ESCAP Frome Tarkov

Nama alternatif: Melarikan diri dari Tarkova, melarikan diri Frome Tarkov

Igra melarikan diri dari Tarkov atau melarikan diri dari Tarkova.

Izdatel dan tindakan pemaju sebagai seorang Battlestate Games Studio telah mengumumkan bahawa permainan Melarikan diri dari Tarkov akan dikeluarkan pada genre MMORPG, Arcade / Tindakan 2 mungkin. 06. 2016 ciri Juga dikenali permainan dan kisah produk, dan peminat simulator tentera menggosok tangan mereka pada menjangkakan baru. Toy menjanjikan banyak inovasi dan ciri-ciri yang unik. Selain pemain dunia yang terbuka luas mengharapkan realisme yang penuh dengan apa yang sedang berlaku melalui dibangunkan khas modul tambahan MMO. Kita boleh mengatakan bahawa pemain perlu memuat turun Melarikan diri dari permainan Tarkov unik di mana saling berkaitan dunia tamu yang besar, genre yang paling popular, keupayaan untuk berinteraksi dengan persekitaran dan skrip menyerap.

Iskusstvo terus hidup.

Gde sesuatu di expanses Federation hilang bandar hantu Tarkov. Apabila dia adalah seorang yang makmur dan penuh dengan kehidupan, dan kini hanya angin berjalan jalan-jalan menyentuh wayar elektrik, mengejar sisa kertas dan memotong poster lama. Di perhentian masih berdiri kenderaan ditinggalkan, dan kenderaan yang diletakkan di rumah itu. Lebih banyak rumah mengingatkan pada kotak kosong dengan tingkap yang pecah dan hancur di dalam dinding. Kilang tidak sibuk, tidak berdering trem, tidak bising orang ramai bergegas untuk mengambil pekerja.

V yang sunyi ini melancarkan tindakan ketenteraan dua organisasi ketenteraan saingan: Bangsa-Bangsa Bersatu di pihak Barat dan Angkatan Tentera Rusia. Tetapi dilatih untuk hidup dalam apa jua askar alam sekitar tidak akan mudah untuk menghadapi keadaan tempat ini dahsyat. Pemain akan perlu mencari jalan keluar Tarkova, tetap hidup ketika kematian boleh berlaku dari pelbagai sebab:

  • Mnogochislennyh raneniy
  • Otravleniya radiatsiey
  • Raznyh bolezney

U anda tidak akan mempunyai lawan yang lemah, seolah-olah di ambang peluang ujian, oleh itu bersedialah untuk memuat turun Melarikan diri dari Tarkov, sebagai satu cara untuk membuktikan kepada diri saya sendiri bahawa banyak jam dibelanjakan untuk produk permainan lain, tidak dibelanjakan dengan sia-sia. Setiap kerja-usaha lebih dekat untuk mencari jalan keluar dari sebuah bandar yang pelik. Pada masa yang sama, anda akan mempelajari Tarkova cerita keseluruhan dengan rahsia, yang mana akan berguna untuk laluan kejayaan. Tiada masa tidak mengganggu dari imej realistik. Watak berinteraksi dengan alam sekitar, menggunakan kelebihannya untuk tujuan mereka sendiri. Perubahan keadaan cuaca dan masa memberi kesan kepada proses melakukan pertempuran, dan watak itu berkelakuan mengikut negeri iaitu tahap kecederaan, kesihatan, pengaruh atmosfera.

Sovershenstvuem wira.

Geroy sentiasa membangunkan dalam empat arah:

  • Umstvennom
  • Fizicheskom
  • Prakticheskom
  • Boevom

Poluchennye pengetahuan akan berguna dalam operasi perisikan, serangan ke atas sasaran musuh, ekspedisi penyelidikan, perdagangan, misi bersama, dengan memintas dan mengumpul sumber. Semua orang boleh menjadi pakar dalam kemahiran tertentu, tetapi ia adalah perlu untuk memajukannya. Pembangunan dalam permainan, dan bahagian ekonomi. Selain daripada fakta bahawa pemain dilombong di lelongan mereka perlu sumber, ia adalah mungkin untuk pergi ke pasar lambak untuk tujuan pertukaran barang, serta memulakan perniagaan mereka sendiri dengan orang bawahan. Antara lain, pemain boleh terlibat dalam pengintipan, rawatan, pengeluaran dan pengoptimuman senjata, penyelidikan, dan tindakan buruk yang lain bagi mencapai matlamat utama. Katakan sebelum pelepasan Melarikan diri dari Tarkov pada PC anda adalah beberapa bulan untuk mengambil bahagian dalam ujian beta tertutup tidak terlalu lewat untuk mendaftar. Ini adalah satu peluang yang terbaik untuk belajar cerita dari dalam sebelum yang lain.

 

Bermain juga