Eropah 1400

Nama alternatif: Eropah 1400

Europa 1400 online - permainan berasaskan pelayar percuma, di mana anda boleh membuat dinasti anda sendiri. Di sini anda boleh menjadi seorang pedagang yang rumit dan menguasai dihormati, atau penjahat yang aneh ...

Eropah 1400 adalah boleh didapati dalam talian di mana-mana pelayar dan memasang pelanggan permainan tidak perlu disebut!

Untuk memasukkan permainan, anda perlu Daftar Eropah 1400: bidang pendaftaran di halaman rumah memilih pelayan permainan, masukkan nama dinasti masa depan anda (nama pemain), e-mel anda. alamat pos (e-mel) dan kata laluan. Kemudian bersetuju dengan Terma & permainan, dan dalam Pendaftaran ini di Eropah 1400 hujung permainan, anda pergi ke laman yang baru, anda boleh membuat imej wira. Di sini anda boleh memilih jantina watak, avatar dan sediakan nama. Mengklik dalam tab "Master" boleh memilih untuk lambang dinasti mereka dan bengkel yang pertama, bidang-bidang berikut: Master Cartridge, Saintis dan Rogue. Sekarang jika anda sudah bersedia untuk memulakan permainan, klik pada "Mula Permainan" dan masuk ke dalam kawasan bermain!

Watak anda mempunyai enam bakat: Kraf, Eloquence, Kegelapan, Pengetahuan sihir, Battle dan Rundingan. Meningkatkan bakat boleh menggunakan artifak. Tahap maksimum pengangkutan - 100.

Selain bakat, ia adalah mungkin dalam permainan untuk memilih Alchemist profesion, Petani, Thief, Imam, perompak, pemilik kedai minuman itu, tukang besi, tukang kayu, atau Weaver.

Permainan dalam talian Europa 1400 menawarkan lima lokasi di bandar ini, yang akan mengambil tempat dalam permainan utama. Mereka ialah: tuan Daerah, bar kejiranan daerah Gangster, hutan dan saintis Daerah. Di lokasi ini watak anda boleh mengambil misi (tugas usaha).

Pada mulanya, watak anda akan perlu untuk mengumpul sumber-sumber atau membelinya di pasaran (sumber dalam permainan adalah berbeza, bergantung kepada arah studio). Dengan sumber-sumber di bengkel beliau anda boleh menghasilkan barang-barang, yang kemudiannya boleh dijual semula di pasaran, dan untuk wang untuk membina beberapa lagi bengkel (anda boleh membina 4 bengkel) dan melanjutkan kakitangan operasi.

Penting! Jika anda tidak berpuas hati dengan tuan anda, ia boleh dimusnahkan.

Permainan dalam talian Eropah 1400 adalah hab perdagangan utama bagi semua jenis barangan, pasaran ini. Di sini anda boleh membeli, menjual, mengurus, pengangkutan dan mohon (jika ada keperluan ini). Permainan ini mempunyai matawang sendiri - Gold. Selain emas ada delima, yang boleh menjual "sebenar."

Bersama-sama dengan pembangunan kediamannya (kediaman boleh membangunkan melalui sambungan dan tambahan), watak anda akan belajar bakat dan jenis perdagangan dan merancang tipu daya.

Main permainan dalam talian Eropah 1400 boleh, dengan mata-mata mereka, yang akan memantau pemain lain, dan mengumpul bukti terhadap mereka.

Eropah 1400 permainan dalam talian mempunyai apa-apa bangunan sebagai Dewan Bandaran. Ini adalah tempat di mana kehidupan politik bandar: terdapat buku-buku undang-undang mengkaji semula pejabat dan mahkamah. Di sini anda boleh membeli tajuk (ia meningkatkan reputasi anda, dan dikehendaki untuk jawatan-jawatan tertentu dan sambungan kediaman) atau membuat permintaan untuk bangunan baru.

Permainan Eropah 1400 Online menawarkan anda membina empayar ekonomi menggunakan kraf, menjadi seorang peniaga mahir dan naik ke Olympus politik. Mempunyai pondok mudah dalam permainan ia boleh ditukar ke dalam istana. Semua bergantung kepada usaha anda.

Main permainan dalam talian Eropah 1400 adalah mungkin, melalui perdagangan dengan pemain lain secara langsung, melalui gudang. Dalam kes ini, anda masih akan mendapat manfaat daripada harga yang bebas daripada pasaran.

Mencapai pengaruh dan kekayaan yang mencukupi, watak anda boleh melakukan kerjaya politik. Kehadiran pelbagai jawatan yang berbeza untuk memberi keistimewaan dan bonus, membolehkan untuk mengukuhkan kesan dan menghancurkan pesaing mereka.

Untuk bermain di Eropah pada tahun 1400, anda boleh menyertai kesatuan atau dengan mewujudkan anda sendiri. Dengan bantuan Guild, bermain dengan pemain lain, anda boleh mencapai lebih dalam permainan ...

Permainan ini mempunyai grafik tiga dimensi, jadi di Eropah pada 1400, akan bermain agak baik!

Sejak permainan ini agak banyak ciri-ciri yang berbeza yang menerangkan tidak ditawarkan. Pilihan terbaik Eropah 1400 pendaftaran, mana dapat melihat segala-galanya!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag