Diperhambakan: RapidKL ke Barat

Nama alternatif: Diperhambakan: RapidKL ke Barat

Diperhambakan: RapidKL ke Barat - permainan yang sempurna menunjukkan bagaimana projek itu perlu dibuat dalam gaya pengembaraan tindakan. Projek ini telah diwujudkan khusus untuk Xbox dan Playtstaion, dan hari ini anda boleh menguji pada komputer peribadi anda. Permainan ini telah dibangunkan oleh Ninja Teori British yang terkenal. Persembahan rasmi berlaku pada tahun yang jauh 2010, tetapi, bagaimanapun, projek popular menikmati hari ini. Melihat permainan, dan benar-benar memahami, tetapi ia adalah berkualiti tinggi dan menarik mungkin tidak seperti mana-mana peminat permainan video?

Diperhambakan: RapidKL untuk pc Barat - memberitahu kita Monkey cerita - seorang pakar sebenar dalam bidang hidup yang melampau. Rasanya seperti ikan di dalam air di dunia dahsyat selepas yang luas. Monyet membantu lawatan kecil dan rapuh untuk mencapai matlamat dan kekal hidup.

Berbekalkan Monkey - kakitangan yang kuat yang boleh bertukar malah yang paling dahsyat robot ke dalam longgokan logam. Semasa permainan anda akan bekerja rapat dengan Tripp, kerana gadis itu untuk membantu menangani keputusan kerap melemparkan teka-teki permainan. Jadi, anda boleh dengan lancar di diperhambakan: RapidKL ke Barat untuk bermain, ingat bahawa watak akan sangat berguna bukan sahaja dalam melaksanakan tugas, ia boleh menjadi satu rahmat sebenar dalam perjuangan - ia tidak kos apa-apa untuk mengalih perhatian walaupun lawan yang paling menggerunkan dan kemudian cekap melompat di belakangnya, memusnahkan Gabung.

Teruskan kita diperhambakan: Odyssey kepada gambaran cerita Barat ciri-ciri utama permainan. Jadi, pada permulaan watak anda akan mempunyai jumlah minimum kejutan dan teknik pertempuran, tetapi lebih jauh permainan berlangsung, lebih banyak kemahiran yang anda boleh mendapatkan. Penambahbaikan mungkin kelihatan cara yang paling pelbagai - protagonis boleh meningkatkan tahap maksimum kesihatan atau mengajar kakitangannya untuk bekerja dengan caj plasma. Apa lagi yang disediakan untuk anda untuk bermain, belajar, diuji secara peribadi.

Untuk memulakan permainan, anda perlu memuat turun diperhambakan: RapidKL ke Barat. Ia boleh dilakukan akan berada di saat dengan pergi ke mana-mana torrent tracker ada. Apabila anda memasuki permainan, anda mengetahui bahawa anda akan disediakan untuk hanya dua jenis utama caj adalah di antara. Mereka boleh memekakkan telinga dan plasma. Plasma dengan cepat dan "tanpa rasa sakit" mengeluarkan musuh untuk beberapa tembakan. Tetapi dengan keadaan caj memekakkan telinga agak besar - mereka membolehkan meneutralkan musuh walaupun pada jarak yang besar, dan membuat ia mudah terdedah kepada serangan untuk masa akan datang. Kaedah yang tepat untuk anda akan memilih sendiri, membangunkan strategi mereka sendiri yang unik.

Untuk lihat sendiri di seluruh, untuk menawarkan diperhambakan semula: RapidKL untuk treler video Barat, di mana semua kelebihan dan ciri-ciri permainan yang diterangkan secara terperinci minutest.

 

Bermain juga