Estsilon

Nama alternatif: Escilon

Estsilon talian - berasaskan pelayar permainan yang unik, penonton yang ada bagi pengguna secara percuma. Ini adalah MMORPG yang asal (genre sejarah) permainan. Projek ini adalah berbeza secara kualitatif daripada permainan dalam talian semasa, sebagai pencipta telah bekerja untuk menghapuskan kelemahan yang berbeza. Pemain Dear dalam Estsilone bukan sahaja menarik satu legenda yang menarik, tetapi ciri-ciri utama akan memukau dan menggembirakan anda. Masuk ke dunia cavemen, anda akan mendapat peluang untuk berkembang dan berpindah ke alam baru, dimana yang besar, prospek masing-masing menarik terbuka. Jadi, bagaimana anda akan mengikuti dari masa lalu ke masa depan, rasa dirinya kepada keseronokan dan kerumitan hidup dalam era yang berbeza.

Keperluan sistem minimum. Komputer anda mesti dipasang Windows (XP, Vista atau Windows 7). Juga untuk permainan akan memerlukan kad bunyi, papan kekunci dan tetikus. Apabila disambungkan ke internet, anda boleh mula mendaftar dan bermain permainan dalam talian Estsilon.

Estsilon pendaftaran dalam talian akan membuat anda seorang penduduk Zaman Batu. Tidak perlu untuk memuat turun perisian pelanggan. Daftar Estsilon - proses yang mudah dan cepat. Anda hanya perlu mendaftar watak baru, dengan menyatakan maklumat berikut:

1) Anda perlu memasukkan login anda - berfikir nama asal untuk watak

2) Nyatakan jantina (lelaki atau perempuan)

3) Tulis alamat e-mel - tetapi hanya sebenar!

4) Masukkan kata laluan - cuba untuk datang dengan lebih dipercayai

5) Nyatakan tarikh lahir

Selepas melengkapkan borang pendaftaran, klik kiri Log Estsilon permainan dalam talian menjadi disediakan untuk anda. Mengetahui kebenaran dan memahami kebenaran kejam murah hati. Yang akan menjadi lebih sesuai untuk sifat anda? Permainan dalam talian Estsilon bantuan angka ia keluar.

Untuk memahami bagaimana untuk bermain Estsilon untuk mula menjalani kursus latihan di pancang. Berjaya lulus usaha ini, mendapat kenaikan titik prestasi, ditambah beberapa barangan berguna. Apabila selesai dalam mekanisme permainan, akan dapat untuk melawat semua lokasi ada. Estsilon permainan dalam talian termasuk kedua-dua lokasi atas tanah dan bawah tanah.

Udara - benua, pulau dan laut, dan air bawah tanah - mez. Pada tempat-tempat, akan bertemu pelbagai haiwan, di mana secara berkala jatuh sumber-sumber yang perlu dipilih. Sejak segala-galanya dalam permainan anda perlu membuat sendiri, sumber dicetuskan anda berguna untuk mewujudkan salap, membuat pakaian dan senjata. Tetapi melihat dengan lebih dekat kemudian.

Jadi, kita digambarkan di mana tindakan permainan. Habitat utama adalah kampung gua liar. Berikut adalah lokasi-lokasi berikut:

- Unggun api

- Gua pemimpin rideable

- Gua Semangat

- Gua tuan

- Battlefield

- Shack Antistesa

- Membeli-belah mezbah

- Temple Opifeksa

- Gua ais.

Selain tempat-tempat ini, anda mempunyai akses kepada sebuah perkampungan nelayan di mana anda boleh membeli bot dan pergi tugas usaha.

Untuk bermain Estsilon perlu memilih bagaimana anda ingin melihat wataknya. Dalam permainan Estsilon pahlawan masa kini dan Ahli Sihir. Mereka mempunyai ciri-ciri dan kemahiran yang tersendiri.

Parameter utama pahlawan - fizikal. Anda juga perlu mengambil berat tentang menaikkan kemarahan dan kemahiran.

Mages penekanan kepada rasional. Juga ini akan memastikan bahawa dengan meningkatkan tahap boleh meletakkan perkara-perkara ajaib yang dikehendaki.

Seperti yang telah disebutkan, akan mewujudkan perkara-perkara yang perlu untuk diri sendiri. Estsilon - perjuangan yang berterusan untuk terus hidup dan sudah tentu anda tidak akan hidup di dunia ini dengan tangan mereka. Sumber hanya ditetapkan, tetapi setelah menangkap apa-apa, akan membawa ke fikiran, sebelum ia menjadi satu perkara yang berguna. Dalam permainan dalam talian ini dengan syarat sumber-sumber berikut: pelbagai tumbuh-tumbuhan, kulat, akar, batu, cawangan, dan juga orang-orang yang jauh daripada sifat haiwan. Anda boleh menggunakan mereka hanya selepas mengenal pasti Gua roh-roh. Selepas pengenalan boleh, sebagai contoh, untuk membuat salap (jika anda tahu resipi), pertukaran sumber untuk sesuatu yang lebih perlu atau hanya makan dan meningkatkan ciri-ciri ini.

Permainan ini juga mempunyai mata wang - Kerang. Tetapi anda boleh membuat wang dengan bantuan perdagangan semua sumber-sumber yang sama atau menguasai profesion. Jika anda suka buruh aman, menjadi bomoh atau ahli sihir. Dalam kes ini, perkhidmatan anda akan juga dibayar.

Walau bagaimanapun, pencipta telah dijaga sistem pertempuran. Mengambil bahagian dalam pertempuran kumpulan dengan pemain lain dan dengan haiwan, dan juga hanya dalam duels. Anda akan bertindak sebagai batu senjata, pisau, kapak, kayu, membela. Di mana pertempuran anda tidak akan datang, terdapat sentiasa akan menang! Sesungguhnya meningkat kepada kemasyhuran dan menimba pengalaman, jadi perlu bagi meneruskan lagi perjalanan.

Permainan dalam talian Pada asasnya terdiri daripada melakukan tugas-tugas usaha. Semuanya bermula dengan unggun api usaha yang pertama yang diperolehi daripada Virtus. Kerja seterusnya adalah untuk mengambil orang tua Antistesa. Bermain lagi, lebih banyak pencarian. Dengan setiap peringkat mereka menjadi lebih menarik dan pelbagai.

Pada tahap bermain permainan dalam talian Estsilon boleh lulus dari satu era yang lain. Dan setiap peringkat mempunyai kelebihan sendiri dan ciri-ciri. Sebagai contoh, untuk tahap Mages bergantung kepada jumlah Mana seunit kewajaran. Warriors ke tahap 5 boleh menyebabkan kepada pengajar medan perang dan tuan-tuan terkejut atau dalih. Ciri-ciri Tahap 4 dianggap sebagai peluang untuk meningkatkan kemahiran profesional di atasnya. Melalui dan menilai semua ini tahap yang luar biasa, menikmati suasana dunia purba, satu perjalanan menarik sepanjang zaman - semua ini dan lebih permainan dalam talian menawarkan anda Estsilon.

Sertai dalam Estsilon permainan dipaparkan kepada semua. Ini dunia misteri bersedia untuk mengalu-alukan anda! Selamat datang ke ruang maya yang menarik! Mari permainan pasti akan memberi anda banyak keseronokan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag