The Clone Wars era

Nama alternatif: The Clone Wars era

Sudah tentu, mendengar nama, anda berfikir bahawa permainan ini adalah satu lagi fantasi Era Klon yang membawa anda ke dalam dunia acara tidak benar. Tetapi terburu-buru untuk menghilangkan imaginasi anda. Permainan ini - adalah lebih daripada sekadar permainan dalam talian. Ia dicipta oleh orang-orang biasa yang mahu membantu rakyat biasa sama mencari tempat mereka dalam kehidupan. Selain itu, permainan ini - cara yang baik untuk membuat wang tambahan. Anda hanya perlu menyertai untuk memahami bagaimana yang luar biasa permainan ini benar-benar adalah.

Projek yang luar biasa yang, walaupun pada mulanya ia sukar untuk percaya, akan membantu anda untuk mewujudkan diri mereka dalam kehidupan sebenar. Strategi ekonomi. Dengan mendaftar dalam permainan, anda mendapati diri anda dalam sebuah bandar maya, di mana orang hidup, dasar pembangunan, ekonomi. Dan watak anda akan menjadi klon sebenar anda. Bermain dalam Era Klon secara percuma, anda akan dapat pada masa yang sama mengambil bahagian dalam pembangunan perniagaan yang sebenar, yang akan dibincangkan di bawah.

Seperti dalam semua projek-projek dalam talian, Tempoh proses pendaftaran Klon adalah wajib dan perlu. Antara muka permainan keseluruhan diterjemahkan ke dalam Bahasa Rusia, jadi berurusan dengan perkara khusus dalam melengkapkan borang pendaftaran dan dengan semua tips asas permainan tidak sukar.

1. Untuk memulakan pendaftaran anda perlu pergi dengan pautan nama yang sama yang terletak di bahagian atas halaman.

2. Next dibuka di hadapan anda borang pendaftaran, anda perlu mengisi dalam semua bidang untuk mengikut arahan sistem, maka anda boleh bermula semasa Perang Klon untuk bermain.

Jika mahu, mana-mana ahli baru dari projek ini akan dapat menggunakan laman rumah mereka Facebook atau FaceBook untuk memasuki permainan.

Setakat ini, projek itu melibatkan lebih daripada 400,000 orang, dan mengikut statistik majoriti daripada mereka telah dapat melepaskan kerja-benar berpuas hati dengan pendapatan yang diperolehi dalam permainan. Semua pemain bukan sahaja berkomunikasi antara satu sama lain melalui permainan, mereka juga kerap menganjurkan mesyuarat dalam kehidupan sebenar, yang berkongsi pengalaman permainan dengan pemain baru.

Essence permainan - untuk hidup kehidupan klon anda untuk bekerja, membangun, cuba untuk mendapatkan wang sebanyak untuk memenuhi semua keperluan mereka. Anda boleh bermain permainan ini dengan Era Klon membangun dan menawarkan idea-idea dan projek-projek mereka, setiap yang akan dipertimbangkan oleh pentadbiran sistem dan jika permohonan itu diluluskan, melaksanakannya dalam kehidupan. Proses pembangunan permainan bergantung semata-mata kepada imaginasi anda, jadi jangan teragak-agak! Anda perlu hanya memberi arahan kepada klon, beliau secara sistematik akan melaksanakan, walaupun anda tidak boleh bagi sedikit masa untuk melawat projek.

Di Republik Dominican kini aktif membangunkan ladang "Tanah daripada Klon", sebahagian daripada pendapatan daripada aktiviti yang ditujukan kepada Era Klon talian untuk mempromosikan pemain yang paling aktif dan berbakat. Juga pemain projek yang paling berdedikasi bijak boleh mendapatkan sebagai hadiah insentif perhiasan berharga yang dihasilkan di kilang, juga dimiliki oleh projek itu.

 

Bermain juga