, pahlawan, saudagar dan seorang pemburu hadiah dalam permainan Empayar Universe 2. Dengan lebih daripada 120,000 planet dalam 10,000 sektor dalam permainan ini adalah ruang yang cukup untuk semua orang!

Sebelum memainkan Empayar Universe 2, pastikan bahawa komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz , 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Sertai dalam permainan Empayar Universe II tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1.                   Pada halaman utama, pilih item "pendaftaran";

2.                   Masukkan;

3.                   Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

4.                   Masukkan kata laluan yang selamat;

5.                   Pilih "pendaftaran" dan Empayar Universe 2 pendaftaran berakhir.

Permainan ini mempunyai ciri-ciri ciri. Ini adalah permainan yang mempunyai 3D enjin grafik ruang yang pertama di dunia, yang digunakan JavaScript. Permainan Empayar Universe II tawaran pertempuran dalam masa sebenar dan juga laporan-laporan dalam talian pertempuran, 10 sumber yang berbeza, 21 berbeza kapal angkasa casis 146 teknologi. Angkasa Empayar Universe 2 talian boleh dipasang sepenuhnya daripada 66 komponen yang berbeza. Telah dibina angkasa boleh dibina semula atau dinaik taraf - komander kesan kepada kekuatan armada. Permainan penekanan yang kuat Empayar Universe 2 dibuat oleh kesatuan untuk menggalakkan. Penjajaran (neutral, explorer, pahlawan, lanun, peniaga, pemburu limpah kurnia) Pemain berdasarkan gaya permainan Empayar Universe 2 talian .

Pemain boleh dikumpulkan ke dalam empayar, anda boleh menganjurkan kempen perjuangan, planet boleh dimenangi.

Anda akan Empayar Universe 2 bermain dan menyedari bahawa untuk 30 hari pertama anda boleh membuat planet anda, memulakan penyelidikan untuk mendapatkan sumber, dan lain-lain dan lain-lain Pada masa ini, planet anda akan dilindungi sepenuhnya, tetapi armada anda boleh diserang. Selepas 30 hari, perlindungan Empayar Universe 2 talian adalah lebih, tidak kira berapa banyak mata yang anda ada.

Permainan Empayar Universe 2 akan memberikan anda peluang untuk membedil kapal-kapal di permukaan, yang boleh diserang oleh orbiters. Kapal di planet yang dipanggil munasabah dan termasuk pembaikan kapal, kapal pemulihan, kapal.

Permainan Empayar Universe II akan menyediakan anda dengan pelbagai negara. Sebagai contoh, Dzhamozoidy - sebuah negara yang tinggal di simbiosis dengan diri mereka sendiri dan dunia mereka. Ini telah dibuktikan oleh logo yang mencerminkan asal usul dan perpaduan rakyat dalam permainan Empayar Universe II . Veganiantsy adalah monumen jenis wasiat. Metabolisme mereka adalah jauh berbeza daripada baka lain Empayar Universe 2 talian . Telah diketahui bahawa orang terpaksa menyesuaikan diri dengan keadaan iklim yang berbeza kerana mereka berkembang. Bagi tujuan ini, orang telah dianjurkan dalam persatuan remeh Empayar Universe 2 talian .

Pada negara-negara lain yang anda boleh mengetahui lebih lanjut dengan bermain Empayar Universe 2 talian !

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag