Eredan iTCG

Nama alternatif: Eredan iTCG

Permainan Eredan - baru, tetapi sudah dikasihi oleh berjuta-juta percuma permainan kad pelayar berasaskan. Dia bergerak pemain dari realiti ke dalam dunia yang luar biasa ajaib di mana anda boleh menjadi sesiapa sahaja - seorang wira atau perdagangan wizard penghuni kota mudah atau ahli silap mata. Permainan ini menangkap secara literal dari kedua yang pertama, kerana di dalam mimpi adalah sangat menarik. Walaupun permainan ini diisytiharkan sebagai kad, pelbagai bergerak ia hanya menakjubkan. Dan ia membantu untuk menyediakan sebuah dunia fantasi dan jumlah yang luar biasa bergerak permainan.

Syarat-syarat untuk permainan adalah sangat mudah:

1.                        Akses kepada Internet pada kelajuan tidak kurang daripada 500 k / sec.

2.                        OS - XP, Vista, 7 atau serupa.

3.                        Memori sekurang-kurangnya 1GB.

4.                        Kad video dan kad bunyi.

5.                        Kemahiran pengurusan Minimum menaip permainan solitaire.

Pemain akan mencari sesuatu untuk semua orang - sebagai contoh, mengumpul kad dan wira, perdagangan dengan lain-lain pemain permainan, mengambil bahagian dalam pertandingan, permainan dan banyak permainan. Eredan iTCG talian - lebih daripada 700 kad, yang akan memastikan terkira kombinasi. Dan kemudian - semua mekanik permainan direka untuk apa yang anda perlu mencari kad dan menggabungkan mereka, dan perubahan yang

Jika anda membuat keputusan untuk melibatkan diri dalam mengumpul, bersedia untuk hakikat bahawa anda perlu melihat peta mudah dan kompleks, jarang dan biasa, dan sebagainya

Malah pada hari ini, berjuta-juta pemain menghabiskan berjam-jam di permainan kad. Dan setiap hari terdapat lebih dan banyak lagi. Dalam Eredan iTCG berdaftar mudah juga adalah percuma. Satu-satunya perkara yang boleh merumitkan sedikit itu - ialah ketiadaan versi Rusia. Anda perlu memainkan pengetahuan asas bahasa Inggeris.

Antara muka permainan adalah mudah, mesra dan pada masa yang sama intuitif, jadi tidak ada kerja untuk memahami apa yang perlu dilakukan dan bagaimana. Pemaju berjaya bukan sahaja membuat permainan yang hebat, tetapi pada masa yang sama memberi input ke dalam dua cara - hanya mendaftar atau masuk melalui Facebook (Facebook).

Pada awal permainan membantu menyelesaikan gadis Amnesia. Dan program latihan terdiri daripada hanya tiga langkah. Tetapi penulis berhujah bahawa perhatian khusus perlu diberikan kepada langkah pertama. Dalam ke dalam perjuangan menentang dua serigala adalah hero. Ia adalah di sini kita perlu mengetahui apakah soalan dan bagaimana mereka bermain. Selepas itu, anda perlu berurusan dengan kaum, kerana wira boleh tergolong dalam salah satu daripada beberapa kaum - manusia, bunian, binatang, dan lain-lain Undead dan lain-lain Di samping itu, setiap aksara akan terikat kepada kelas. Dalam permainan mereka, terlalu sedikit - mengalami pahlawan sukar, panjang tangan imam perampok yang bijak. Terdapat juga kesatuan, yang bertanggungjawab untuk kemahiran khusus.

Fasa kedua latihan perlu berjuang dengan tentera. Main Eredan iTCG juga menarik kerana ia sentiasa perlu bermain dengan wira sebenar, belajar daripada mereka seni tempur dan dengan itu membuat keputusan sendiri, mencari jalan keluar dari situasi yang sukar.

Pada Eredan iTCG bermain boleh tak terhingga, kerana tidak hanya akan mengumpul koleksi, tetapi juga membuat dek mereka sendiri, dan sebagainya gabungan dan lain-lain Di samping itu, kedai permainan untuk membeli peta mahal dan berharga, dengan cepat dipam wira.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag