Gema Jiwa

Nama alternatif: Gema Jiwa, EOS

Permainan Gema Jiwa - permainan baru, yang masih dalam pembangunan. Permainan ini dicipta oleh studio Korea.

Permainan Gema Jiwa permainan dalam talian adalah dalam gaya fiksyen dan mencipta dalam genre MMORPG, dan juga dianggap pelanggan permainan.

Mereka yang tidak mempunyai masa untuk duduk di komputer, maka ada berita baik - ia mampu untuk memuat turun permainan Gema Jiwa ke dalam telefon pintar anda.

Dalam permainan ini terdapat satu sistem yang unik - mandi sistem. Apa yang ia, anda akan belajar apabila anda mula bermain permainan Gema Jiwa.

Dalam Echo pendaftaran Jiwa berlaku dan juga dalam permainan lain. Untuk mendaftar, anda perlu memasukkan nama pengguna dan kata laluan untuk permainan. Sejak permainan ini masih dalam pembangunan, pada ketika ini terdapat maklumat tidak lebih sepenuhnya.

Main Gema Jiwa secara semula jadi boleh tiap-tiap orang yang mendaftar di laman web ini yang telah tetapan komputer memenuhi keperluan permainan.

Oleh kerana permainan ini masih dalam pembangunan, ia masih tidak diketahui dengan tepat yang parameter hendaklah di komputer. Satu-satunya perkara di yang anda hanya perlu mengharapkan - satu keperluan ke Internet. Ia mesti tinggi.

Dalam Gema Jiwa anda akan bermain, belajar kisah dewi yang mengorbankan dirinya untuk menyelamatkan planet ini. Jiwanya telah dibahagikan ke dalam zarah yang lebih kecil, yang berada di bahagian yang berlainan di Bumi.

Permainan Gema Jiwa talian menawarkan empat kelas watak-watak:

1) Pahlawan - adalah kelas yang paling berkuasa, yang bertujuan untuk pertempuran. Mempunyai serangan yang kuat.

2) ahli sihir - tidak lebih rendah untuk memerangi tentera. Sihir mereka semua takut, jangan sesiapa dengan cara mereka.

3) Rogue - ia cepat dan kelas yang aneh. Mereka boleh melakukan tugas-tugas apa-apa kerumitan.

4) Pengawal - adalah kelas berani yang melindungi orang-orang yang memerlukan bantuan.

Sememangnya setiap kelas mempunyai ciri-ciri sendiri, yang mereka telah tersembunyi untuk berperang.

EOS menawarkan kepada anda bebas untuk bekerja pada penampilan watak anda. Anda boleh menukar warna mukanya, mata, bentuk, dan juga untuk mengambil rambut yang menakjubkan dan saman cantik.

Anda dalam permainan Gema Jiwa perlu melakukan pelbagai pencarian yang berkaitan dengan jiwa dewi.

Terhadap anda dalam permainan akan bertindak rangka, raksasa menyeramkan dan lain-lain makhluk yang dahsyat. Memberi kekuatan untuk membawa watak anda. Dan bagi mereka anda mendapatkan sekeping jiwa dewi itu.

Terima kasih zarah anda boleh membuka satu kesan khas yang akan membantu anda dalam perjuangan.

Juga dalam permainan Gema Jiwa mempunyai haiwan peliharaan yang akan membantu anda. Sebahagian daripada mereka yang anda perlukan untuk memandu. Selain daripada pertempuran yang anda akan perlu untuk menyelesaikan teka-teki yang tidak kekuatan semua orang.

Permainan Gema Jiwa dinamik talian penuh, cabaran yang menarik dan pengembaraan yang menarik.

Tunggu Russification di masa depan laman dan penyiapan kawasan tapak permainan.

Gema Jiwa talian pastikan anda akan menang dan akan memberikan anda saat-saat yang indah yang anda pasti akan kagum dan tidak akan meninggalkan acuh tak acuh.

Masukkan dunia Gema Jiwa dan belajar tentang legenda dewi yang indah, yang mengambil keputusan untuk pergi pada perbuatan berani demi kehidupan orang lain.

 

Bermain juga