Era 13

Nama alternatif: Era 13

Era13 talian - sesuatu yang baru dalam rangkaian Internet, yang terletak di tempoh yang diberikan dalam ujian beta. Ini adalah gaya SCI-fi yang luar biasa, mampu untuk menakluk setiap sistem inovatif pembangunan watak, dan juga sebagai sistem pertempuran menarik. Projek ini berjaya menggabungkan pelayar MMO dan RPG. Anda akan mengambil bahagian dalam pertempuran yang paling imaginatif dan pam wira anda, berusaha untuk kesempurnaan. Siapa yang tidak mahu menjadi kebal? Jika anda tidak takut untuk melangkah di luar batas-batas dunia biasa, untuk terjun ke dalam atmosfera, di mana sihir purba berkait rapat dengan teknologi inovatif - permainan Era13 dicipta hanya untuk anda!

Main permainan Era13 anda boleh dengan komputer konvensional, yang sepadan dengan keperluan sistem purata. Pencipta telah cuba untuk lakukan untuk kemudahan pengguna, dan walaupun kita tidak mempunyai senarai parameter yang berkaitan, kami boleh menyatakan bahawa isu ini permainan tidak akan berubah-ubah. Akses kepada projek yang anda akan mendapat selepas anda lulus daftar masuk permainan Era13. Untuk membuat akaun peribadi anda mesti laporkan alamat e-mel, mencipta kata laluan, kemudian mengaktifkan akaun anda dengan klik pada pautan yang akan dihantar kepada surat yang sesuai. Era13 pendaftaran akan membolehkan kembali lagi dan lagi dengan kes itu dimulakan sehingga anda merasakan bahawa misi berakhir. Walau bagaimanapun, adalah terlalu awal untuk memikirkan tentang bagaimana ia akan menyenangkan untuk melihat ke bawah dari ketinggian kemuliaan Olympus. Sebelum anda berjaya, perlu meletakkan banyak usaha untuk melaksanakan sekumpulan tanggungjawab yang berbeza.

Bagaimana ia bermula dan mengapa orang berubah begitu dengan mengklik di era baru? Fakta bahawa pada akhir tahun 2012 dan tidak berlaku apa-apa bencana alam, tidak mendapat keuntungan daripada luas galaksi makhluk asing jahat, bukan keluli berkembang di seluruh wabak dunia. Pendek kata, semua yang ditakuti manusia Diedarkan. Tetapi tidak semua begitu mudah. Shadow turun ke bumi, dan orang-orang melihat bahawa mereka boleh mempunyai hadiah khas, melakukan perkara-perkara yang sebelum ini tidak pernah bermimpi. Tetapi mereka masih belum belajar bagaimana untuk menggunakan kemahiran baru dan memperbaiki mereka.

Yang anda menjadi di dunia baru, anda boleh memilih daripada lima pilihan. Watak-watak yang dibahagikan kepada kelabu (mahir berjuang jiran), penyangak (lihat masa depan, mereka boleh mengurus), kibershamanov (tukang membina laknat kuat), siren (biasa dengan bertindak di barisan hadapan) dan peri (merawat sekutu berupaya menyokong mereka, dan musuh-musuh dapat mendatangkan mudarat yang besar). Adalah jelas bahawa semua orang mempunyai pekerjaan dan kemahiran yang diperlukan untuk melaksanakan tugas-tugas mereka. Apakah peranan yang akan anda pilih, anda akan berada dalam permintaan dan keperluan dalam pasukan. Jadi mendengar hati anda sebelum anda membuat keputusan mengenai pekerjaan.

Selain watak-watak, pemain berlari, terdapat imej-imej lain. Anda akan menemui personaliti terkenal seperti Master Alex (bekas imam), Anderson (pengumpul artifak dan antik) dan Nokta (gadis gothic). Yang mungkin untuk bertemu dengan satelit, yang masih dicari. Ini adalah Skye, VASILISA dan Doc. Sudah tentu, ia bukan semua kejutan adalah permainan Era13 bersedia. Akan banyak detik-detik istimewa yang memerlukan anda untuk mengemudi laman web itu dan membuat keputusan bagaimana untuk bertindak. Dan ia melibatkan bukan sahaja mesyuarat dengan watak-watak permainan, tetapi juga dalam keadaan yang lain.

Perlu juga dinyatakan bahawa anda memerlukan sesuatu tanpa mana ia adalah hanya bermain Era13 mustahil. Pertama, senjata. Dibentangkan dengan pistol, senapang patah dan senapang. Kedua, habis seperti elixirs dan pennants. Ketiga, pakaian dan aksesori yang membantu anda memperibadikan watak anda. Keempat, kad sihir, membolehkan sendiri dengan kesan-kesan tertentu. Kelima, anjing laut ajaib, yang dipanggil glyphs, mengukuhkan salah satu parameter unit.

Buat diri anda sendiri bagaimana serba boleh dan tepu permainan ini. Permainan sudah pasti cepat mendapat memegang perhatian anda dan menjadi salah satu aktiviti kegemaran pada masa lapang anda! Kita hanya boleh berharap bahawa anda mampu untuk melaksanakan semua rancangan kami!

 

Bermain juga