Nama alternatif:

Walaupun banyak produk permainan telah dibuat pada topik ketenteraan, ia masih tidak memberikan rehat kepada pemaju. Semua orang menghargai impian mewujudkan sesuatu yang akan berbeza daripada persaingan.

Pengarang projek itu adalah syarikat Latvian Darkflow Software, yang berjaya menarik perhatian penciptaannya dengan cara yang agak tidak konvensional. Idea ini sangat popular di kalangan pemain, dan, atas permintaan mereka, keluar sebagai produk berasingan yang dikenali sebagai Cuisine Royale. Setiap askar mempunyai wajah yang nyata, dan oleh itu faktor manusia selalu hadir. Setelah memilih misi, berfikir strategi dan mengedarkan pesanan:

  • Mengambil kedudukan dan mendapat pijakan di medan;
  • Pastikan musuh yang terakhir;
  • Memberikan laluan kepada skuad anda;
  • Meletupkan jambatan;
  • Memusnahkan kenderaan berperisai, dsb. d.

Pertama, anda perlu memuat turun permainan yang disenaraikan di PS (platform lain belum disediakan), dan hanya selepas itu terbiasa dengan ruang maya. Memandangkan penekanannya adalah pada realisme, ia telah memutuskan untuk menghilangkan pandangan orang ketiga sama sekali, membolehkan peserta merasakan semua emosi tentera yang dimasuki dalam parit apabila tangki raksasa merangkak ke arahnya. Kembali kepada persoalan realisme, patut dikatakan bahawa pasukan parti tidak perlu mengalahkan sama, kerana dalam kenyataannya ini tidak. Gudang pertempuran cukup luas, sehingga ada senjata pribadi ringan dan peralatan semua calibers. Sudah pada masa pengumuman itu, permainan Enisted memenangi simpati para pemain biasa dan profesional. Ia kekal untuk membuat pendapat anda sendiri, termasuk dalam permainan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag